01:42

publicerat i fotografier;

Har haft det för fint för att måla
men gjorde idag en kraftansträning
och målade läpparna med mera.
Nu ska jag sova, djupt.

pappa peter

publicerat i vardag;

jag har nog ta mig fan världens snyggaste far, älskar dig knäppis ♥

svensk sommar

publicerat i vardag;
Sommar.

Jag är van vid motgångar, det är så jag jobbar. Men på sommarn säger vi alla hejdå till frusna och deppiga kvällar, dunjackor och lovikavantar. Jag har haft det underbart so far, och jag ser fram mot mer värmande sällskap både dagar, kvällar och nätter. Jag blir gråtmild av allt fint, alla träd, blommor, friheten, att dansa långa nätter. Remember, sol och ledighet kräver varken total lycka eller kärleksfull tvåsamhet. Det kan gå bra ändå.


Solen lägger sig över taken och skorstenarna. De vita hundkexen svävar som moln över ängarna.
Och den som klagar på våran svenska sommar när den är som bäst, förtjänar ett paket tamponger i näsborrarna.

good night

publicerat i vardag;
Vem behöver inte se en sån här skönhet innan läggningsdax? Puss från mig till er.

tisdag

publicerat i vardag;

Har nyss vart på bio med Eclipse på duken, håret stog på armen som en igelkott hela filmen. Och jag tror att jag plötsligt förvandlades till en liten skolflicka igen, en total förälskad sådan. Vill nu sitta och gråta likt ett niagrafall eftersom det var den sista Twilight filmen, fan. Planerar nu att ta första bästa flyg och kidnappa Jakob, bara för några månader. Nu blir det spagetti och ketchup som avslut på en fin kväll! Puss

sara mowitz

publicerat i vardag;
Imorgon åker jag äntligen till Sara, har saknat min finis oerhört mycket!

paint

publicerat i fotografier;
Ett nytt projekt som jag startat när regnet slår mot fönsret och kaffet står redo.

lördag

publicerat i vardag;
Jag har somnat 3 gånger idag, på olika ställen varje gång. Kladdat i skissblocket en hel del. Det sprakar som tusan i mina högtalare(?) Ska strax in i duchen och bli ren. I kväll blir det häng med en superfin tjej.

fredag

publicerat i vardag;
Man mår som man förtjänar och jag mår väldigt bra. Lyssnar på Eminem och har absolut ingenting att göra.
Igår hade jag roligt och träffade sånna man inte träffat på länge. Imorgon blir det Göteborg, och fest.

22 Juli

publicerat i vardag;
Har spenderat dagen med Curran. Vi har släpat fötterna bakom oss på Överby och självklart ätit bakpotatis. Hittade dessvärre inga kläder, men vad gör det när jag har fått en dos av min finfina Caroline. Ikväll blir det antagligen hamnkrogen med Cissi, några öl och lite häng. Nu blir det glass för min del!




congratz

publicerat i vardag;
Idag fyller världens bästa och finaste storebror 21 år. Grattis, jag älskar dig!

drömfångare

publicerat i vardag;
Hej mina morotskakor. Inte uppdaterat skriv fronten på några dar då det vart fullt upp. Det enda jag har att säga är att jag har spenderat way to many timmar på akuten. Gårdagen gick alldeles för långsamt och ledsamt. Men, Erzana my lovley dollface ställde upp igår, jag älskar dig min fina vän. Nu ska jag dricka god jordgubbs-saft framför teven tills jag däckar, drömmer mys och svävar ut lite grann. Så vi säger godnatt.

hospital

publicerat i vardag;

Akuten är alltid lika hemsk.
Men idag var den som värst.
Nu går jag och lägger mig.

lingonvecka

publicerat i vardag;
Hallå där kött och blåbär. Är hemma i Vänersborg några dagar, och har mindre lust att hålla igång bloggen just för tillfället. Det är lingonvecka när som helst, (you know what i'm talking about girls!). Sitter hellre bänkad framför teven och gråter med choklad i handen just nu. Glöm inte att ni är fucking wonderful! puss

lördag

publicerat i vardag;
Försöker just nu fixa till ett skapligt ansikte med en grym spotifylista som dunkar högt. Är på toppen humör idag, in fact är det i värdklass. Och bättre ska det väl bli, det är ju lördag och dags för fest all in. Tjing!

fortfarande fredag

publicerat i vardag;

Fortfarande fredagskväll och jag har en del alternativ men humöret lutar mer åt att fortsätta hänga här hemma med ett glas vin och revben tillsammans med mamma. Fint ska det ju vara sådär på en fredag. Solen går sakta men säkert ner bakom bergen, jag kan ju inte klaga på utsikten om man säger så. puss

16 juli

publicerat i vardag;
Tjopp! Har nyss lekt pedant-tant och städat hela lägenheten eftersom mamma kommer på besök över natten. Det finns inte mycket som slår lite häng med morsan. När ska alla fina mammor i världen få en stor fet Oscar egentligen? Den dagen ska jag allt ge världen lite credd. För övrigt så längtar jag fortfarande till Fias fäzt imorgon, tar med mig taggat humör, massor med varma kramar och en flaska Asti, (förhoppningsvis får jag smaka några klunkar). Nu blire spotify + jag-vill-inte-vara-din-granne-sång-och-dans. Puss 

my empty dreams

publicerat i fotografier;

du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

jag har lovat den här gången, att jag ska ge allt jag säger att jag har

[torsdag]

publicerat i vardag;
Dricker vitamin well med grönt äpple. Sitter på ett varmt tåg och vill mest hem nu. På lördag blir det fest. Tiden får gärna gå fortare, och det får gärna sluta regna. Saknar redan världens finaste hundar, åh naj typiskt.

lista

publicerat i vardag;
jag är: beroende av min dator
jag gillar: lukten av nytvättat hår och skratt
jag äter: när jag kommer ihåg att göra det
jag säger ja: och ångrar mig aldrig, oftast
jag är bra på: att säga som det är
jag stör mig på: lögner och människor som har för höga tankar om sig själva. 
jag läser: böcker som får mig att gråta
jag är som vackrast: när jag mår bra. 
jag har aldrig: ätit sushi
jag är lycklig över: att jag har en storebror
jag trivs inte: i stockholm
jag är dålig på: att somna
jag är rädd för: ormar
jag älskar: sommarnätter och muskulösa ryggar
jag uppskattar: människor som är trevliga och omtänksamma utan att enbart försöka vinna på det själva
jag tror på: mig själv

härliga sköna småland

publicerat i fotografier;






En till varm sommarhälsning, det är så vackert här. Förutom krypen då. Idag har jag ätit sommarens första blåbär, badat fötterna i bäcken, duschat med vatten och hink under solen, mumsat glass, lekt som ett barn tillsammans med hundarna, fotat och luktat på massor av blommor. Jag har det ganska fint här.

småland

publicerat i vardag;
Hoho mina sockerbullar. Är nere i småland i stugan så kommer uppdatera lamt några dagar framöver. Känner att jag behöver komma bort från Göteborg och bara glassa här ett tag. Med världens finaste hundar.

söndag

publicerat i vardag;
Idag ska jag spendera eftermiddagen med min fina faster Therese, som hon inte vill bli kallad. HE HE. Har nu magen fullproppad med glass och annat gott och funderar på en promenad för att kompensera upp mitt manliga beteende. Eller snarare kvinnliga. Inget badväder förövrigt, det kanske är bra för min kräft-röda hud. Lär ju skrämma bort en hel del barn på stan om jag fortsätter steka på detta viset. Puss på er

lördag, för det är väl lördag?

publicerat i vardag;
Mitt huvud bunkar som en bongotrumma, fötterna med för den delen. Idag har jag jobbat som ett jävla djur. Är för trött för att överhuvudtaget sitta upp, men drar mig ändå iväg för att bada & äta äggmackor på lundbybadet. Jag ska fanimej bada tills ögonen inte orkar längre, och förhoppningsvis är jag hemma då.

friday

publicerat i vardag;

Fredagkväll.
Jag sitter i pyjamas..inte för att jag är på väg att gå och lägga mig, utan snarare för att jag inte orkat klä på mig. Och det där. Förresten, får man lov att älska Caroline of ugglas? Det gör jag i vilket fall, skön brud.

to-do list

publicerat i vardag;
Facebook, gudagåvan till mänskligheten, vad gjorde man innan fejsan? Suttit bänkad i säkert 3-4h. Skandal för sjutton. Jag har viktigare saker för mig, som att stryka saker från min jag-har-inget-planerat-listan. Okej, har haft jävligt mycket att göra det senaste, men nu ligger jag här som en död fisk och käkar chips. Okej, ska jobba i helgen, men jag hoppas det blir mer jobb framöver, annars knackar väl mister döden på dörren och föreslår en kopp tè. Ja, det var väl allt jag hade att komma med för den här gången, thing!

8 juli

publicerat i vardag;
Jag är i ett så löjligt stort behov av att fixa håret så det är nästintill skandalöst. Det står katastrof med stort F i pannan på mig just nu. Jag har haft fullt upp det senaste men igår ringde mitt hår och hotade med självmord. Så får väl göra en kraftansträngning och pallra mig iväg till frissan snarast. Tjingiling!

precis som jag

publicerat i vardag;
Är så sjukt omotiverad, så ursäkta den lama skriften och min oinspirerande mening. Mina bilder får tala för mig ett tag. Det är nog bäst så. Förövrigt är jag sugen på choklad, närbutiken är stängd och måste därför cykla in till stan om jag skall få mig ett rus. Vet ni? Idag trillade jag på stan. Det var bara jag som skrattade.

så längesen

publicerat i vardag;
Nu står du där på gatan, sargad av tiden. Huden är grå och din hållning förvriden.
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart, känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks.
Trevar mig fram för att etablera kontakt, tar tag i din hand, vi brister ut i ett skratt.
Det var så länge sen, men det finns där än. Så passionen vi kände kommer alltid igen.

Lördag

publicerat i vardag;
Jag och min darling drar till Hard Rock Cafè. Bilder från gårdagen kommer senare, puss!

friday, i'm inlove

publicerat i vardag;
Fan, jag är en svag människa, det blir ingen damsugning men däremot en öl eller två eller tre med the gang. Ska man knulla till håret, på med hotpantsen och heelsen och dra ut och möta sällskapet eller ska man ta tag i städångesten som förföljt mig en vecka? Utgång it is. Väntar bara på två av världens finaste människor. Förövrigt kommer jag vara lavendel-lila idag, med blommor. Nu drar vi ut och gör stan, skål!

friday, i'm inlove

publicerat i vardag;

Okej, man har väl kanske inte alla hästar hemma alla gånger, men bäst på fest är vi ta mig fan. Så imorgon går vi på't. Även på lördag. Miss fab herself kommer ju hit imorgon, (Erzana). Och brooooooor, awesome.

Marielle och Sara ringde och talade om hur roligt dem har på Peace and love, dem lyssnade på Melissa Horn och ungefär där ville jag sätta mig på golvet och gråta. Vill också vara med och leka.

Raka benen, just det!

Torsdag

publicerat i vardag;
Hallå där, kött och blåbär. Här kan ni se lite av vad jag har fått med mig hem idag. Har även införskaffat mig en outfit till morgondagen då det blir grillning i slottsskogen, sen ass-shaking senare på kvällen.