Tisdag

publicerat i vardag;
Kan ingen bara tala om för mig vad det handlar om? Egentligen ångrar jag ju ingenting jag gjort, utan mer det jag inte gjort. hjort. ren. Idag har jag spenderat dagen tillsammans med family guy & simpson's och skrattat åt helt fel saker, men jag mår bra, det gör jag. Längtar dock fortfrarande lika mycket till fredag.

Imorgon kommer mamma. Det gör mig glad. Även Erre kommer, det blir fika på avenyn, definitivt.

Måndag

publicerat i vardag;
Hemma efter en fin dag med min bror på stan. Vi köpte stans godaste kinabuffè i brunnsparken. Ser fram emot helgen och har humöret fullkomligt insyltat på ass-shaking. Förhoppningsvis kommer vi in på Park Lane (nattklubben på mitt jobb) med massor av goa människor. Erzana, nu får du komma hit för jag saknar dig som attan redan. Jag ringer och tjatar på dig sen. Nu ska jag avsluta dagen med en bra rulle.

ny kamera

publicerat i vardag;
Jag har ju min älskade systemkamera, men behövde en liten händig eftersom den andra kameran inte alltid är lika händig. Så det fick bli en rosa, eller lila? Är lite kluven över vilken färg det faktiskt är.


söndag

publicerat i vardag;
Äntligen hemma i Göteborg efter en sanslöst fin helg. Min Erzana är inte bara världens bästaste, hon är förbenat jevfla grann också. Vi tog bilen till Göteborg, och tacka fan för GPS. Annars hade vi åkt genom vatten och eld innan vi hittat fram. Nu har vi vart ute på en skön promenad, och nu har Erre åkt hem. Jag ska mysa till det med grönsaksstavar och dip + en film eller två. Jag hoppas att ni hade en bra midsommar!

Midsommarafton

publicerat i vardag;
Gårdagen var sanslöst rolig och jag har nog aldrig dansat så mycket, någonsin. We had a blass, och som lite grädde på moset så träffade jag Mowitz, jag glömde bort omgivningen och bara skrek. Fjortis skrik, javisst. Det var sjukt mycket folk och vem sätter vi oss brevid om inte en Vänersborgare, i Varberg. Otroligt trevliga pojkar och vet ni vad? Den ena var skogshuggare, nu snackar vi! Kram till alla som gjorde min kväll underbart fin igår och jag kommer sent glömma denna midsommarafton. Förresten, idag går vi på't igen. 

midsommar

publicerat i vardag;
Idag är det midsommar, och jag har så mycket kärlek att dela ut så att det räcker och blir över. Grilla, havet, skumpa, high heels, fest, dans & Erzana. Jo men visst serru, kan inte bli mycket bättre än såhär. Självklart ska vi tillverka någon sorts midsommarkrans, hur det slutar vet jag inte, men hoppas på det bästa!

Midsommar

publicerat i vardag;
Nu lämnar jag fina Göteborg för att fira midsommar i Varberg. Med taggat humör och en flaska JD i väskan så drar jag mig strax till tåget. Som sagt är det inget fel på humöret idag, in fact det är världsklass. Och bättre ska det väl bli när jag snart ska få en rejäl dos av Erzana. Hejdå spårvagnar, tjabba tjena havet!

jag älskar er

publicerat i vardag;
Jag måste bara säga att jag blir lika freakin' happy varje gång jag går in på min statisk och ser att ni faktiskt hänger med och lallar runt här fortfarande. Några nya, och definitivt några stammisar. Det är ni som får mig att logga in på blogg.se dag efter dag. Jag gör det för er. Ni är fortfarande dock jävligt kassa på att kommentera. Ni brukar vara runt 200 stycken inne här varje dag. Och jag älskar er, varje liten kotte.

20:40

publicerat i vardag;
3 isglassar senare och är fortfarande lika uttråkad. Längtar lika mycket till fredag. Har spillt choklad på farmors lakan (förlåt farmor). Lyssnar till Miley Cyrus nya album. Funderar på att gå och lägga mig.

isglass

publicerat i vardag;
Nu har jag skjutit upp allt jag måste i en vecka. Känns lite som ett misslyckande, men ett nödvändigt sådant. Har ätit isglass tills läpparna svällde upp och tungan började klia. Vafan, vi tar en till. Hugs n kisses

Elite park avenue

publicerat i vardag;
Man kan tro att turen är med mig. Men nej. Tvärtom har mitt liv de senaste åren snarare kantats av en rad märkliga och olyckliga omständigheter.  Jag är van vid motgångar, det är så jag jobbar. Så när jag sökte jobb på Park så förväntade jag mig aldrig att få jobbet. För en gångs skull så hade jag tur. Och jag undrar, får det gå till på det här sättet? Är det normalt? Om det inte vore så att jag inte kan åka till Peace and love, så skulle jag känna mig riktigt skärrad just nu. Anyhow, Tacka fan för min faster Pernilla, your simply the best!

en blick som mötte min

publicerat i vardag;

Efter jobbmötet idag vandrade jag iväg till Marias jobb med en ceasarsallad i min hand för lite lunch. Hon var lika grann som vanligt. Nu är jag hemma och efter få dagar känner jag mig redan uttråkad, lever på isglass och annat som inte kräver förberedelse. Det är tur att Maria finns. Nu saknas det bara att Therese ska komma hem. Hon är i San Diego just nu. Bara lite avis. Kom just på att det bara är tisdag. Vill ha fredag. 

Måndag

publicerat i vardag;


Öl, storebror, sören, sol, gott (men lite) käk. Awesome.

peace & love

publicerat i vardag;
Jag hatar när man förbereder sig på något som sedan ställs in. Speciellt när det är någonting man verkligen vill, som man har förberett sig mentalt för. Känns som att alla ska till P&L, medans jag sitter hemma och har tröl, åhh. Jag vill också festa natten lång och se Melissa. Bijlett säljes, inklusive camping.

Damn.

den vinner som är trägen

publicerat i vardag;

Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan vara.
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag. 

Måndag

publicerat i vardag;
Idag är det plusgrader och jag åt en banan till frukost.
Träffade storebror på stan idag, för lite mat. Fick världens snålaste portion för 85 kronor. Jag var så jävla förbannad, och gjorde en pik genom att fråga om det var en barnportion jag fått. Inte för att det hjälpte ett skit, men mådde lite bättre efter att ha gjort klart för servitrisen att detta inte var okej.

Har så sjukt tråkigt och tänker på cidern som står i kylskåpet. Om jag inte vore så sjukt ostabil kunde jag ju haft en rolig kväll med mig själv, fan. Nu tar jag en lång kall dusch, i need to cool down. Kräääm
 

söndag

publicerat i vardag;
Har finally vart på ICA just och inhandlat diverse varor så att jag klarar mig ett bra tag framöver. Annars har jag tankat min mobil fullkomligt överfull med techno/dance/hiphop-whatever-it-calls musik i tron om att jag faktiskt ska ta på promenad-skorna och ge mig ut på hisingen och det med tempo till den dunkande musiken. Sen undrar jag en sak, varför är nästan all musik så himla mycket bättre när man åker bil?

Imorgon ska jag dra med mig Maria ut på stan för lite häng & jobb-shopping. Måste ha ett par riktiga skor, skogshuggardojjor typ. Nä, men ett par reäla i vilket fall. Och några vita skjortor att lägga på lager. Förövrigt är jag riktigt kass på att stryka, men några vuxenpoäng har jag allt tjänat in dessa dagar.

20.00

publicerat i vardag;
Nu måste jag sy själv.
Som någon jävla södertant, detta blir spännande. Nu hämtar jag nål och tråd, det kan ju inte hända annat än att det går åt helvete. Förövrigt ställer jag klockan på 04.00, imorgon är det jobb som gäller! Kram

sommaren är kort, det mesta regnar bort

publicerat i vardag;
Kyla, vad har jag att säga om kyla. För det första är det way to många av mina fina skor som får stå inne på en hylla medan de drömmer om att strutta runt ute på gatorna. Men nej gud belönar ju oss med minus utav bara helvete, och regn på det. Jag vill ha sol, saltholmen & en kall drink. Det kallar jag sommar.

tåg

publicerat i vardag;
Sitter på tåget, som fullt av nysande män och kvinnor som analyserar minsta rörelse man gör, ovanligt. Fjortisarna är självklart överparfymerade och på högvarv, det är som det brukar (but who can blame them?) det är ju fredag. "Tänk när man var 14 år", som Mowitz brukar säga. Jag håller med henne, oftast.

summer

publicerat i vardag;
Snart sätter jag mig på tåget till Vänersborg för att hämta mer packning till lyan i Göteborg. Kommer spendera i stort sett all min tid här nu. Och vet ni det bästa av det? Nu är jag bara cirka 50 minuter ifrån my lovely lady Erzana. Ser fram emot denna sommaren mer än någonsin, den kommer bli kalasbra! Hugs n kisses. ♥

21:13

publicerat i vardag;
Lite godis kan allt förgylla en gammal arbetande kvinna, he he he. Efter jobbet idag, träffade jag Maria för en lunch på något mysigt thai/sushiställe på avenyn. Mycket behövligt! Jag kunde åkt med till saltholmen för lite tjejmys med sol och fika men jag stod över detta idag, då är det fan illa. Mina fötter gör ont, så ont. Men imorgon hänger jag på maria och co för lite grill och gänghäng. Puss på mina godisråttor

jobb

publicerat i vardag;
Är typ, död. Men vem fan bryr sig för jag har la fått jobb idag eller? Fy satan vad gött säger jag bara. Park Avenue i Göteborg, kommer nu bo i farmors lägenhet under sommaren, awesome!! Puss

tisdag

publicerat i vardag;
Snart färdas jag med tåget till Göteborg. Där lovley Erzana kommer och hämtar mig, för att åka vidare till varberg. Erre är en ängel som kommer och hämtar mig i Götet så att jag slipper sitta på ett tåg i 4 timmar. Ikväll blir det förkrök hos någon random och sedan utgång, champange flaskorna är nerpackade och humöret är med. Älskar min nya dator by the way, underbar. Nu återgår jag till mitt pimpande och packande. Och glöm inte att hålla tummarna för mig imorgon när jag provjobbar på Park Avenue. Puss

ny dator

publicerat i vardag;
Hej mina fina. Jag har sjukt mycket att göra, anledningen till min dåliga uppdatering. Sitter just nu och knappar på min nya dator som jag var och köpte idag. Ni förstår ju vad det betyder, min lilla plutt som började brinna gick inte att rädda. Men nu har jag köpt en laptop som är mycket bättre, och det känns ju fint.

liseberg

publicerat i vardag;
Nu ska jag väl ta mig i kragen för en dush, ett stycke pimping, god mat sen dra på mig favvoskorna för en runda i Göteborg. Liseberg för att vara exakt. Världens bästa bror spelar nämligen där idag, och han har en stolt lillasyster. Och att lura med Sara sweetness Mowitz visade sig inte vara några problem alls.

Ha en toppen lördag mina små smultronklubbor, ska ta lite kort åt er idag. Bara för att ni är typ, bäst.

mormor & morfar

publicerat i vardag;
Min finaste present.

På min student fick jag det mest vackraste man kan få. Mormors förlovningsring. Jag kan inte förklara värmen som spreds i min kropp. Ringen får mig att tänka på förr. Då min mormor och morfar levde unga i en värld med broderade tavlor, dans på logen, fint bordskick & evig kärlek. Ni har nu varit gifta år 50 år, och jag är helt plötsligt en del dessa 50 åren, idag tillhör den mig, ringen som fick morfar att gå ned på knä.


Friday

publicerat i vardag;
Hej mina duvor. Har vart på arbetsförmedlingen idag, vilket kändes ungefär som = hejjagärarbetslöskomochskjutmig. Otroligt tråkigt men det är väl sådant man får vänja sig vid. Att börja dagen med det gjorde inte gott. Men nu är det dags att hämta humöret och kladda på lite mejk i fejjan. Karin kommer strax och hämtar mig, så jag spenderar min fredagskväll hos henne. Ha en toppen fredag!

fjunisar

publicerat i vardag;
Här sitter man i lugnan ro framför datorn och chillar med ted gärdestad i högtalarna, i hopp om att få en lugn stund. Då det faktist finns en liten chans att solen tittar fram bakom träden.

Men, det sitter två fjunisar (också kallade fjortisar) utanför mig och skrattar & pratar. Vanligtvis hade jag kollat ut med nöjd min och tänkt, (åh, tänk när man var fjunis, vilka tider). Jag vet att man ska glädjas åt andra, jag vet, jag vet. Men just nu, just idag så tål jag det inte. Jag har bara lust att slänga en av alla mina champangeflaskor i hövvet på dem och skratta som Cruela deville. "Hon bah, och jag bah". DÖ!

Skit samma, var tvungen att spotta lite galla på er, mina kära offer. Symfoni, gör mig stark och fri!

planer

publicerat i vardag;

Funderar starkt på att tvinga med någon ut och ta en kall med mig idag. Eller ska jag köra på soffhäng med en pizza framför mig? Med tanke på att jag har rätt fullt upp de närmsta dagarna.

Fredag: Arbetsförmedlningen. Sen kommer Karin och hämtar mig, och vi drar hem till henne i Uddevalla och har girliekväll med hårfärgning osv, (kanske fest). Lördag: Brorsan spelar på liseberg, åker dit med släkt + kompisar. Söndag: (inget planerat just nu, gött!) Måndag: Åker till Erre i varberg. Tisdag: Jag och Erre drar ut och skakar våra lurviga hela natten. Onsdag: Åker direkt från varberg till Göteborg för att sova där. Torsdag: Klockan 06.00 ska jag vara på Park avenue, och det är dags för jobbprovning. När jag är klar runt 12.00 snåret så blir det fika med lovley Maria på något mysigt ställe. Fredag: Dag 2 på provjobbet. PUH.

Lars.W

publicerat i vardag;


Larssa smeker mina trumhinnor samt högtalare, dunk dunk på repeat.

trött

publicerat i vardag;
Återigen sitter jag här trött som en åsna mitt på dan antingen på grund av att det ska vara sig så jävla svårt att gå och lägga sig, eller att jag har vart ett nervvrak hela förmiddagen och att jag nu kan slappna av. Nu är jobbintervjun klar, nästa vecka på torsdag så ska jag provjobba på park i Göteborg, awesome!

Tisdag

publicerat i vardag;

Somnade på soffan idag igen, undrar vad det där handlar om egentligen. Hänt var dag sedan studenten nu. Förövrigt har jag haft en väldigt lugn dag, imorgon bär det av till Göteborg på jobbintervju, på park avenue. NERVIG? OH YES INDEED. Det kommer nog gå prima planka, så länge jag inte däckar på golvet när jag kommer in. He. Nejdå, jag är proffs. Min lilla rutger är fortfarande inne på lagning, det är ganska skönt att sitta på den stora datorn. (Man ska inte skämta om cancer men är det nu så att man kan få mutt-cancer av att spenderat alldeles för mycket tid med en laptop i knäet är det nog fan stor riskfaktor att jag åker på det.) 


Håll alla era tummar för mig imorgon, nu ska jag skriva klart mitt CV. Thing.

puss

publicerat i vardag;

Ni vet att jag aldrig håller vad jag lovar, jag älskar er. Så nu är jag tillbaka, efter en dag av bloggpaus..

7 juni

publicerat i vardag;

Jag har haft händerna fulla och har fortfarande så jag blir nog borta ett tag, puss!

studenbalen

publicerat i vardag;

Idag dag är det dags för studentbalen. Om ungefär en timma åker jag till frisören och gör en ganska casual frisyr, med hollywood lockar och uppsatt på ena sidan. Balklänningen är silver, och jag kommer bli sminkad med lösögonfransar och sotning på ögonen. Kommer bli toppen det här, jag ska ha en grym kväll!

Studentbalen 2010

publicerat i vardag;
Nu har jag och Elin (min sminkös inför imorgon) förberett allting, och imorgon smäller det.

Elin har en blogg som ni gärna får gå in på. Där kan ni även se sjukt bra sminkjobb som hon har gjort. Det är lite roligt för det är genom våra bloggar som vi har fått kontakt. Har läst Elins blogg länge, och har alltid tyckt att det är en grymt inspirerande smink-blogg. Klicka er in HÄR.

Min sminkning kommer självklart upp på bloggen mina små melonbitar, Sov gott, TJING!

tisdag

publicerat i vardag;

Fingrarna skriker av kramp och jag kommer inte på något intressant att skriva om. Finns väl inte så mycket att säga egentligen, ni förstår ju vad jag gjort idag ändå, solat med goa vänner. Bilderna får fan fortsätta att tala istället för mig ett tag. Min hjärna innehar inte de funktioner den normalt bör ha, sen utmattad och hungrig på det, fan inget fungerar som det ska. Annars har jag det ganska tråkigt men, de senaste tre timmarna har jag faktiskt fått två mejl. Så jag fortsätter uppdatera så att ni inte missar något. Å andra sidan...


Vem fan bryr sig om jag har tråkigt idag? Jag säger bara såhär:
Imorgon: Studentbalen!
Torsdag: Klä kortegevagnen + grill på kvällen.
Fredag: STUDENTEN!!!!1111111111111111
Lördag: Grillparty!

Slå det, he he he he he he he he he he he he he he he he he he!