time goes by

publicerat i vardag;

Man skall ta sig ur sina kriser. Det är vad folk förväntar sig.
Det är vad jag själv förväntar mig. Men det tar bara sån jäkla tid.

 

en kväll i solen

publicerat i vardag;

Mjukisar, fotboll & bra sällskap gjorde min dag. Jag gör dagen ännu lite bättre med Ben&Jerry`s.

16.12

publicerat i vardag;

Jag är jätte tråkig just nu, jag vet. Har en sån där dag, är bakis och är totally bored, kul!

saturday night

publicerat i vardag;
Att lura med Ciccceesssilia till Backstage för lite gänghäng och party visade sig inte vara allt för svårt, så vi pallrar oss dit vid 22.00 snåret. Är på riktigt partyhumör och vi får väl se vad som väntar. Snart kommer Cissi hit och vi börjar förkröka. Kanske hinner göra ännu ett videoinlägg åt er mina kära blåa marsmallows!

22.39

publicerat i vardag;

Dålig uppdatering får ni stå ut med idag. Imorgon kommer det förhoppningsvis
 upp lite bilder från uppträdet med Voice. Godnatt, puss.

a cozy friday night

publicerat i vardag;
Är hemma igen, när jag vandrade hemmåt så njöt jag lite grann sådär åt att det fortfarande är ljust ute, och se på fan, då börjar fiskmåsarna skrika och spräckte min lilla rosa bubbla. Fyfan vad jag hatar fiskmåsar, gå och dö.

Anyway, kom just precis på hur kul det är att göra bubblor med sitt saliv, (ni vet så där som man gjorde när man var 5 år?) Jag kan lova att minst hälften av er tänkte tanken att prova på det. HE. HE. En sak till, jag har gått och blivigt tant, jag funderar ärligt på att gå och lägga mig 22.00, PÅ EN FREDAG! Hallååååå?

friday

publicerat i vardag;

Har: Vart 4 timmar på överby med bästa Borda utan att hitta ett skit.
Gör: Sitter här vid datorn och målar naglarna, samtidigt. (Det är nu ni ska bli impade).
Ska: På personalträff med underbara Sportlife.

Inte speciellt mycket fest den här fredagen, men måste få min skönhetssömn inatt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Uppträde med Voice på musikskolan klockan 11.30, kom dit och kika på oss vettja.

20:56

publicerat i vardag;
Blev en hel del koppar kaffe på jobbet idag, och har nu bränt mig på tungan. Gött. Vädret är underbart nu och det är ju en ren skam att man sitter och knappar framför datorn. Förhoppningsvis funkar den lilla plutten snart igen, saknar dig rutgeeeeeer! Blöh, har inget roligt att skriva om så nu drar jag härifrOOOn.

svar på kommentar

publicerat i vardag;


Svar på kommentar:
Hej Jonna, vad roligt. Uppskattar verkligen dina ord. Jag kan inte svara på en korrekt sida som jag får mina bilder ifrån, är bloggtokig och läser säkert 30 bloggar om dagen. Men några av mina största inspirationskällor är >
Wildfox
 Olivia&Julia Lolita Lelove Milk/Signe Olof Fashiontoast Colorelle FridaFahrman Betty Cobrasnake 
Boubouteatime Klingan Osv.. Ja som du ser är det en hel del och detta är inte ens hälften. Kram på dig!

torsdag

publicerat i vardag;
Läge: Softar med en piggelin i min högra hand, mmmmh. Senare blir det att hämta hem humöret och sätta på mig själv ett ansikte och åka till jobbet några timmar. Funderar på att ta några minuter i solariet medans jag ändå är där. Att få med någon på bio med Sex and the city på duken på lördag blev lite mer av en utmaning än vad jag trodde. Letar helskinnat efter en liten stackare som inte än har hunnit boka, call me!

onsdag

publicerat i vardag;
Igår körde jag vitt och sött idag kör jag svart och pretto. Känner mig lite som nån jävla fotbollsfru. Tråkig, ointressant, svart och bitchig personifierad. Så har jag iaf sett ut idag, (och fortfarande). Jag är ju inte mindre fotbollsfru för jag att har pressat 20 minuter i solariet heller. He. Förresten, får man säga att man älskar Ted Gärestad? Tror nämligen jag gör det. Svensk sommar-stämmning till tusen, underbart.

tisdag 21:35

publicerat i vardag;
Hej där mina kanelbullar. Som ni säkert redan har lagt märke till så har jag skrapat ihop en ny header, det var änna på tiden nu. Dricker just nu te och chellar & tänkte strax krypa till kojs faktist. Annars har dagen varit prima planka, har äntligen hittat skor till studenten, det tog sisådär 300 år, men nu jäffflar.

skolan

publicerat i vardag;
Sitter just nu i plugget till ingen nytta alls, lärarna sitter på sina rum och fikar (as usual) och vi få elever som är här sitter i datasalen vid fejan. Nu är det inte långt kvar på skiten. Studenten next. Aweeessooome.

Ted Gärdestad

publicerat i vardag;
Utanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen.
Allt som var dött väcks till liv. Det kan också vi, så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt, längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn, som jag i din famn så länge vi älskar.


Lyser som guld, för kärlekens skull.

solen skiner på min fräkniga hud

publicerat i vardag;
Magen är alldeles för fullproppad med godis, kärleksmums & cola. Vad hände med skräpning till beach 2010? Äh, leva livet är lika gött. Nu tycker jag att mamma kan komma hem och laga lite mat medans jag ligger framför teven och pillar mig i naveln. Jag har beställt kött, rödstekt. Mm. Vädret gör mig glad & svettig, precis som det ska vara. Sätter mig nog på balkongen en stund, (måste ju jobba på brännan).

saturday night

publicerat i vardag;
Nykommen ur en sanslöst lång varmdusch. Klockan är 01.54 och jag vet inte hur okej det är? Antagligen inte okej alls, but hey let's cut the crap. Är i allafall otroligt nöjd + att jag är nyduschad. Sitter och gråter lite till Regina Spektors fina toner och ögonen vill inget annat än att blunda just nu. Huvudet är nog också sugen på några timmars sömn för den delen. Men people, softa hårt & kissa långsamt. Kör bah, så hörs vi imorgon.

a lovley sunny saturday

publicerat i vardag;
Har spenderat största dels av dagen på balkongen. Feta plus till vädergudarna. Känner mig rosenröd och huden kokar. Har haft högtalarna vända mot balkongen med idoler som Diane Birch & Regina Spektor dunkandes. Jag kan ju inte mer än medge att jag känner mig otroligt nöjd. Nu ska jag snaska lite kärleksmums som jag köpte i butiken under. Lär väl dansa till Ted Gärdestad resten av dagen, är ruskigt sugen på det. Thing!

sleep tight and don't let the bedbugs bite

publicerat i vardag;
Ögonlocken börjar tynga mig och snart är det dags att krypa till kojs, om jag orkar göra en kraftansträning och lyfta arslet och vandra ända till sängen förstås. Som är 2 meter bort. Tungt liv asssssssååååååeeee.

friday, i'm not inlove

publicerat i vardag;
Bosätter mig i pappas lägenhet i helgen. Helt ensam. Behöver vara för mig själv, av rutiga själ och randiga orsaker. Jag snaskar till med en riktig ego helg helt enkelt, inte svårare än så. Ikväll ska jag kolla på New Moon, för 135573:e gången, totally adore it. Ben & Jerry knackar väl på joinar också antar jag, awesome.

i'm a rockstar

publicerat i vardag;

Låt oss erkänna - det hade inte varit riktigt samma sak om jag var tandläkare.
Jag är den fulaste killen du kan hitta och ändå är jag King of Pussy. Det är en jävla kick.

Gene Simmons

thursday

publicerat i vardag;
Hej mina älskade granatäpplen.
Sitter just nu och rockar med The Cure - Friday, i'm inlove i högtalarna och är nyss hemkommen från jobbet. Måste ju erkänna att jag saknar andra avenyn en hel jävla del alltså. Det där programmet har förgyllt mina onsdagar och tisdager ett bra tag, sisådär 3 år. Helt sinnes. Jag ska döda markus, sådetså.

Annars, bilen går bra? Hade galet skoj igår när vi showade med Voice i folkets hus. Nästa gång blir på invigningen av musikskolan, den 29:e. Ni som har svängarna förbi kan väl vända klacken åt rätt håll och komma förbi ett tag. Jag menar njuta lite av Voice som smeker din slemmiga tummhinna skadar väl inte? 

bloggtorka? oh hell no

publicerat i vardag;
Jag är ju bara tvungen att logga in och cheka till statistiken, jag blir galen på er. Bara för att ni lallar runt här även fast jag har bloggpaus så måste jag ju börja blogga igen. Buggers. Ne, ni är jätte söta. Som socker för att vara exakt. Klart som fan jag inte ska ha bloggtorka nu, när allt går fint som fisken. puss

avatar

publicerat i vardag;
Idag kör jag och Mowitz på Bergakungen i Göteborg med Avatar 3D på duken. Najs.

it's friday, and i'm inlove

publicerat i vardag;
Idag får Vänersborg finbesök av självaste Sara Mowitz hela helgen. Hon är en sagolikt kul tjej den där Mowitz. Hej hopp snopp tjena hallå och välkommen till en fisljummen liten stad där solen har försummat oss som det ser ut nu. Men något ska vi allt kunna roa oss med. Ta med dig solen vettja! Deal baby, deal.

bang, just like i said

publicerat i vardag;
Off to work. Idag jobbar jag bara två timmar eftersom det är kristihimmelfärd, och vad det nu innebär har jag inte en susning om. Idag är vädergudarna inte lika pissnödiga som igår, antagligen var dem ruskigt ölsugna igår och knäckte en hel del pilsner, idag är dem nyktra och det är väl det. Cykla kan man, det enda som spelar någon roll. Vi är som sagt en, jag och min cykel. Han kan förgylla min dag den där tvåhjuligen.

new in

publicerat i vardag;
Införskaffade mig igår ett nytt armband, till fick man välja tre valfria berlocker. Dessa tre var ett självklart val för mig. Älskar peacemärket & jag dör lite grann varje gång jag ser jordgubben. Sommar, jag saknar dig.



you fukin' retard

publicerat i vardag;
Nu ska jag in med rutger på akuten (siba) och ifrågasätta varför min kära dator börjar brinna av en kabel som dem har sålt till mig. Buggers. Det kommer väl låta som vanligt, "detta har vi aldrig hört talas om". Det har ingen affär någonsin gjort, kanske bäst att rensa öronen? Jag förstår inte, jag vill mest plocka fram en stämpel och stämpla dem i pannan med det väl valda ordet: Retard. Akta er, annars blir ni äppelmos.

a la studentè

publicerat i vardag;
Det är sinnessjukt. Nu är det 3 veckor kvar till la studentè. Jag kommer gråta av lycka, skratta av glädje, skrika med hela lungorna, älska med hela hjärtat & supa ner hela huvudet. Jag vet, att dagen kommer bli topp tio.

15:46

publicerat i vardag;
Goddag mina älskade vinerbröd. Jag känner att jag behöver förklara dessa dagar av tystnad. Jag lever, men med min laptop är det lite värre. Lilla älskade rutger tog eld igår. Han mår inte så bra. Så nu får jag plågas med att sitta på gamla orvar och knappa, en stor pladask i sina bästa dagar, seg och go.

Hör och häpna mina vänner, har vart på gymmet idag. Awesome. Blir väl att åka dit en del nu och bränna lite fett så att man är vacker som en sommaräng på studenten. Nu ska jag kila till voice. Tjing.

kalendern tyder på att det är fredag

publicerat i vardag;
Idag färdas jag till skara, till mowitz. Stannar förövrigt där hela helgen och softar hårt. Det blir väl ben&jerrys och twilight. Jag gillart. Ha en go helg, ligg inte i en buske och spy. Slöseri med tid mina vänner.

Nu ska jag äta glass & göra antik prov.

bästa vän

publicerat i vardag;
Marielle min bästa chompis är precis lagom fantastisk sådär. Fick ett brev hem på posten idag. Snacka om att jag blev 5 år igen och började stört lipa. Du är världens bästa människa kort sagt och finns ingen jag har så mycket kärlek till som just dig. Du vet precis vad som gör mig glad. Jag älskar dig!

16:26

publicerat i vardag;
Off to work. Känns mindre roligt idag eftersom jag känner mig som en stekt potatis. Vädret är underbart men vill inget hellre än att stanna inne och tycka synd om mig. Vissa dagar saknas det bara en droppe för att bägaren ska välla över, idag försökte man trycka ner två liter i en en-liters flaska hos mig. Den vällde inte bara över, den fullkomligt explodera. Måste råplugga också, AWESOME! Ut och gör någon glad, hej!

god natt

publicerat i vardag;
Jag har spenderat min kväll i sängen, med bland annat debatt på teven. Där Isabella Löwengrip satt och snoffsade med näsan idag. Hon var lika förståndig som alltid, tråkig & trist ja, men förståndig. Hm.  

Nu ska jag dänga ner i sängen, som jag förövrigt redan ligger i. Puss och kram chokladbanan

solen lyser upp kvällen

publicerat i vardag;
Solen prydar nu himlen till sena timman på dagarna. Dock inte idag då det har vart gråmulet och regn dagen lång. Fick en god dusch av regnet när jag var ute och cyklade förut. Men kvällarna blir allt ljusare och sommaren närmar sig med små steg. Ser fram emot lördag, då ska jag och erre göra varbergsnatten osäker, damen i fråga fyller nämligen 19 år på söndag. Tänk på mig när jag åker tåg på fredag, i evigheter.

beautiful love

publicerat i vardag;

Du är så vacker. Du passar in i min lilla bubbla av ideal.

Du tvingar fram godisbegäret i mig, och det begäret är livsfarligt min vän. Antingen så får du gömma dig där du inte syns eller så får du springa fort. För jag kommer hack i häl med polkagrisklubban i handen.

01:29

publicerat i vardag;
Skrivfronten får driva vind för våg ett tag tills jag är på't igen. Man ska väl inte skriva om man inte har något intressant att komma med, eller? Hur som haver, jag har inget att komma med. Tyvärr. Ringrostig som en gammal plåtburk på en åker. But still, i'm a rockstar. The only thing i'm missin is my black guitar.