weekend

publicerat i vardag;
I torsdags åkte jag återigen till rara Sara i skara. Vi var inte speciellt sysselsatta sådär på torsdagskvällen men på fredagen blev det all in. Party för hela slanten. 

På dagen var jag, mowitz & gutegård på hudvårds (föreläsning?) med Mary Kay produkter och fick testa deras produkter, fett bra grejer måste jag medge, im stunned. Även fast jag brukar vara skeptisk till produkter som äter upp varenda öre i plånboken. Vi blev otroligt pepp eftersom vi blev som babyrumpor i fejjan och fick riktigt fräsch hy. Sen var det bara att dra direkt hem och förbereda inför kvällen.

Runt 20.00 snåret drog vi vidare till My som hade hand om förkröket. Hon fyllde även 18 hela år denna dag och alla var extra pepp för hennes skull. Det blev en sjuhelvetes bra förfest, den bästa på länge faktist. Det berodde mycket på två damer vid namn Marie & Milda. Barndomsvänner så in i bänken, och jag har lika kul med er varje gång vi ses, vi har ett sånt där märkligt band som liksom inte går att klippa. Lite för goa för sitt eget bästa och förjävla roliga.

Hursomhelst, senare drog vi till Husaren i skövde. Kvällen slutade i kalasfylla för både mig och Mowitz, det var gött dåligt med folk men vad gjorde det oss? Med en hel kväll av mingel, dans, drinkar & skratt så var vi så nöjda vi kunde bli. Jag tackar alla som gjorde kvällen briljant. Ni har skills människor, kör rakt på't bah!

pics

publicerat i vardag;

Foton ifrån helgen i rara skara kommer inom kort! Medans du väntar, krama någon du tycker om. Peace!

Agda Mowitz

publicerat i vardag;
I brist på festligheter körde vi en rätt spontan grej, vi tog Agda Mowitz bad-oskuld. he he.

Självfallet blev det en del klickande med min kamera & jag dör lite granna varje gång jag ser dessa pics.


sara spekulerar

publicerat i ;

Barnen i Afrika har gummistövlar på sig.
Inte för att vi västerlänningar är för snåla för att skicka ner riktiga sandaler, Nej, nej!
Det är för deras egen skull, tänk om det skulle börja regna! Ja inte vill de gå omkring med våta fötter då...!
Nej, det är av ren omtanke vi skickar dom våra avlagda gummistövlar. Med hål i.

Barnen i Afrika har ingen mat.
Inte för att vi västerlänningar är för snåla för att skicka ner ordentligt med pengar, Nej, nej, nej!
Det är så varmt förstår ni, de har ingen matlust!
Det är för att negerbarnen inte äter mat.
 
Rosa böcker och skor i tyg håller dåligt mot regn.

Cigaretter har ett patetiskt sätt att klistra sig fast.

Pojkar och kjolar används sällan på rättt vis.

Vänner är bra att ha, särskilt dom vackra.

Åt vilket håll rinner blodet? Åt vänster.

over and out! Och kram på eder alla...

 

19:39

publicerat i vardag;
Förlåt för dålig uppdatering, men det har sina randiga skäl och rutiga orsaker. Som jag med bättre humör kan berätta om en annan dag. Finner dessutom att det blir svårare att skriva ju längre uppehåll man har. Så jag ska försöka driva igång inspirationen igen, för vad jag förstår är det mycket därför just du är här.

Det har vart en sjuhelvetes långtråkig dag måste jag säga. Jag och mamma behövde iväg och handla men klockan hann bli en del innan vi tog oss i kragen och pallra oss iväg. Nu blir det soffhäng med min mor med lite smått och gott som vi har köpt till oss. Det är ju lov för guds skull. Då ska man snaska. 

ge mig vår

publicerat i ;

Uret står just nu på 23:31. Bakgården är upplyst av gatulamporna och snön ligger tyngd, fridfull och vit. Snön skymmer nu bänken. Där man i sommartid sitter med solröda kinder. Solen steker på för fulla muggar och man är sådär snuskigt tillfreds med sin tillvaro. Just nu ser man den inte, bänken. Men den finns där, tro inget annat. Bänken får helt enkelt ligga i ide ett tag till för våren har nog fan bestämt sig för att knacka på sent i år. Det innebär att man får väl helt enkelt infinna sig i att bli ett med vinterjackan ett tag till.


Snart kommer det, fågelkvittret på morgonen, isen som långsamt tynar bort i sjön, uteserveringarna börjar bygga bo och förbereda sig inför solsken, folket börjar långsamt klä sig i vårskor och vårjackor. Våren.

Snart kommer den, inte riktigt än, men snart.

bekvämt är behagligt

publicerat i vardag;

Har legat vid datorn och tv:n hela dagen i stort sett, vänta nu, det är banne mig det enda jag har gjort sedan igår. Även fast solsens sken genom fönstret gjorde mig ruskigt sugen på att slänga på sig kläderna och gå ut en sväng. Men jag är väldigt lat just nu så jag tänker återigen inta soffläge tilsammans med min bäkvämhet och njuta av det faktum att jag är ledig resten av veckan.

Imorgon färdas jag till Göteborg, till farmor, farbror & hundarna. Måste packa om mina saker, men jag tänkte nog fortsätta min teknik om att bara råstirra i hopp om att väskan ska packa om sig självt. /A

21:28

publicerat i vardag;
Jag ursäktar min dåliga uppdatering men let's cut the crap, har helt enkelt inte orkat blogga i helgen. Som förövrigt har varit väldigt galen, rolig, soft & kärleksfull. Mina vänner är fett coola, och det tar inte lång tid innan jag åker dit igen. Tacka fan för er som förgyller mitt liv. Nu ska jag planera upp mitt lov. Peace.

 

great job

publicerat i ;
En outfit helt klart värd att visas upp. Snyggt jobbat Kenza!

19 februari

publicerat i vardag;
Idag färdas jag till falköping runt 17.00 snåret. Det blir ett stycke 20års party hos Sara och massvis av trevliga kottar kommer dit.. Senare hittar vi oss själva svettandes på dansgolvet till sena timmen. Idag tänker jag plocka fram party klänningen. Våga vägra vinter säger jag bara.

Funderar på att ta en siesta innan jag börjar fixa på allvar. Har ganska mycket omkring mig som inte låter skallen slappna av. Drömmer mardrömmar natt efter natt så mitt huvud är lite segt efter dålig sömn.

Men vi kör på som vanligt, rakt på't bah!

kidz club

publicerat i vardag;

Att jobba med barn som pratar oavbrutet är inte alltid svävan på måln. Men det kan vara intressant att lyssna till. Vad dem spekulerar, disskuterar och funderar om värdsliga saker. Som pippi brukar säga.

12 barn. Det går långsamt. Det går snabbt. Det går i barnens takt.

sommar

publicerat i ;
Fan vad jag saknar att få springa runt i bara ben och en förstor tisha. Känna solen mot bena, bada tills man storknar, äta glass i stora lass och gömma sina osminkade ögon bakom ett par brills. Alla heta sommarkvällar, fest natten lång, deep talks på balkongen hela natten & vin i solnedgång. Det är livet.

Min andra halva en mysig sommarkväll i augusti.

today

publicerat i fotografier;



Idag har vi varit på studiebesök på brinkebergs fängelset. I cirka en timma så var det två intagna killar på 31 och 23 som blottade sina liv. Starkt. Credd till er pojkar. Det var sjukt intressant och jag farcineras av deras historier. Okej, dem sitter på kåken, men jävlar vilka fördomar människan har. Vissa av dessa killar har verkligen trasiga liv och vet inget annat än det kriminella livet. Ingen är värd det, enligt mig.

16 februari

publicerat i vardag;
Sådär runt 17.00 snåret kommer pappa och hämtar mig. Vi ska gå ut äta med ett glas vin eller två. Är väldigt trött just nu men med lite bra musik och mejk i fejjan så blir jag nog back on track igen. Peace!

kvällens

publicerat i vardag;

Kvällens att göra:


Duscha. Raka bort vinterpälsen på benen. Göra hårinpackning. Slå in presenter.
 Tugga melontuggumin åt bara fan. Och till sist, softa hårt med en chokladbit eller två.

header

publicerat i vardag;

Nu knastrar det innanför pannbenet ska jag säga. En ny header skall skapas, i brist på någonting att göra.
Ett helt okej tidsfördriv om inte annat. hörs sen. puss

en gammal plåtburk

publicerat i ;
Fortfarande jävligt bitter från igår. Jag är trött på att bli behandlad som en gammal plåtburk på en åker. Jag ställer upp till hundra procent, i alla lägen. Men för att ge, så måste man få. Och jag tar inte skit. Det har jag aldrig förmått och låtigt mig själv att göra, och kommer aldrig göra heller för den delen.

Jag ger inte vika när det gäller sånt här, knappast, glöm det.
Och hade jag inte haft min kära mor att frusta ut alla mina känslor på så vettifan hur det hade slutat.

Marielle Gutegård

publicerat i vardag;

Idag fyller hon år. Marielle. Hon som är min alldeles speciella vän.
 I ur och skur, i alla lägen så finns hon där ständigt vid min sida. Skratt och glädje, tårar och trassel, allt går att dela med henne. Jag har en famn för dig, var du än befinner dig. Grattis min plutt. Älskar dig!

bad night

publicerat i vardag;
Idag har det inte vart mycket action från min sida. Gårkvällen gick käpprätt åt helvete och jag har inga direkta kommentarer. Tacka fan för tjejer som Cecilia som kom och hämtade mig i trollhättan vid cirka klockan 12.00. Jag har nu bakat negerbollar, eller chokladbollar som dem så fint heter. Nu: flöööööt.

saturday

publicerat i vardag;
Nu är det dags för party. Bara för mig att hoppas på att det ickebefintliga partyhumöret infinner sig inom det snaraste. Är inte jätte pepp idag. Men vi hoppas på det bästa. SKÅL!

hemmakväll

publicerat i vardag;
Ikväll blev det ingen spontan utgång för mig. Jag har fläskat mig i soffan med chips och let's dance. Jag gillar hemmakvällar. Speciellt när man kan gotta ner sig ordentligt i soffan med någon man tycker om. Var på hemmakväll förut och brrr, det blev 100 spänn dyrare än jag hade tänkt från början men ack och åh, så gott det är att unna sig ibland. Så nu ska jag lulla runt här hemma och njuta av kvällen som är kvar. Peace.

FREDAG

publicerat i vardag;
Äntligen hemma. Jag har ingen lång promenad från skolan, men har ändå förfrusna tår och fingar. Förbaskad jävla skit att man aldrig lär sig att ta med vantarna. Tänker på det varje morgon, men icke. Jag glömmer dem när jag väl ska gå. Alltid när jag går ut för den delen. Men, det är fredag, och det glädjer mig.

Nu ska jag knappa lite på datorn medans jag gosar ner mig i täcket med en kopp te. Det är väl ändå livet? Koma-kalas är liksom min grej när jag kommer hem från plugget. Egentligen har jag inte cash att gå ut idag, but still, så jävla party sugen. Kanske blir en spontan bar runda ändå, trots pengabrist. Vem vet?

icecold

publicerat i vardag;

GE MIG BEN&JERRY GLASS!!!!!!!!!!! NU!!!!!!!!!!!!!

Mensmonster, ja. Säg någonting jag inte redan vet.

mina älsklingar

publicerat i vardag;
Jag blir fullkomligt skogstokig om jag inte får en dos av er underbara människor i liveformat snart.


Frida
Hela du är en stor jävla tok och ingen kan då få mig att skratta som du. Du är världens mest okomplicerade person och det älskar jag. Du strör ett knippe energi runt dig och när du garvar ler hela jag!

Med dig kan jag vara jag, utan konsekvenser. Och att du bor i falköping, det svider.


Erzana
Du är som jag. Jag är som du. Vi har kännt varandra i några år nu. Men inte förens några månder sen förstod jag vilket kap du är. Det var på strandcafèt som det sa klick.

Du är en fantastisk vän, och sådana som dig hittar man inte i första taget, man får gå igenom sten & berg för att hitta dig. Och just därför är jag är en lyckosam jävel.


Marielle
Kräver egentligen ingen större presentation då hon har den största platsen i världen i mitt hjärta, Säg något vi inte gjort tillsammans. Saknar att ha dig i min vardag, vill kasta tankar med dig.

Jag tokälskar dig och ibland funderar jag på om jag skulle flytta hem till skara igen och jobba i en jävla korvmojj eller nåt bara för att få ha dig nära.


Sara
Du är verkligen en av de finaste människorna på denna jord.

Vi fann varandra i somras och jag planerar inget annat än en framtidens vänskap med dig. En dos av dig är precis vad jag behöver nu, gärna en överdosering. "Intelligenta människor manipulerar man till respekt. Idioter, slår man".

clean it up

publicerat i vardag;
Hör och häpna. Snart ska jag skura golven. Har speedat i mig alldeles för mycket Koffein idag. Jag sätter på en gammal ABBA skiva i bakrunden och dansar loss. Nu ska jag få detta avklarat. Ha en toppendag, peace!

din yttre doft

publicerat i vardag;

Se på fan! Upptäckte precis att jag inte har någon parfym idag. Jag måste ha glömt det imorse. Vad tänkte jag? Tänkte jag alls? Nä. Nu känner jag mig konstig.. konstigt naken.


Det är väl så här det känns för en kille när han kommer hem efter en dag på jobbet och upptäcker att gylften är öppen. Samma inre obehag… hur länge har jag…?

missmandie

publicerat i vardag;



Det står skrivet i pannan, att man väcker en ångest om man släcker en annan.
Och vi vet ju båda två att det är såhär man mår om man hemligheter har.

9 februari

publicerat i vardag;
Det enda sättet att gottgöra att man ibland är lite för snyggt klädd är att alltid vara alldeles för bildad.

snabba cash

publicerat i vardag;
Är i desperat nöd av kladdkaka. Ska man gå ner till kiosken? Men då måste jag ta på mig BH först. Fan, jag orkar inte. Har sovit inprincip hela dagen, koma-kalas i soffan för att vara precis. Men ikväll lämnar jag lyan för möte med jobbet. Sen gosar jag ner röven i en biostol tillsammans med lisa och "snabba cash" kommer rulla på duken. Jag hoppas den är bra. Har nämligen hört både hiss och diss.

amanda

publicerat i vardag;

Ett par öron kan inte vem som helst trolla fram. Det krävs skills.

så ska det låta

publicerat i vardag;
Sitter just nu och sjunger för fulla halsar. Övar lite smått på låtarna vi har fått i Voice. Jag måste ju göra någonting vettigt i och med att jag inte ens har en tanke på att röra mig de närmsta timmarna. Som sagt har det inte vart mycket action från min sida. En dag av total boredness, än så länge. Klockan 16.45 är det Voice och då blir det glada miner. Behövs bara lite mejk i fejjan. Then, ready to go.

you're my drug

publicerat i vardag;

Hur fasen funkar det med choklad egentligen?! Hur har denna lilla grej kallad choklad kommit att både ta över och styra mitt liv? Vänner snackar om att dem har slutat röka, FUCK Cigarettes, testa sluta choklada.

 Mission impossible.

party

publicerat i vardag;
Ännu en kväll av fest. Det är såhär, kalasfyllan, spikad. Här ligger jag, lagom kalasfull och med ett stort flin på mina läppar och softar hårt. Imorgon kommer jag antagligen må mindre bra, men dock som jag förtjänar.

Varför utsätter jag min kropp för detta slitage? Är det värt det för stunden? Lätt. Och hey, man är bara 18 en gång i livet. varför inte utnyttja det på rätt sätt.

smygkik

publicerat i vardag;

Självklart ska ni få en tjuvkik på min balklänning. snaska i er bara, för all del.


all night long

publicerat i vardag;
Som alltid hade jag sanslöst roligt igår även om gårdagens äventyr kändes mindre hippt idag. Men idag är vi på't igen. Idag blir det utgång med Lisa. Bror och hans compani ska med också. Grejt. Håll alla tummar för att det blir bra!

Jodåsåatteeee, nu kör vi.

utgång

publicerat i vardag;
Började tidigt imorse med att förbereda eftermiddagens talangshow med estet-sär. Som jag, Linda & Mersida har som projektarbete. Det blev rejält med stress och starten blev halvdan. jag trodde att det skulle gå käpprätt åt helvete. Men showen blev bra. Det gick som smort och publiken var super nöjda. kempe grejt!

Nu är jag back on track igen.

Ikväll lämnar jag lyan för ett stycke Petronella, boys & lite smutt på en 7.0a eller två, eller tre. Nu kör vi. Rakt på´t ba!

GöteborgsOperan

publicerat i vardag;

Vilken fantastisk kväll. Otrolig. Magnifique.
Det är ofattbart hur musik kan påverka kroppen. Jag är sådär fnittrigt nöjd och oerhört farcinerad av kvällens bravader. Opera för första gången i mitt liv. Och definitivt inte den sista. Grymma sångare & sångerskor, (förutom en man som lät som en gräsklippare i sina värsta dar). Otroligt proffsigt gjort.

Jag kan inte riktigt sätta etikett på känslan men helheten var jättebra! Och då menar jag vekligen bra. Tack till min älskade far & farbror. Ni gav den där lilla twisten på kvällen som gjorde allt perfekt.


Mozart utförde stora ting den korta och dyrbara tiden vi fick ha honom här på jorden. Han kolade förtidigt den där grabben. Vilka mästerverk han kunde skapat.


Jag och pappa Peter konstaterade i alla fall på vägen hem att: Musik är lycka. 

the magic flute

publicerat i vardag;
Nu ska jag sussa mina vänner. Imorgon vankas det opera i Göteborg förstår ni. "The magic flute" eller "Trollflöjten" som den så fint heter på svenska.

Jag är spänd och nyfiken. Känner pirr i magen, ordentligt dessutom. Jag har aldrig varit på opera förut, jag skriver det igen, aldrig.

Men nu kör vi. Rakt på´t ba!

bror

publicerat i vardag;
Bror min har lyst med sin frånvaro alldeles för länge nu. Jag och mamma drar till alingsås och hälsar på'n. Det är bara att vänja sig vid turnèlivet som pappa brukar säga. Framtiden för min bror var ju självklart utstakad. Alla förstod ju att någon gång kommer han försvinna ut i musikvärlden, och då kommer vi inte se mycket av honom.

Ni lyckosamma kräk som fortfarande har sina syskon hemma, njut så länge det varar.

balklänning

publicerat i vardag;
Jag har hittat min balklänning. Första affären. Första klänningen. En förjävla tur helt enkelt, inget snack om saken.

Vi fann varandra i en liten bröllopsaffär på gågatan. Great.