soola

publicerat i vardag;
Sitter just nu och kämpar med brännan, har alltid haft svårt med att bli brun,
och det har ju inte precis blivigt bättre på senare dar. på tordag kommer Milda hit, YEY!



?

publicerat i vardag;

Det känns inte direkt som att ideèrna flödar här på bloggen?

Blir för trött för att tänka i värmen, får skylla på det. Har i alla fall vart och badat nu, jag blir lycklig i vattnet, vet inte vad det är men så fort jag får komma i sjön och simma så får jag ett lyckorus, gött! Nu ska jag faktist ner och hämta en pizza som jag har beställt! självklart en hawaii!


home

publicerat i vardag;
hemma :) har fullt upp nu de kommande dagarna, men ska uppdatera så mkt jag kan :)

njuuuuuuut

publicerat i vardag;
Just nu går livet så jävla bra, allt är som det ska, livet leker, ja, det är underbart!

Faster

publicerat i vardag;
Hej godingar, inatt sover jag hos min andra faster Therese :) yey! Vi är världens lataste idag, eller ah, det är vi annars också, men idag är vi extra mycket lata. Jag har vräkt i mig ett halvt ben&jerry paket! mumma! Vi ska nog ner och ta ett kvällsdopp idag, det ska bli riktigt gott. Ja ska se om jag kan lägga in lite bilder från igår, och kanske några från i fredags! Ha en bra söndag ♥

Dagens tips

publicerat i ;
Det är ingen bra idè att dricka när man går på modifast, punkt!

yesbox

publicerat i vardag;
Idag: Igentlgen skulle vi åkt ut till saltholmen idag för att sola och bada, men vi kom inte upp imorse. bakis? lite jaaa. Så vi bestämde oss för att istället åka ut till saltholmen ta en färga ut till någon ö, sätta oss vid någon resturang där, äta lite gott, dricka några återställare ;) haha.

Gårdagen: Vi hade en toppen kväll igår, mycket sång, trevliga människor & mycket skratt! Jag hoppas att ni hade det lika bra! innan vi drog till haket, så gick jag och Pernilla till en mysig resturang och satt en lång stund, god mat, drinkar och massa mys. Sen mötte jag Therese, Tommy & Maria, vi satt med utsikt över göteelaböörg och drack cider, innan vi drog in på haket!













gbg

publicerat i vardag;
Är nu framme i Göteborg hos faster Pernilla. Dricker lite rosèvin och har det gott. Sitter här medans hon duschar! Vi ska snart gå till någon uteservering och äta lite! Sen drar vi till den karaokebaren där pernilla ska jobba, jag ska hjälpa henne lite, plus att min andra faster Therese kommer dit, yey :) Kommer nog bli en toppen kväll, det blir vad man gör det till! Ha en bra fredag!
 Köss

mamma och dotter?

publicerat i vardag;
jag vet inte om någon mer än jag har tänkt på det, men idolvinnaren Marie Picasso & Författaren Mia Törnblom är otroligt lika! Dem ser ut som mamma och dotter. Först trodde jag att det var så. Men det var de visst inte. Kolla vad lika dem är.

gbg

publicerat i vardag;
Nu drar jag till göteborg mina vänner!
var och fixade mina naglar igår, så dem kommer snart på bild!
puss♥

R.I.P

publicerat i vardag;


Jag antar att ni också har hört det chockande beskedet, Michael Jackson är död! Han drabbades av hjärtstillestånd hemma i Los Angeles, en av världens största popstjärnor. Folk är i chock och har nog inte fattat det riktigt ännu. usch vad tråkigt. Läs mer på aftonbladet.se

Vila i frid!

blä

publicerat i vardag;
JIPPI, jag är förkyld i sommar värmen, toppen! Eller inte. känns lite surt faktiskt, jag hatar att vara förkyld. sover kasst på nätterna gör man också, satan. Någon som har tips till någon med igen täpt näsa? I såfall hör av er, TACK! Har nyss läst klart Mia törnbloms bok "så dumt", jag rekomenderar den. Den är en självbiografi som handlar om hennes tid som narkoman, och hur hon kom ur det! den är bra hela tiden, har sträck läst. Nu ska jag äta fisk, muuuums!



Tår är äckliga

publicerat i vardag;
Jaa, här ser ni då mina fixade tånalgar.(dålig bild) men vem vill ha en bra bild på fötter?
 naglarna - najs, tårna - usch!



mormor och morfar

publicerat i vardag;
Hej sweetisar!
Idag åker jag till Axvall och hälsar på mormor och morfar, och är det någon snygging där som vill ses så hör av dig! idag är det 12 dagar kvar tills jag åker till cypern, det var ett jävla tjötande om cypern, men jag längar så, så det så! Det blir väl att börja packa en vecka innan som jag alltid gör, haha! längtar tills nästa torsdag, då åker jag som sagt och fixar mina naglar, mina naglar är just nu i behov att HJÄLP. Men jag får glädja mig att jag har fixat tånaglarna, kan fixa ett kort på dem så får ni se!

ha de gooo hariboo! / miss mandie

fotografering

publicerat i vardag;
Nu är det dags för personal fotografering som snart kommer upp på hemsidan!
det kommer också stå en enskild intervju under bilden

sol sol sol

publicerat i ;
Sol vind och vatten är det bästa som jag veet.. nu drar jag ut i solen, här kan man ju inte förspilla någon tid! herrejesus gud och hans son. Ha en bra dag i solen, UT MED ER NU!

- Dagens

publicerat i ;
I fortsättningen kommer jag göra lite olika "dagens"..
Som tex dagens plagg, dagens låt, dagens tips, dagens hiss & diss mm!
Enjoy!

sola

publicerat i ;
Hej darlings!
Idag har jag solat i solarium, även fast det har vart sol ute! Fråga mig inte varför, men jag tycker att det är så otroligt gött att ligga i ett solarium, och det som gör det ännu bättre är att jag solar gratis. eftersom jag jobbar där ;) Imorgon åker jag och Linda till Överby en stund, får väl se om jag hittar något, fan, det känns inte som att det finns något snyggt nu mera, jag menar, kom igen, det är sommar nu, fixa in lite snygga kläder! Jag älskar GinaT men det känns som att det alltid är samma gamla grejer! Kanske bara jag som är där för ofta..? Jag hoppas det blir mycket snyggt till sommarn!

Nästa torsdag åker jag och fixar naglarna, gött. På måndagen där efter åker jag ju till Cypern! Det ska bli så otroligt gött att komma iväg lite, alltså långt bort. Snacka om att det blir sol, massor med bad, drinkar och fest. Jag längtar så att jag kan dö, ge mig cypern och frihet! NUUUUUUUUU!

tråkigt

publicerat i ;
Man märker på en gång när man inte uppdaterar att folk inte läser bloggen, idag hade jag bara 41 läsare, brukar ha 80-90. jag förstår att ni inte vill läsa när jag inte skriver, mycket uppdatering är ju det roligaste! men nu är jag hemma igen, och ni 40 TROGNA läsare, puss på er :)

uppdatering

publicerat i ;
Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen. jag har ju som sagt var vart i småland och firat midsommar, där sitter man inte vid datorn precis! har haft en toppen helg, jag hoppas att ni inte blev allt för fulla på midsommar, ;) Nu ska jag fixa iorning lite bilder som jag tog på den fina naturen! Så, nu är jag tillbaka, bara att börja streck läsa igen! puss på er!

Hälsningar från Småland

publicerat i ;
Hej hopp, jag hoppas att ni alla har haft en bra midsommar än så länge! Jag kan medela er att här har vi det alldeles underbart. Senare blir det sill och "potäter" och gräddfil med gräslök, drinkar, jordgubbar och massa mys! Jag önskar er alla en TOPPEN midsommar, puss!


Nu drar jag!

publicerat i ;
Nu drar jag till stugan över midsommar, kommer kanske kunna blogga lite!
Puss & Kram, festa lugnt!

Sportlife

publicerat i ;
På tisdag ska jag på fotografering med jobbet. det ska bli roligt, alltid kul att bli fotograferad ;)

Har du några frågor till sportlife? Här har du några frågor och svar!

Hur gammal måste man vara för att kunna träna på Sportlife? 15 år. För att teckna autogiro måste man ha fyllt 18 år. Om du inte gjort det, kan målsman teckna sig för dig.


Kan jag teckna medlemsskap för min sambo?
Absolut! Du blir då betalningsansvarig och beloppet dras från ditt (eller gemensamt) bankkonto.


(mitt jobb)
Kan mina barn följa med när jag tränar?
Alla barn som klarar sig själva, är välkomna till vårt barnrum (Kidz Club) när föräldern tränar. Rekommenderad ålder är från 3-4 år, det är olika för olika barn. Vissa timmar i veckan har barnpassning. Vid barnpassning kan vi ta emot barn från ca 2 år. (Barn får enbart vistas i barnrummet oavsett ålder.

Har  ni andra kort än autogiro? Ja. Se fliken Priser för alternativ.


Jag vill kunna träna på andra Sportlifeanläggningar. Hur gör jag?
Med GULDKORTET (395kr/mån.) kan du förutom i Vänersborg, träna utan extra kostnad i Alingsås, Jönköping, Kungälvx2, Stenungsund, Torslanda, Trollhättan, Uddevalla, Älvängen och Örgryte. Om du vill träna på övriga Göteborgsanläggningar lägger du till 20kr/gång.


Min arbetsgivare betalar en del. Hur utnyttjar jag det bäst?
Det finns flera alternativ. Ett är att att du får ett kvitto av oss när det beloppet du får har dragits från ditt konto. Ett annat är att vi fakturerar arbetsgivaren det belopp du får (t.ex 1000kr). Resterande belopp dras från ditt konto via autogiro, och du får en väsentligt lägre månadskostnad. Ett tredje alternativ är att du betalar det belopp du får av arbetsgivaren direkt i receptionen. Du får då ett kvitto att ge arbetsgivaren, och ditt månadsbelopp sänks även här. Ett fjärde alternativ är att årsbeloppet betalas på en gång, men då går du miste om möjligheten att frysa kortet. Kom in så berättar vi mer!


/ Amanda

Dagens konversation

publicerat i ;
Vi har pratat en stund...


Marielle: min midsommar har skitigt sig totalt.

Jag: Fan vad synd.....

Jag: Blir det att sitta hemma eller?

Marielle: Ah fan, hellre det.

Jag: Fan, det lät rätt gött ändå.

Marielle: aah...

Jag: Nej ärligt nu får vi lägga på, jag måste bygga björn!!!

Marielle: HÄÄÄÄRLIGT

Jag: puss puss puss hej



JA! ni läste rätt ;)

Cykeltur

publicerat i ;
Idag har jag och mamma varit ute på en skön cykeltur. Vi cyklade till stan, tog en glass, köpte present till Borda, sen cyklade vi längs med vattnet. När vi kom in i stan igen såg vi att det var filminspelning, det har blivigt en vana att se det i denna stan. Om ni visste hur det såg ut här så skulle ni se i dem flesta svenska filmerna att det är här i Vänersborg. Då har man sett lite kändisar idag då! Det är väl aldrig fel. Är ju ioförsig van med det, i och med den uppväxten jag har haft, det kan jag berätta om en annan dag :) Kan säga några filmer som är inspelade här i Vänersborg: Patrik 1,5 - Linas kvällsbok - Jalla jalla - I taket lyser stjärnorna. Sen finns det fler men inga som jag kommer på för tillfället. puss på er!

looking good!

publicerat i ;
Snart - Fixar jag mina naglar
Snart - Färgar jag slingor 
Snart - Åker jag till Cypern

OHYES!


Bojda!

publicerat i ;
Hej sweetisar!
Idag har jag vart med Borda, riktigt skönt, blir alltid lika glad. Man skrattar alltid ihjäl sig, för minsta småsaker. Vi pratade lite om skämmiga saker man har vart med om. Som när vi hade en dag i skolan när 3:orna hade gjort banor för oss på berget, så lurade våra ledare oss att vi skulle över ett högt plankt, på tid. Jag tog det sten seriöst, ramlade, tröjan åkte upp, man blev smutsig sen efter ett tag började alla skratta, och jag bara: Men kom igen kom igen vi har tid på oss, jag var den enda som inte fattade någonting, fattar ni att jag skämdes eller? Som fan också. På torsdag åker vi till stugan, över midsommar, mums! Det kan vara så gött att fira med familjen! puss på er!

Shopping

publicerat i ;
Jag och petronella åkte till överby idag, jag köpte ett band till håret och ett solpuder med lite glitter i. jätte fint. tog på mig "hårbandet" på en gång, det var så fint. Idag har petronella konstaterat att hon är vacker, det var en gammal fyllegubbe på systemet som tyckte att hon var vacker, naw :)

Båtur

publicerat i ;
Igår tog jag och pappa en båttur, vi fiskade lite och hade det mysigt. Tog inga kort ute på sjön men tog lite på bryggan och en klassisk bild - på solen. Man blir alltid lika lugn och man somnar alltid lika gött när man har vart ute på sjön. Jag somnade som en stock igår! hade ni en bra dag?

yes!

publicerat i ;
ca 85 besökare idag, det börjar likna något :)

sommarkväll

publicerat i ;
bilder från förra fredagen! nere vid sanden med petronella!

bok..

publicerat i ;
hej gullungar!
har haft en liten deppperiod, därför har jag inte skrivigt så mycket. jag hoppas ni förstår. Tänkte kläcka en nyhet, har börjat skriva på en bok. Tänker inte säga vad den handlar om riktigt än, jag tar det inte så seiöst. Det kommer väl kanske mer bli som en novell. Men eftersom jag älskar att skriva och uttrycka mig i ord så varför inte? Den har mycket med mitt förflutna att göra, men kommer även skriva i nuet. Om ett tag, när jag har kommit en bit, så kanske jag ger er ett litet smakprov. Men jag gör inte detta för någon annan, jag skriver för min egen skull! Nu ska jag och pappa snart ut med båten, det ska bli härligt! ha en bra söndag alla sötnosar! puss puss ♥

GRATTIS

publicerat i ;
Grattis Stina-lee som är gravid :) Du och Bobby kommer bli toppen föräldrar! Önskar er all lycka!

WTF.

publicerat i ;
Hej sötnosar, igår hade jag ungefär 80 unika läsare, men inga kommentarer, skit på er!

hej hopp

publicerat i ;
Det blev en rätt misslyckad natt igår, punkt.

En snabbis..

publicerat i ;
hej sötnosar :)
Skriver en liten snabbis, det har verkligen vart en skitjobbig och skitrolig natt/morgon! Jag ska snart med tåget från falköping, skriver när jag kommer hem! / puss från en trött amanda ♥

Sara!

publicerat i ;
Hej people! Nu drar jag till Sara, i falköping! jag sara och linda ska åka på äventyr, det är ett äventyr eftersom vi inte vet vart vi ska, vi drar med tåget till något roligt ställe! vi får se vad det blir! Nu måste jag dra till tåget, men jag hoppas att ni alla får en bra torsdag! puss puss puss


film & glass!

publicerat i ;

hej!
Denna regniga dag bestämde jag mig för att åka till hemmakväll, det blev en ben & jerry glass, och så köpte jag filmen "i taket lyser stjärnorna" ruskigt bra film!

Istället för dagens plagg så får ni dagens film, "I taket lyser stjärnorna" filmen handlar om 14 åriga Jenna som egentligen bör oroa sig för att brösten aldrig växer, varför hon inte är lika populär som "ullis-knullis" och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancer sjuk mamma, och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt, "om du dör mamma, då tar jag livet av mig". Folk, jag råder er att se denna film, ni kommer inte ångra er!

<3

publicerat i ;
Jag måste visa er ett brev jag nyss hittade på min säng från mamma. ♥

"För att du finns och att du älskar. För att du är stark och aldrig ger upp ♥ trots all oro och smärta som du brottas med. Du är en otroligt stark liten människa! Med ett hjärta så stort av guld och kärlek. Så underbar och så omtänksam mot alla som står dig nära. Du är den bästa dotter en mor kan önska sig. JAG ÄLSKAR DIG ♥"

Tack mamma, jag älskar dig!

9 Juni

publicerat i ;
Hej godingar!
Idag sov jag till klockan halv tre............ shit vad länge egentligen.
Imorgon slutar vi skolan, finns inte ord hur skönt det är. Nu väntar ett långt, skönt & mitt sista sommarlov. Underbart. Sen är det bara trean kvar. Det kommer gå fort, har redan en balklänning, man måste ju vara ute i tid ;) haha. Nej men det är bestämmt eftersom jag ska ha mammas kusins dotters klänning. Hur fin som helst. kan visa er en bild. Självklart är den rosa, vad annars :)

videoinlägg

publicerat i ;
Lite skevt videoinlägg, och väldigt snabbt, men ville bara testa :) PUSS♥

babes

publicerat i ;
Hej igen! det känns som att jag inte har skrivigt något vettigt nu det senare, bara inlägget om självförtroende och självkänsla! jag vill nu bara berätta att jag har haft en super helg. I lördags åkte jag mamma och simon till Axvall till mormor och morfar, + mina underbara kusiner, jag sov där över en natt. myspys! Party hos mormor för fan! Sen på söndagen åkte jag till Falköping, jag mötte Marielle och vi gick till Sara, Marielle sminkade sara jätte fint, sen åkte vi ut till något ställe, och jag tog massa fina kort på Sara, som ni kan se om ni rullar ner lite! rull rull, fina kort...

Vill ni veta en skit rolig sak, eller inte så roligt men ja ska lägga in ett videoinlägg snart, ett kort, men ville bara testa. Måste bara vänta på att Moa ska logga in och skicka videon till mig! men hon loggar aldrig in, det är segt att vänta, jag har tråkigt. Har ni något bra tidsfördriv? HJÄLP MIG.

Bal

publicerat i ;
Igår tog jag kort på Sara och hennes kille, balkort. Jag blev jätte nöjd med resultatet! Ni ska få lite smakprov bara för att ni är så undebara! Här får ni några snygga exemplar, även redigerade, puss.








Sådär, visst blev dem fina? jag älskar att ta kort!
Är det någon mer som vill bli fotad? hojta till!

gott

publicerat i ;
HELL YEAH!




inte så mycket för världen, men för mig är varenda liten kotte mycket, LOVE YOU!

FLÅÅT

publicerat i ;
Hej godingar!  förlåt, jag har inte skrivigt att jag skulle till axvall och falköping. Det är därför jag inte har skrivigt nu dem senaste dagarna! Har vart i axvall hos mormor och morfar + kusinerna. Sen idag har jag vart och tagit balkort på Sara, jätte vacker var hon. Marielle var med också, <3 Du gjorde dagen skit bra! Grattis till Sara, som nu har tagit studenten! :) lägger in kort imorgon! ♥

yo

publicerat i ;
Ikväll åkte jag först till pappa en stund, jag fick ett glas vin och pappa tog en dry martini, sen kom petronella och vi drog ner till sanden, eftersom det är aqua festival här i Vänersborg. Jag tog några cider, sen kollade vi på brorsan som spelade lite. Sen drog jag faktist hem, ska upp tidigt imorgon eftersom vi ska ha släktkalas! Godnatt alla sötnosar och jag hoppas att ni mår bra! :)♥


idag hade jag mittbena och flätor som gick ihop till en toffs där bak. enkelt och snyggt!

Världens bästa papppa& mitt vinglas och pappas martini på balkongen!

Sjung om studentens lyckliga dagar...

publicerat i ;
Har nu vart på stan och kollat på alla studenter, fan vad alla skriker och är glada, men dem skriker ingenting emot vad jag kommer göra nästa år, tro mig! Har tagit lite kort, det ser för somrigt och härligt ut. Träffade Petronella med familj också, så vi stog med dem! Grattis till alla studenter ♥

Jag har fått in lite frågor nu som jag håller på att svara på! Det är ju skitkul :)









Puss på er, nu ska jag fortsätta svara på frågor!♥

darlings!

publicerat i ;
Hej snyggingar, jag har fått förfrågan om ifall jag kan ha frågestund:) hur skoj är inte det?
Förbered er med frågor så startar jag frågestunden senare idag eller imorgon, massa PUSS♥

moa

publicerat i ;

På lördag får jag äntligen träffa världens bästa kusin/kusiner!

keep on fighting

publicerat i ;

Det är så hemskt att så många mår rent ut sagt dåligt och är deprimerade på grund av sin vikt och utav sitt utseende. Men det är inte så konstigt så som världen ser ut i dag. Affärerna är anpassade efter personer som är "smala", och för att inte tala om skyltdockor, modeller, folk i reklam, alla tidningsomslag. Iställer för att skriva överallt om "hur du blir snygg till sommaren" "hur du får bort din mage på tre dagar" "tips att få snygga rumpa", skriv istället tips om bättre självkänsla, bättre självfötronde. och skriv om hur man ska kunna ändra sin självbild, det är inte konsigt att unga tjejer idag mår som dem mår med detta media vi lever i.

Jag mår inte alltid bra över min vikt heller, så är det ju, tyvärr. MEN stället för att fixera mig på att jag måste se ut som hon, jag måste ha den magen, dem brösten, så försöker jag att acceptera mig själv, för det är så här jag är född, det är så här jag ser ut. Och jag duger faktist som är jag, och har någon en annars åsikt om det så f-you! Det är så mycket små saker som blir så stora, som att ens ena öga är mindre än det andra och så vidare, jag menar LÄGG AV. Tänk på dem som tex är födda  utan arm eller liknande, visa lite respekt. Var nöjd för den du är, du kan inte ägna ditt liv åt att hela tiden oroa dig för hur du ser ut eller vad andra ska lycka, du slösar bort ditt liv, livet är något värdefullt och något väldigt kort men ändå långt. Istället för att fokusera på allt det negativa, tänk mer på hur bra du egentligem har det. Och du är lika mycket värd som ALLA andra. Och glöm inte

 "Har du viljan, så klarar du allt


outfit

publicerat i ;
Idag jag på mig leggins från cubus 99:- och mitt linne från somewear 299:-

Jag gillar er!

publicerat i ;
Mina besöks siffror har blivigt högre dem sista dagarna, vet inte varför men det är underbart :) jag gillar er, vilka ni nu är! Men ni är lite dåliga på att kommentera, ;) Fortsätt läsa min blogg, jag menar varför inte? min blogg är ju riktigt grym, i know you like it! Snart kommer dagens plagg,
PUSS♥

en sista överasskning

publicerat i ;
Den sista överasskningen till mamma var att jag har ringt mammas bästa kompis Marie, och vi har planerat i ungefär 2 veckor att hon ska komma hit. Och idag kom hon, plingade på dörren och mamma blev överlycklig. Dem fick även 600;- av mig simon och pappa så att dem kan gå ut och äta mat och dricka vin och ha en underbar kväll. Jag hoppas att dem får det skit roligt. Dem är så sköna dem där två, skrattar hela tiden, spiller vin och har sig. Du förtjänar detta mammsen, och tack Marie att du kom hit♥ Ni får ha en underbar kväll, medans jag ska sitta hemma och rå plugga!
Önska mig lycka till :)



Är dem inte så jävla söta?

kalas i stora lass

publicerat i ;

Idag har det inte hänt någonting, har bara slappat, mått illa och kollat på film! Imorgon blir det att åka till skola en snabbis och ge tillbaka alla böcker och tömma skåpet. Sen blir det överassking till mamma, som jag inte kan berätta. Men imorgon så :D Nu ska jag fläta håret så att det blir lockligt tills imorgon, fin fint. hoppas vädret blir fint imorgon! hoppas hoppas hoppas!

På torsdag åker jag till frida :) Då blir det massa mys. På fredagen tar Sara studenten, då blir det att fira henne, jag har fått förfrågan om jag kan ta kort, och det gör jag ju självklart! Sen blir det nog party på kvällen. På lördagen ska vi fira mamma i axvall med kusinerna och mormor och morfar. Sen på söndagen ska jag till falköping igen för att ta kort på sara, på balen. Och även sen egna kort på bara henne och hennes kavaljer. Kommer bli en toppen bra helg ska ni se! ha det lovely.


blombud

publicerat i ;
Jisses, nu kom det en tjej med blombud till mamma, tre olika buketter, riktigt fina!

mini shopping

publicerat i ;
Hej alla snyggingar!
Underbaaart väder ute. Har vart på en liten mini shopping med mamma!
Så självklart blir dagens plagg mina snygga skor jag köpte från DinSko!




50 år!

publicerat i ;

Idag är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag!
Det har vart en mysig förmiddag. jag och pappa var först och hämtade mammas tårta, som jag hade beställt, och sen köpte vi lite blommor. Mamma fick sitta på balkongen medans jag grejade, hihi. Hon blev super glad, hon fick två silverarmband från Malmströms, ett till vardags och ett till fest. Det väntar en till överasskning men den får hon inte idag! Spännande va? självklart :)

Lite sköna bilder till er läsare!