valborg

publicerat i vardag;
Idag rullar jag till mina fikonbröd i skara. Det står party med stora bokstäver i kalendern. Har nyss stått i duschen en oändlighet och sjungit röven av mig. Det är alldeles för nödvändigt. Och tillåtet, hade mina grannar skrikigt som stukna grisar så hade jag stoppat en strumpa i käften på dem. Men mina grannar, låter mig gala nätterna igenom. Skönt. Jag kan ju inte säga av vädret är det bästa i och med att man ska ut och svänga sin lurviga på stan. Men förhoppningsvis kommer vi vara inne och skaka rumpa mestadels! Först vankas det förkrök på stadshotellet sen drar vi nog vidare till plantis i falköping. Sounds nice indeed.

Nu kör vi, rakt på't bah!

21:59

publicerat i vardag;
Jag är så sjukt rolig idag. Jag vet att ni gillar det. Here we go.

Valde ett par pjux idag som jag inte haft på länge och för var gång jag tittar ner på fötterna inser jag exakt hur jävla övergrymma dom är. Inte för att dem slår mina pretty pretty converce, icke! Annars har det vart sol och glid, inte. Idag har solen försummat oss totalt och det har bara pissat från himelen hela dagen. Har på grund av det äckliga vädret blivit god vän med ICA och haft med mig halva affären hem. Mmmmmm!

fin dag

publicerat i vardag;
I Vänersborg lyser solen, man blåser dock nästan bort ute vid vattnet, men det är ju skönt att slippa fixa frisyren själv, det sköter vinden och jag vet då fan inte hur den lyckas. Har haft en härlig dag och nu vankas det hemmagjord jordgubbs milkshake, hur jävla gött lät inte det där då? Jag diggar bilden nedanför när jag blir förbannad på en humla. But hey, det är typiskt mig. Ut i solen och stampa humlor nu. Puss

göteborg

publicerat i vardag;
Igår infann sig någon form av pepp i tess lägenhet. Vi körde all in på bakningen jag och mina guldklimpar och resultatet blev strålande. Folk började droppa in allt eftersom och tillslut gick vi igång som många gånger förr. Utklädningshögen har 3 dubblats tack vare Maria som är stammis på buttericks. Vi har en salig blandning av saker, peruker i alla dess slag (jag körde på afrot by the way), brillor i alla dess slag, fake mustach, supermario hattar, kanin öron, bob marley dreads, pimp halsband, ja, all jävla möjlig skit är det. Och alltid lika roligt. Festen slutade väl egentligen när en viss Amanda la en go pizza i Therese disko, (bra jobbat där), en aning pinsamt men vi alla har ju varit där, right? Somnade väl runt 5 full som en kastrull och var väldigt nöjd efter kvällen. Grattis ännu en gång till Therese, huvudsaken var att du hade en bra kväll!

Göteborg

publicerat i vardag;
Sitter i en lägenhet som kryllar med sång och pajlukt, glada miner & en otroligt god stämning. Tess förbereder för kvällen. Lite senare kommer Maria & Susanne hit och då vankas det cupcakes & annat smarrigt. Solen skiner och det blir väl även en skön stund på balkongen. Vi kan inte ha det bättre. Puss

friday

publicerat i vardag;

Klockan 18.43 så rullar tåget till Göteborg. Det ska bli fruktansvärt gött att komma iväg från Vänersborg några dagar och spendera tiden med den bästa Therese. Ja gud i himmelens vilda parad vad det ska bli roligt. Ikväll blir det väl soffhäng och imorgon är det party för hela slanten! Kanske somnar klockan sju på morgonen full som en kastrull? Ingen kan förutse vad som kommer hända när festen är stämplad hos Tess.

23:14

publicerat i vardag;

Utanför fönstret breddar de nyfödda vitsipporna ut sig. En påminnelse om att våren är här. På golvet leker dammråttorna tafatt med smulor och vissnade blomblad. Tvättkorgen baxnar och i går blev jag kär.

Tiden går i otakt med mig. Eller jag med den?

congratz

publicerat i vardag;
Idag fyller min underbara faster år. Jag ägnar dig mina tankar hela dagen. Du är värd det bästa.♥

11.45

publicerat i vardag;

Tänka sig, vaknade 11.00 idag, pigg och glad som en kexchoklad! Jag som bara älskar att få sova länge, långt förbi förmiddagen, (snälla, säg att det inte bara är jag?). Sedan att vakna med tanken på att man ska jobba på sin lediga dag var inte speciellt hippt. Men det är bara att bita ihop och köra. Money is funny. 

Natti natti

publicerat i vardag;
Har ägnat min kväll åt att ordna med designen på bloggen. Är inte helt och fullt nöjd, men nu ska jag inte tänka på detta för det vankas natt och bedtime. Nätet är nu dött på civilisation och jag förstår inte riktigt varför jag sitter och zippar igenom fejsbook när det ändå är så dött! Hela huset sover vilket jag också borde, men någon håller mig uppe. Har dålig karaktär när det kommer till dig, har svårt att slita mig. Åhnej.

Hårt liv
.

Peace.

vänskap

publicerat i vardag;
Idag är det bättre. Vi har haft finbesök av Gudrun som kan skina upp din dag på enstaka sekunder. Otroligt fin människa. En av mammas bästa vänner, gammal vänskap som sitter i beundransvärt i min bok. Det kommer vara mycket sällsynt när jag fyller sådär 65 år. Jag hoppas att jag har en vän som dig då Gudrun.

20 april

publicerat i vardag;
Idag är en sån dag man inte bör prata med mig om man inte har något väldigt snällt att komma med. Ska nog inte lämna lägenheten, det kommer gå ut över vem som helst, förmodligen förste att passera. Solen tycks har försummat oss totalt och detta är en sjuhelvetes dag som äntligen börjar gå mot sitt slut. Hejdå.

15:43

publicerat i vardag;
Förlåt för att jag har vart sjukt dålig på att uppdatera inom skrivfronten det senaste. Har liksom kännts lite som seg senap i fingrarna. Inte orkat helt enkelt. Men det har inte hänt något spännande är jag ledsen att medge. Förutom att jag hade en underbart fin dag tillsammans med Caroline igår. You rock dude. 

Längtar till helgen. Då rullar nämligen tåget till Göteborg. Har inte träffat faster Therese på sanslöst länge och saknar henne något oerhört. Denna sötnos fyller nämligen 30 år på torsdag. Så självfallet passar det prima planka med fest på lördag! Och jag vet att det kommer bli en av de bästa kvällar, som alltid. Puss

caroline karlsson

publicerat i vardag;
Idag får jag äntligen en dos av min fina Caroline. Tänker fan kidnappa dig och bosätta dig på min balkong så att jag kan få en liten dos när jag behöver det. Idag kommer jag självklart inviga min nya tisha, den passar perfekt denna soliga söndag. Hur som haver, nu måste jag blåsa hår och fixa mejk. Peace

20:35

publicerat i vardag;
Har nyss käkat kycklingrulle med morsan. Men av någon skum reason krymper alltid kläderna när man äter det, kan för i mitt liv inte förstå varför? Det smakade i alla fall suveränt. Hade tänkt att shejka rumpan på dansgolvet tillsammans med Arijana idag. Men man måste vara 20 bast för att få gå in på Lipz. Hur mycket kräver dem för att bara för att få skaka lite rumpa? Det är ju flera decennier tills jag fyller 20. Fan. Får väl stå ut med att ha massor med 18:åriga fjortisar springandes runt benen ett tag till. AWESOME!

20.19

publicerat i vardag;
Jag är lite extra cool idag och kör all in på "Sommaren med Göran" & Ben&Jerry's.

friday

publicerat i vardag;
Nu vankas det helg. Det blir lugnt idag. Hela helgen för att vara precis. Har inget humör och ingen ork att hitta på något men kommer väl ge mig på det likförbannat. Fin fläskfilè blir det i alla fall, det är ju party. Typ.

sleep'eh

publicerat i vardag;
Nu craschar jag sängen, SO BAD. Och nu kommer jag somna, SO BAD. Natti.

work'eh

publicerat i vardag;
Kom nyss hem från praktiken. Och är rent ut sagt död.

Ska snart iväg till jobbet och jag hoppas att det ickebefintliga jobbhumöret infinner sig snarast för att jag ska orka stå på benen. Och i detta fallet: ta hand om skrikande dreggelapor. Men jag gillar det. Mm.. det gör jag. Nu när solen tittar fram så har jag och min cykel ett väldigt fint förhållande, ganska känslokallt, men fint. Vi cyklar en hel del ihop, se på fan! Nä, nu får jag upp och svänga på mina lurviga lite. Peace!

record

publicerat i vardag;

En pippi viskade i mitt öra att jag har besöks rekord idag. Puss mina små fjun.

shop til you drop

publicerat i vardag;
Jag dog lite grann idag när jag gick in på lindex och tippade fram till avdelning "tights&leggins". Att gå runt på den avdelningen på våren är lite att begrava sig själv. Tillslut fick det bli två underbara benpimps som du kan se i inlägget under. Jag tror att jag är kär i våren. För övrigt är jag och mina lucia brudar taggade för lite grillning i eftermiddagssolen, så förhoppningsvis blir det gjort någon dag här framöver. Tooodels.

shop til you drop

publicerat i vardag;
Dagens måtto: SHOP TIL YOU DROP.
Jag har shoppat för reäla summor idag. Vilket förövrigt inte är tillåtet om man tar sig en kik på min ekonomi som man nu så fint ska kalla det när man har blivigt stor. Men what the hell, det kan man ju inte ta hänsyn till varje dag? Då lär man ju bli skogstokig. Så nu har jag återfått lite energi och livslust genom att blotta plånkan totalt. Slog till med ett par låga converse idag, och det kan jag tacka scorett för. Hutlöst snygga. Vi kommer fira en hel del kvällar ihop i sensommaren. Nu ska jag zappa lite dålig tv i brist på annat. Ha det!

Mina nya bästisar (efter ben&jerry då såklart).



22:51

publicerat i vardag;

"She is living on borrowed time. She´s a beauty, the sweetest one alive.
She´s so ashamed, but she´s not the one who commit the crime"

Berny Pålsson

12 April

publicerat i vardag;
Äntligen får skallen slappna av. Är helt jävla skallebang efter en lång dag på praktiken. Huvudet dunkar och det enda som hjälper just nu är mörker och tystnad, (och lite data-snatter). Imorgon kan det bli likadant. Eller värre. Eller bättre. Praktiserar ju på en daglig verksamhet med funktionshindrade, och hade det inte vart för dem, så hade jag vart pretty damn dead. Tacka fan för er. Annars är det sol och glid som gäller, soft.

sol

publicerat i vardag;
Så fort solen blottar sina varma strålar, och lägger sig på gräs och hustak.
Då blir jag lycklig. Eller om det är årstiden? Jag vill bara vara. Inte göra, vara.

Måtte det vara sol imorgon. Vill ha en bra veckostart, på den nya praktiken. En ljus början, en glad dag. Kanske en stund på stan? Kanske blir det en fika med en vän eller två? Kom igen nu solen, hit me hard!

jag hjärta er

publicerat i ;

Det här kallas kärlek. Love you bigtime readers!

Inte mycket för världen, men för mig är ni världen

nässjö

publicerat i vardag;
Kalendern tyder på att det är lördag idag, och eftersom det är en lugn helg så blir det självfallet lördagsgodis i stugan. Sen om det är bra för det lata fläsket, det är en annan femma. (Ge er, beach-ångest har vi alla. Jag är inget undantag, no one is.) Annars har vi kört på koma-kalas här i Nässjö. Fun right?

Hör och häpna, nu är det 5 veckor praktik. Sedan två, jag upprepar, TVÅ veckor kvar i skolan. HERRE MIN GET VAD GÖTT! Sen lämar jag väl Vänersborg för gott. Och siktar in mig på Göteborg. Nu tack! Puss

01:12

publicerat i vardag;

My baby cousins sure knows how to make me happy. Inte nog med att dem har vuxit upp och blivigt hudlöst snygga, så har vi haft den bästa myskvällen på väldigt länge. Ni är kort och gott; awesomeness.

Känner att jag måste förklara gårdagens tystnad. Den kom sig av en lång bilfärd till kusinerna i den vackra staden Nässjö. Vi kom fram runt tolv snåret och då crashade jag och mamma sängarna bums.

Nej nu vankas det natt & bedtime så vi får helt enkelt höras imorgon mina fina hönor. Toddels!

19:36

publicerat i vardag;
Har haft det lovely i pappas lägenhet några dagar, ja gud i himmelens vilda parad vad jag har haft det bra. Nu är magen full med marabou, gött. Eftersom mitt hår har tagit självmord så drog jag till frissan idag för att återuppliva den stakars torrbollen. Färgade slingor och klippte av en hel del. Det blev prima planka och nu är jag är vacker som en dag. Tänk att jag för första gången är nöjd efter besök hos frisselissan. puss

always on the road

publicerat i vardag;
Sitter fortfarande i daddys lägenhet. Dunkar jag inte Erik Hassle i högtalarn så hör jag koltrastens eviga sång utanför, sången går i våg med stadens brus. Bilar, klackar som slår mot gatan, gamla tanter som tjattrar om barnbarnen, barn som skrattar, cykelklockor som klingar, ni vet, allt det där. Ibland är lycka så okomplicerat, lätt som en fjäder. Att bara sitta och lyssna på vardagen gör mig glad just idag. För övrigt har jag inte gjort någon nytta, bara fläskat i soffan. Cyklat ner med hyrda filmer till hemmakväll. Har inte några planer på att röra mig resten av eftermiddagen. Blir lite häng med mina två män Ben & Jerry. De enda männen som tycks förstå mig.

skallebang

publicerat i vardag;
Hello to all random readers. Uret står på 23:28 och egentligen ska man vara dö trött och skallebang men jag sitter här med överskottsenergi utan dess like. Nanne Grönvall släng dig i väggen. Ser nu dubbelt eftersom jag snurrar på stolen samtidigt som jag skriver. Herre min bäver, vad ska jag ta mig till? Jag kan ju inte skaka på fläsket och ta en sväng om i dans nu? Även fast klockan bara är barnet, för mig då givetvis, inte för grannarna som ska upp och jobba häcken av sig imorgon. Det är ju förjävla synd att jag inte snusar, det hade kanske fått mig chill. Får väl slå första bästa stekpanna i hövvet så att jag däckar eller något liknande. kraaaaaaaaaam!

myskväll

publicerat i vardag;

Denna kvällen ska jag tillbringa med my lovely lady Caroline. Vi kör all in på filmkväll, och känner jag oss rätt så är det skräckis och massvis med godis som gäller. Vi crashar pappas lägenhet, he he he.

Mitt hår har tröttnat på sitt liv och bestämt sig för att ta självmord så jag försöker väl pimpa det med lite lockar. Tänkte åka och införskaffa mig nya dojjor idag, jag provade fan alla skor på hela Överby, utan lyckligt slut. Får åka någon dag när jag har med tid. Ska nu göra en kraftansträngning och flytta arslet från soffan och göra lite nytta. Pimpar mig själv en mysig outfit och dansar runt till lite Erik Hassle, Kram!

EaStEr

publicerat i vardag;
Är hemma efter påskfirande i Tidaholm, eller TIAHÖLM som vi säger. Kvällen bestod av massor med gott käk, påskäggs-jakt, äggmålning, hubbabubbatävling & mycket goda skratt. Det var prima planka, och det var den bästa fredagen på länge. Idag får Vänersborg finbesök av självaste Erzana Dauti. Vi ska ha en girlie-kväll med ett stycke vin, myskväll på balkongen & mycket babbel. Vi får väl se vart kvällen tar oss, även kanske vi korkar upp ordentligt och ses i dimman, påskafton som det är. Skrolla ner för lite pics, Puss!

my sister's keeper

publicerat i vardag;

I'm stunned.

"Allt för min syster" en tårdrypande film, där död och levade står bakom hörnet och visslar. En snyftare, visst, men det finns ett budskap här. Budskap om uppskattning, om att uppskatta det fina livet.

Jag grät, och grät, och grät, mycket. Vilket resulterade till att jag fick simma runt i mina tårar, med flytväst då såklart. Filmen var fin, åh så fin.  Ja gud i himmelens vilda parad vad fin den var. Briljant.




torsdagsmys

publicerat i vardag;
Alla ska tydligen ut och shejka på fjortis-lipz idag. Tack, men nej tack. Sätter upp håret i en knut, tar fram lite chirre, krachar söffan och kikar på en bra rulle. Låter som en mycket bättre plan om du frågar mig.

work

publicerat i vardag;
Skulle igentligen behövt en timmas powernap, eller två. Men nu blir det hard work word, och med det menar jag, måla ungar till påsk-kärringar. Tungt liv. Dagens morgon humör var väl ungefär lika schysst som Usama Bin Ladins kvinnosyn. Ville bara SPY. Men nu är jag back on track och redo för att leka mamma pappa barn och allt vad det heter. Outfiten är rakt igenom svart och jag går all in på rockstar ett tag till.

Puss på er!