miss you

publicerat i vardag;
Jag saknar min lilla tjockis. Det här är kärlek, ren och skär övertokigt bubblig rosa kärlek. Alfi I Love You big time. Förövrigt är min dag sådär sne igen. Ont i huvudet, så att det riktigt tränger sig in i psyket. Spelar ingen roll hur många Ipren man trycker i sig det enda som hjälper är mörker och tystnad. Hej svejs lingon.

vår

publicerat i vardag;
Varför denna kärringaktiga ängslan helt plötsligt? Jag har ingenting att skriva om, ingenting att berätta. Och om man inte har något att berätta, då ska man fasen inte blogga…. eller? Äh, nu skiter jag i det. 

Vilken dag. Tänk hur snabbt våren intagit Vänersborg. Erik Hassle spelas i mitt påskpyntade rum, tonerna bäddar in sig eftermiddagssolens mjuka gass och släpande skuggor. Från mörk vintertid till värme och ljus.

Det doftar vår.

grattis till mig

publicerat i vardag;
Bara för att en viss fröken Amanda aka missmandie fyller 19 vårar imorgon. Jamåholeeeevaaa!

19:32

publicerat i vardag;
Förlåt, förlåt och återigen förlåt. Det är förfärligt vad dålig jag är på uppdatering. Ni är sinnes jävla underbara som fortfarande lallar runt på min blogg varje dag trots att jag är så lat. Puss på er!

Idag tog jag och bror min en tripp på stan med tillhörande fika. Mycket trevligt må jag säga. Med ett stycke förfrusna tår och fingar och en skön cykeltur så kom jag hem. Hungrig som en apa, som jag fortfarande inte har gjort någonting åt. Bra Amanda, bra. Vi hyrde några filmer och jag börjar bli sugen så förhoppningsvis kommer brorsan snart och joinar mig! Ser fram emot helgen, då det blir mycket av kärlek & party i skara.

skogshuggar-typen liksom?

publicerat i vardag;
Imorgon är vi lediga och det känns mest underbart. Har druckigt lite te och det blev dödsstöten, nu är jag sådär gosigt trött och nu hade det inte vart helt fel med en karl som kunde gosa tillsammans med mig. Var finns ni? Ni rediga män, skogshuggar-typen liksom? Ingenstans. Så jag tager vad jag haver, min kudde. Så jag tänker återigen inta sängläge med min kudde och njuta av det faktum att jag är ledig även imorrn. Jag lär ju njuta imorgon bitti i alla fall när jag kan ligga och dra mig till sena timmen och SOFTA HÅRT. Toddels.

wonderland

publicerat i vardag;

Alice i underlandet visade sig vara lika AP-BRA igår som sist. I'm stunned. Johnny Depp, jag tänker fan kidnappa dig. Hur ful du än är och vilka roller du än spelar så är du alltid lika sexig, charmerande och rent ut sagt cool. Du är min framtida man, det är redan uppgivet. Jag är i nöd av choklad men att springa ner till närbutiken känns dock inte lika inspirerande och att det har med vädret att göra behöver jag väl inte ens förklara? Moln är fullkomligt värdelösa, SKÄRPNING. Vill klä mig i våroutfit och tillhörande solglajor. ICKE. 

20 Mars

publicerat i vardag;
Jag har fått dille på bio och kör därför en favorit i repris och drar med mig Lisa till bion med Alice i underlandet på duken. Lisa som jag förövrigt inte har hunnit träffa på sanslöst länge. Jag hade tänkt att få med mig någon stackars chompis till Göteborg och kolla på filmen i 3D men icke. Tro fan att det är fullbokat på varenda föreställning förutom den 23.30. Ungefär där ville jag sätta mig i tårar på golvet men tänkte positivt och beställde sen glatt två biljetter i Vänersborg (där det självfallet inte finns 3D). Och det sviiiiiiider.

02:39

publicerat i vardag;
Innan jag ska inta sängläge så ska jag spendera lite tid med scrubs. toddels. natti. peace. over and out.

friday

publicerat i vardag;

Nu när jag äntligen hade bestämt att våren var här, så blir det skit väder återigen. Feta minuspoäng till vädergudarna. Thor kan stoppa upp sin jävla hammare i röven tycker jag. Kan vi inte få njuta av solen ett tag nu istället? Hur som haver, är ändå bara så kicking glad, sprallig och har en överskottsenergi utav dess like. Frågan är vad jag ska hitta på en fredag som denna? Alla är så sjukt tråkiga, no shit, sherlock? Det blir antagligen en tripp till uddevalla för att kolla in brorsan som sitter bakom trummorna och briljerar. Toddels!
 

18 Mars

publicerat i vardag;
Sömnen försvann inatt. Natten blev en enda lång mardröm. Jag vaknade mörbultad av minnen jag helst vill begrava för gott. Annars är det prima planka och jag är nu färdigfixad och ska strax iväg till jobbet.

Igår var i som sagt i Göteborg och kollade på musikal, som helt ärligt var allmänt trist. Var till och med nära till sömn några gånger. Annnat blev det på bussen hem,  stensomnade och det blev en äkta powernap i cirka en timma. Var hemma runt 12 snåret och krashade i säng. Somnade ifrån laptopen som låg bredvid.

Nu ska jag sjunga och hoppa runt lite så att jag är i toppform till jobbet. Over and out!

götet

publicerat i vardag;
Idag står Göteborgs Operan med klassen på schemat. Vill helst bara ligga hemma samtidigt som det kryper i kroppen efter civilisation. Ska strax börja fixa mig, sen drar jag på högsta volym förslagsvis igång "Jai Ho" med The Pussycat Dolls framför spegeln (Va fan kom igen brudar, vi alla gör det). Som ni märker är humöret i stort sett återställt and i'm ready to rock. Funderar på att köra svart outfit rakt igenom och leva i tron om att jag är en rockstjärna, även fast jag har bestämt att det är vår. Ingen mer snö nu, skärpning! Peace.

////

publicerat i vardag;
Idag har allt varit en karusell, vart förbannad, likgiltlig, arg, rent ut sagt pissed, illamående och ledsen. Är tyvärr tvungen att erkänna att gårdagen såg precis likadan ut. Det blir en lugn tisdag. Är ledsen. Hatar att vara ledsen, men mest över att behöva vara det. Är dock lite gladare efter en glass på donken. Tänka sig.

våren kan ge hopp

publicerat i vardag;
Jag vet att ljuset kan påverka, vårvintern kan i sig vara till hjälp. Hoppfull och framtidsviss. Men min kropp säger ändå ifrån. Vill inte, går i baklås. Det är tufft nu, säger hon med uppsvällda ögon efter nattens kamp.

old classics

publicerat i vardag;
Sov ingenting inatt, känner mig grinig och tankeattackerad. Men sova har jag ofta brist på och börjar bli van. Förövrigt har jag fått dille på gammal musik. Älskar att sitta och lyssna till gamla låtar, då mycket minnen ploppar upp. Har en hel samling på den gamla datorn och har nu fört över massvis med bra musik.

Nu ska jag duscha. Sen ska mamma klippa mig. Sen ska jag klippa henne och färga hennes hår. puss

BF-GALA

publicerat i vardag;
Lite mobilpics från BF-galan.






ph3: hitta puttekula i gegga. ph4: Rektorn drar en historia om mobbing. ph5: Angelicas namnlapp.

BF-GALA

publicerat i vardag;
Dagens morgon humör var då inge vidare och min kropp bad mig att bara ge upp och krypa ner under täcket och stanna där. Men med lite mat i magen och mejk i fejjan kändes det ganska gött att ta på sig kläderna och gå ut. Nu i eftermiddag så hade några tjejer i klassen "BF-gala" och vad är det vi brukar säga, "ingen är hetare än en BF3:are". Självfallet gick jag dit och hade det grejt. Vårat lag "Gruppsex" (Grupp 6) briljerade och dra på trissor, vi tog hem hela skiten. Nu är jag dötrött och intar soffläge. Kram på er!

sunday

publicerat i vardag;
Ledsen att den här bloggskutan fått driva vind för våg ett tag. Jag är alldeles för bekväm av mig. Jag finner dessutom att det blir svårare att skriva ju längre uppehåll man har. Som sagt är jag väldigt, kanske lite för bekväm. Men jag är nu hemma efter en toppen helg med my lovely lady Erzana. Det har vart party för hela slanten. Som alltid hade jag sanslöst roligt även om helgens äventyr känns mindre hippt idag.

Har haft en mysig stund med min mor med tillhörande god mat och tjatter. Vi älskar ju att prata, så vi blir som gamla tanter på symöte när vi inte träffats på några dagar. Så nu är jag i stort sett back on track.

Kommer alldeles strax in bilder från helgen. Ska bara bläddra igenom alla hundratals kort och se om det finns något som inte är helt bakom flötet. Kram på er sötnosar. Nu ska ni se att jag kommer igång igen!

varberg

publicerat i vardag;
Sitter just nu och pillar mig i naveln i herrljunga. Kommer anlända i Varberg cirka 19.23 och där väntar erre på mig i sin tuttut. Vi drar sedan hem för pre-party och girlie pimp för att sedan ta oss ut på en helkväll.

Jag hoppas att ni utnyttjar eran fredag in i det minsta tillsammans med vänner och människor ni älskar. Nu ska jag ha det trevligt på tåget, fråga mig inte hur men något i surf-väg blir det väl, (bloggläsning).

Här har ni eran snygging i egen hög person. Puss.

varberg

publicerat i vardag;
Idag får Varberg finbesök av självaste missmandie. Ska färdas i ett tåg 3 ½ timma vilket är mindre roligt. Helgen kommer bjuda på ett stycke party & roligheter. Man kan la säga att jag är rätt peppad. Ikväll kommer jag och Erre vara mycket taggade på party och vi kommer köra all in. Vi kommer köra tills flaskorna ekar tomma tillsammans med dansgolvet och ni kommer hitta oss svettandes på Oscar's nightclub. Peace!

today

publicerat i vardag;
Dagens smaskigheter:

Jag fick inviga mina brills.  Check.
Festivalbiljetten är bokad. Check.
Jag har införskaffat mig ett nytt läppstift. Check.
Systembolaget. Check.  
Packning inför trippen till Varberg. Check.

Some cashflow hade inte varit fel.

19:36

publicerat i vardag;



Idag har det inte varit mycket action från min sida. Mamma fick med mig till Överby i alla fall och får credd av mig hur hon lyckas styra upp saker och ting. Det blev en partydress & ett par vår/sommar brills.

Resten av kvällen så har jag inte en tanke på att röra mig överhuvudtaget. Men ett stycke andra avenyn blir det garanterat. Nu har det förbaskade programmet lyst med sin frånvaro allt för länge. Jävla OS.

soffhäng

publicerat i vardag;
Har hängt med morsan idag. Vi var ute och åt förut, hon gör verkligen allting för att göra mig glad igen. Sen var vi och hyrde film. Nu har vi nyss haft soffhäng med twiligt i rutan. Den enda film som klättrat sig in på min topp fem film lista de senaste kanske 2-3 åren. Såg den för första gången i helgen. Tack rara sara!

Dude, har glömt att dela med mig. I sommar drar jag & brudarna till Peace and Love, IT'S OOOOOOON!

because you had a bad day

publicerat i vardag;
Dålig dag.

Idag känns i stort sett allt som ren jävla skit. Ganska många tårar senare så dunkar huvudvärken och jag är inte speciellt pepp på någonting. Toppen verkligen, toppen. Antar att vår allsmäktige där uppe vill straffa mig för att jag inte har skött mina homeworks eller nåt. Måste äta någonting att äta men har redan tryckt i mig massor med skit i form av piggelin och choklad så hungern har passerat och satt mig i matkoma. Grejt.

Slutsats och dagens ord får helt enkelt bli: SKITDAG.

tyck synd om mig nu

publicerat i vardag;
Bordness för andra dagen i rad, det är väl apa vad jag ska sakna de där stackars filurerna i Skara. Jag hade räknat med att hitta på något roligt idag, men icke, en viss huvudvärk vill ju göra sig så förbannat jävla påmind och på det ska folk dessutom vara osannolikt tråkiga.

Men jag kan glädjas med att det är Voice idag, det ska bli skönt att sjunga ut lite frustrationer. Ska bara se till att råda bot på den här huvudvärken och döda mitt förbannade tjur-humör som tycks vara en konsekvens av Mowitz & Gutegård uppehåll. Hur som haver, nu ska jag göra ett röj med min makeup. puss