Vänersborgs lucia 2009

publicerat i vardag;

Igår blev Carro hjärtat lucia, och jag är absolut inte besviken. :) Caroline kommer bli en toppen lucia! Och att stå bakom henne som tärna kommer bli great! Nu har jag duschat, ska plugga en liten stund, sen blir det promenad med Sarah innan repet i kyrkan inför kröningen imorgon! Ni är bäst tjejer♥

Today

publicerat i vardag;

Kom hem för en stund sen. Lucia brudarna, ni är fan underbara. Har haft skit kul ikväll. Men nu är jag svin trött och kommer förmodligen stupa om jag går för nära sängen. Så varför kämpa emot, nu ska jag söva, det är ju en dag imorgon med, peace!


music

publicerat i vardag;

Idag är det dags för luciaövning, idag ska vi öva med gospelkören som ska vara med i kyrkan och sjunga med på några sånger. Det ska bli sköj. Jag stör mig på alla som har svininfluensan, wzup with that shit? Ryck upp er, fuuuuuuuuu!

puss

publicerat i vardag;
Ni är för söta, ni är inne på min blogg varje dag fast jag har bloggpaus, puss på er, paus my ass. Nu kör vi!

missmandie

publicerat i vardag;
Hej gullungar. En liten hälsning från mig, drar nu till lucia repet, nu är det bara idag och på torsdag kvar. Sen är ju presentationen på torget den 28:e. Sen är det kröning den 1:a! Kram på er!

tjött

publicerat i vardag;
Jag måste stirra för att kunna hålla uppe ögonen, svin trött med andra ord. Ikväll blir det sängen tidigt. Som ni kanske vet är jag freak av idol. Men det känns som att jag har tappat musten, vet inte ens om jag orkar se på idol ikväll, och ja, det är Amanda som skriver. Imorgon tänkte jag nämligen gå upp lite tidigare och ta en sväng på stan - själv. Det är så jävla gött att bara gå och ta ansvar för sig själv, prova kläder & skor hur länge man vill, gå så sakta man vill osv. Som sagt så behöver jag just nu egentid. Det är absolut inget fel med det. Sedan tar jag tåget till götet som sagt. Nu sa vi parta gärnet pöjka. Bilder kommer absolut! P.

inflyttningsfest

publicerat i vardag;
Imorgon åker jag till Therese i Göteborg, eftersom Maria ska ha inflyttningsfest - fun! Det ska bli super kul, kommer självklart ha med mig en inflyttnings present men för att ta det säkra före det orsäkra så berättar jag inte vad det är. Imorgon tänkte jag inviga mina nya pjucks. Jag kommer vara het.

Gnight

publicerat i vardag;

Godnatt från en trött, irriterad, omplåstrad & hungrig Amanda. Peace & Out!

ute eller hemmakväll?

publicerat i vardag;
Utekväll eller inte? Typ alla ska dra till lippan men jag vet varken ut eller in. Är trött som satan men ändå party sugen, fast ioförsig så blir det ju party i helgen. BESLUTSÅNGEST, suck.

SHOE ME

publicerat i ;

Nu är jag hemma från shoppandet, det blev ett par stövlar & ett par boots. Jag älskar bootsen, det är mina snyggaste skor, utan tvekan. Sen köpte jag en ny puder borste med gethår på make up store, ett par leggins med lack ifram och tyg ibak, ett par jeans leggins, två nya ljuslyktor till min byro. ja jag tror det var allt.





499:- på DinSko.

Ben&Jerry

publicerat i vardag;

Nu när jag spenderar min tid att tänka på mig själv, så har jag bestämt att äta utan ångest, som jag oftast gör. Ben& Jerry, lite mer mmmm i livet. Okej, det är marabou reklamen, tror jag? Same shit, different name.. NOT!

Överby

publicerat i vardag;

Nu ska jag dra till överby och shoppa lite, tänkte köpa nya skor nu till hösten. Vi får se vad jag kommer hem med. Ska först vila en stund nu. Är svin trött efter att ha gjort nationella provet, det gick bra by the way. surprise!

lucia

publicerat i vardag;
Nu är det dags att åka på luciaträning, har rätt mycket plugg också. Men det får vänta ikväll. Cicci kommer strax och tutar utanför så jag får kila, men ha en gött bra kväll. Uppdaterar med lite bilder och skit senare! puss & kram

Good Night

publicerat i vardag;
Godnatt, nu ska jag sova gott och några timmar fler inatt. Imorgon är det luciaövning, (glädjehopp)! Jag skriver mer om det imorgon kväll! Peace& out.

catch you're breath

publicerat i vardag;
Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu i detta tillfälle. En enorm tomhet är det, innanför bröstet. Jag känner mig känslig och anfådd. Kan hjärtan av guld bara en dag säga ifrån, att det inte längre orkar? Hur många gånger orkar ett hjärta brusta genom livet? Jag har brytt mig så mycket om andra människor att jag har på något sätt glömt vem jag själv är, så långt har det gått. Jag har kommit till ett stadie nu som jag har fått bryta kontakten med många av mina vänner, bara för att mitt hjärta, min själ och min kropp säger åt mig, att nu är det stop, jag behöver någon som ger tillbaka, det behöver inte vara mycket, bara minsta lilla för att släcka min törst. Men, det är inte så lätt som det är sagt. Och jag kan inte säga till en vän att ge, det måste komma från deras hjärta till mitt, annars har det ingen mening. Inte för mig. Utan min familj, vart hade jag stått idag? Jag kan inte svara på det, jag får så mycket kärlek och stöd av min familj och det får mig att orka, endast det. Nu måste jag tänka på mig själv ett tag, för min egen skull. Och nu för en gång skull ägnar jag bara tid åt mig.

tidsfördriv

publicerat i vardag;
Lovar du att vara ärlig? Ja.
Du heter? Amanda Åhs
Smeknamn? För många!
Beroende av? Dator & mobil!
Vad tror folk om dig? Jag har absolut ingen aning, och lägger ingen större vikt på det heller om jag ska vara ärlig.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon.
Hur imponerar man på dig? Var dig själv!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Hoppas du kom hem ordentligt<3"
Sprit, cider, vin eller öl? CiderrRRRRR
Hur svarar du i mobilen? Hej/hallå.
Antal timmar sömn inatt? Inte många, cirka 5.
Brukar du komma i tid? alltid, jag bokstavligt hatar när folk inte passar tider. GAH!
När mår du bra? När jag är med människor jag älskar.
Vad tycker du om fötter? Vem tycker om fötter?
Rakar du benen? check!
När brukar du oftast gå och lägga dig? vardag: 11-12 helg: väldigt olika.
Är du blyg? Absolut inte.
Har du spytt offentligt? Ja, tyvärr.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Först och främst skulle jag gå och ställa mig och duscha i närmaste gym!
Är du bortskämd? Av kärlek, ja!
Vad längtar du tillbaks till? ayia napa 09.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Synd och klaga men, har blivigt sviken alldeles för många gånger.
Hur gammal är du? 18!
Tycker du om någon just nu? Kanske det duuuu.
Vilken tid gick du upp idag? 09.00
Har du sovit i din egna säng inatt? Jajje, världens skönaste säng.
Är det okej att gråta? absolut, känner man för att gråta, kör på!
Vad skulle du göra om du vann en miljon? skrika, skämma bort mig själv & min familj.
Har du piercing? Tungan. Har nyss tagit ut läpppiercingen, tyckte att det var på tiden.
Vill du gifta dig? Kanske, det får vi se när den dagen kommer.
Vill du ha barn: Ja!
Är du bra på att laga mat? jag är kung!
Är du flygrädd? Nej.
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry i alla dess smaker.
Tycker du om sushi? Har aldrig smakat.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kväll/natt människa.
Vilken ögonfärg har du? Blåa!

mat

publicerat i vardag;
Gott med sommarbär såhär på hösten. Gårdagens middag, melon, jordgubbar & blåbär. Jag har ett hemligt rum fullt med frukt & bär, som jag kan plocka när jag vill & det liksom sköter om sig själv. - Det är bra att ha drömmar!

friday

publicerat i vardag;
Fredag var en väldigt lyckad kväll. Här får ni lite pics.







segt

publicerat i vardag;

Blogg.se är segt som satan i gatan, vilket inte är nytt. Tänkte lägga in bilder, men eftersom det tar typ 1 timme för en bild, så blir det antagligen senare eller imorgon. peace!

partey

publicerat i vardag;
Kvällen igår, var så jävla rolig. Det var grymt kul. Så roligt har jag inte haft på länge kan jag säga! Jag vet inte vad jag och Marielle gjorde när vi kom hem igår, vi bara skrattade i typ 1 tim åt absolut ingenting, sen sten somnade vi. Bilder kommer självklart imorgon när jag kommer hem. Marielle är och jobbar, (stackarn) så jag ska ner till ica och köpa lite bakis mat, yummie!

skara

publicerat i vardag;
Idag drar jag till Marielle i skara, kommer vara där över helgen! Så det blir inte jätte mycket bloggande men på sön eller måndag så berättar jag allt om helgen! kram mina kära vänner, och ha en superduper helg nu, sup lugnt!

01.30

publicerat i ;
Nu får ni dagens pjucks, eller ja, nattens pjucks. Farligt läckra!

sad face

publicerat i vardag;
Ska nu gå och lägga mig efter en väääldigt jobbig kväll, det är för privat för att tas upp här tyvärr. Men det är inget roligt ändå, bara jätte jobbigt. Jag hatar sånt här. Men jag älskar dig, det vet du ♥ just nu, måste jag vara ego.

nelly.com

publicerat i vardag;
Idag klickade jag hem en snygg tisha. Skön oversize topp med tryck. Modellen är vidare nedtill och har en söm i ryggen.

Learn/Create/Inspire

publicerat i vardag;
Du flyger högre än oss andra, man får se upp varenda gång. När du tar dig ner på jorden, ja först då kan jag vara din vän.

so sick of this

publicerat i vardag;
Förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har mått lite kasst igen. Fick gå hem från skolan idag, för jag tror jag satt en timma på toan, för att jag mådde så illa. Jag vågade inte gå in i klassrummet, för det kändes som att jag skulle spy, usch usch usch! Men nu mår jag lite bättre.

love n' hate

publicerat i vardag;
- Nothing personal, I'm just sad we couldn't be friends, I am sure you are a very nice person under all that hate and fear.

thank you for the music -

publicerat i vardag;

Har vart på voice och hemma hos pappa, och det är snart dags att krypa ner i världens skönaste säng. Nu har jag ännu mer låtar att öva in, ni vet alla lucia låtar som är inprintade i huvudet, voice kör dem med egna melodier. Sjukt svårt, men dock lärorikt!

everything

publicerat i vardag;
Idag är det träning med voice, sen ska jag även träffa pappa och ge han en liten farsdag present eftersom vi inte sågs igår. Imorgon är det lucia träning och då får vi även våra lucialinnen! Nu: sova en stund. puss

questions & answers

publicerat i vardag;

Hur ser din höstlook ut? Vad kommer du att satsa på?
Jag kommer satsa på olika sortets leggins/tights, stora tjocka tröjor, stickat, boots & mittbena!

Om du hade 30.000 kronor och bara fick lägga dem på moderelaterade saker, vad skulle du köpa då?
Då skulle jag köpa alla olika sortes boots som finns, mycket från Acne. Sen skulle jag även köpa alla sorters accesoarer från Acne. Och självfallet hela wildfox höst kollektion.


Ditt senaste köp?

Nya tommy hilfinger tofflor.


Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?

Just nu, min party klänning från H&M.

Hur tycker du att den perfekta basgarderoben ser ut?
linnen & t-shirts i olika färger, tigta & luftiga. Mysiga stickade tröjor i svart & grått. Olika sortes tights.

Finns det en person som du inspireras särskilt mycket av?
Jag inspireras massor av Signe Siemsen & "wildfox sisters" Emily & Kimberley. Elin kling är också en stor inspiration.

Vilket är ditt favoritmärke?
Adidas.

Om du fick köpa tre saker på Net-a-porter.com och välja vad du ville, vad skulle du välja då? Ett par
rå snygga ankelboots, en nitväst & en flashig klocka!



Har du någon skönhetsprodukt du inte klarar dig utan?
Concealer, återfuktande ansiktskräm(dag & natt) & parfym.

miss you

publicerat i vardag;
Nu när jag har bestämt att inte skriva på bloggen, så saknar jag det. Går in då och då och funderar på om jag ska sätta igång igen eller inte. Ni läsare fortsätter ju kolla på bloggen även om jag har skrivigt att jag har paus. Jag gillar er. Jag kommer faktist börja lite smått att blogga, så kommer det väl mer och mer när jag har tid. Bloggen har blivigt ett beroende, och det är mycket tack vare er, jag vill uppdatera, för eran skull. puss!

00:57

publicerat i vardag;
Jag fick ett litet ryck, så jag la in en ny header och ändrade lite på bloggen. Men jag har fortfarande paus, och när jag kommer tillbaka kommer det en inspirations bomb mina vänner. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

NOT BACK

publicerat i vardag;
Nej, ja har inte paus över en dag. Men jag ville bara visa er korten som sitter på gågatan i ett skyltfönster här i Vänersborg. Varsågoda!

bloggpaus

publicerat i vardag;
Jag tar en liten bloggpaus, har mycket att stå i nu och känner att jag inte har tillräckligt med inspiration och tid för att göra er nöjda. Kommer tillbaka om ett tag, när allt har lugnat sig. Har ju just nu voice, lucia skola & jobb att koncentrera mig på. Detta handlar inte om en lång tid, bara ett litet tag. Jag måste bara hämta andan. Vi hörs, ha det bra & gör någon glad, peace!

music

publicerat i vardag;
Idag har jag mått mycket bättre. Har vart på lucia rep ikväll och det är så jävla kul, hur kan man må så bra av att sjunga?

00:52

publicerat i vardag;

Ja, ska man ta sig i kragen och söva då kanske? Är sviningt trött, och jag vill vara pigg imorgon till lucia övningen. Have a great night my darlings. Good night, pöss!

music

publicerat i vardag;

Idag var jag i skolan kanske 5 min. Sen fick jag dra hemmåt för jag mådde så jävla illa. Sen hann jag knappt innanför dörren så gick det åt fanders, ja, ni förstår nog. Så nu mår jag väl sådär, det är lite bättre. Måste ju vara frisk tills imorgon.

Jag har ju berättat för er att jag fick förfrågan att vara med i en vokalgrupp (sång grupp) kallad "Voice" här i Vänersborg som bara består av tjejer. Så vi hade möte idag eftersom Carina hade tänkt att starta upp nu till jul. Det blir ju tight för mig som har lucian att stå i nu, det kommer ju vara fullt upp. Men jag ska försöka vara med och öva med Voice så mycket jag kan. Det skadar ju ingen att få sjunga varje dag!

Luciakandidat

publicerat i vardag;

Då är det bara att sätta igång och rösta på mig mina vänner, nummer 4! :)

cozy/evning

publicerat i vardag;
Godnatt mina kära vänner, nu ska jag sussa gott. Har nyss druckigt en kopp grönt tè. Ögonlocken börjar nu bli tunga så det är nog dags att krypa ner i sitt bo. Godnatt.

Dags att jobba -

publicerat i vardag;
Nu ska jag strax iväg och jobba! Är väldigt slö idag så det får väl gå som det går. Det brukar gå bra när man väl är där. De är ju så söta dem så liven! Vi får se vad vi hittar på för bus idag. Om ni har något förslag på vad man kan göra så kommentera gärna!

Hjälp/mig/att/somna

publicerat i vardag;
Imorgon är det skola, klockan är nu 00.54 och jag är inte trött. Hjälp mig? Vad ska jag kunna göra för att somna? Vill ju vakna på rätt sida imorgon när det är måndag.

friends/forever/and/ever/

publicerat i vardag;

Vänner växer inte på träd kan jag säga, man kan fascineras av många nya människor man möter och tycka dem är så vackra och fina, tills man ser en glimt eller två av deras inre, då är dem inte lika gohjärtade som man trott från början. Jag har mina närmaste vänner som nu funnits där i många år och som jag aldrig skulle byta ut. Men man träffar många nya människor och undrar alltid om dem har något bra att tillföra ens liv. Jag behöver skrapa lite på ytan på folk innan jag ger för mycket av mig själv. Många spelar en roll och man ger dem tilit, sen snackas det och händer saker bakom ryggen på dig och du blir sviken. Återigen.

Håll hårt och ta hand om era bästa vänner, för dem växer som sagt inte på träd. Ge dem uppskattning, visa att du bryr dig, ställ alltid upp, snacka aldrig bakom ryggen på din vän och behandla dem som du vill bli behandlad själv. Vänskap är något av det viktigaste du har i ditt liv. Du behöver en bra vän men, du behöver så också vara en bra vän till någon som behöver dig.

töntig lista.

publicerat i vardag;
HAR DU ?
Folköl i kylen :
Jajje, har man en bror så har man.
Något husdjur : Nej men jag saknar min hamster Casper, han var världsbäst!
Någon favoriträtt : Jag kommer nu ha hög klass och säga sanningen, spagetti & ketchup.
Någon flick/pojkvän : Nej, seriöst. palla.
Puder på dig : Ja, Lorèals mineralpuder, it's great!
Några framtidsplaner : Först på listan, ut och resa & se världen!
Någon sjukdom : ADD. Wikipedia mina vänner, slå upp det.
Gymkort : Tränar gratis på sportlife, jobbar där som ni redan är medvetna om.
Några kärleksproblem : HA, jag slipper all sån skit, det är grejen med att vara singel!
En homosexuell kompis : Yes!
Duschat idag : Precis alldeles nyss faktist.
Någon kompis som snarkar : För många!
Någon vän som spelar i ett band : Hajemän.
Några mvg:n : Jag rockar på engelska!
Någon som förstår dig : Jag hoppas det.
Tuff kompis som kan försvara dig : Marielle är rätt tuff. hon skulle försvara mig!
Något beroende : Datorn, tyvärr.
Fikat idag : Nej!
Nagellack : På mina fina tår!
Någon vän som bor i ett annat land : Ja!

VEM ?
Avskyr du : -
Hånar du : www.desireenilsson.blogg.se
Delar du mest minnen med : Kanske inte mest, men bäst - Marielle.
Längtar du mest efter : Klarar mig rätt fint på den fronten just nu.
Stör du dig på : Allt och alla som smaskar. BLIR GALEN.
Gosar du med : I-or. hihi.
Lagar mat : Mammsen!
Diskar : Diskmaskinen.
Tror att den är någon : jag tror inte att jag är någon, jag vet.

VILKEN ?
Tidning läser du : Läser inte tidningar.
Buss åker du oftast : 65 Trollhättan
Frisyr har du : Oftast mittbena.
Dag fyller du år : 26 Mars!
Årstid föredrar du : Sommartider hey hey!
Stad är du uppväxt i : Axvall, som förövirgt inte är en stad. Det är typ en, by?

VAD ? ..
Gör du nu :
Vad verkar det som jag gör?
Gör dig till en bra människa : Är väldigt omtänksam & ärlig.
Gör dig till en dålig människa : You tell me!
Vill du arbeta med : Människor i någon form.
Är roligast just nu : Är luciakandidat, hellyeah!
Har du på dig nu : En tisha från GinaT.
Har du för smink idag : Today, I'm all natural.
Äger du för skor : För många.
Har du för storlek i skor : 40....
Läser du för bok : Ingen.
Ska du göra nu : Kika rulle, snart sova.

bloggtorka

publicerat i vardag;

Jag har världens bloggtorka, har ingen inspiration alls. Vad ska jag få det ifrån? Idag ska jag i alla fall bara käka godis och kolla på någon bra rulle. Imorgon börjar plugget igen, kuuuuul.............

picture's

publicerat i vardag;
När jag har fått tag på alla kort från bålrundan så blir det en bildbomb, det svär jag på mina kära vänner.