ge mig

publicerat i vardag;

Kvällens plagg.
Partyklackar och höststövel. Jag är kär och min höstgarderob är hungrig.

399:-


599:-

ZzzZZzz

publicerat i vardag;
Tvätta bort sminket? Krypa ner i världens goaste säng? Sätta på lugn musik? Sussa gott? Eh, ja tack.

puss

publicerat i vardag;
besöks rekord igår, double yey ♥ puss på er.
(ta inte åt er för mycket, ni suger fortfarande på att kommentera)

tjött

publicerat i vardag;
Hej alla barn. Jag har ruskig huvudvärk idag så jag tar mig en powernap! Har gjort en header och en basic design till rara Josefine idag, min gamla barndomskompis, hö hö. Ha en chill dag, hoj.

Dagens tips

publicerat i vardag;

Nu ska ni få ett hett tips, en patry dress från nelly.com. Ruskigt snygg.

me

publicerat i vardag;
Ni tycker att jag är snygg, jag vet det.


Min dag

publicerat i vardag;
Min dag har varit toppen, jag mår inte super bra, men den har vart bra ändå. Jag har nämligen shoppat lite, det gör en alltid lite piggare. Jag och mamma tog en sväng på Överby, åt gott och shoppade lite. Sen åkte jag till Petronella & Bastian, mina änglar. Min dag har vart great, hur har eran dag varit?

Bilder från dagen



Baugette & bakad potatis.


Nya basic skor. 199:-


New dress. 349:-


Stickad kofta. 199:- 

Dagens tips

publicerat i ;
Dagens tips är mina produkter som jag använder från Apoliva. Jag använder deras Shampo, balsam, dagcream & handcream. Är du torr i hårbotten så rekomenderar jag dessa shampo & balsam (oparfymerade). Jag har i många år provat massor med olika shampon pga torr hårbotten, det visade sig vara så enkelt att jag behöver ett oparfymerat shampo, det var alltså inte svårare än så. Både hand/dagcreamen är jätte bra återfuktningseffekt. Du hittar produkerna på Apoteket. Värt att testa i alla fall?

FLÅT

publicerat i vardag;
Förlåt för en jätte dålig uppdatering. Har ont i huvudet så att det skriker om det, fyfan vad ont det gör. Så just nu är datorn min största fiende. Men ni ska få en dagens, kanske två.

ensam mamma söker

publicerat i vardag;
Nu klockan 20.00 är det ensam mamma söker. Tvnörden kommer fram igen. Har nyss kollat på topmodel också, har ingen sådär direkt favorit än, men det kommer väl antar jag. Föressten vad tycker ni om den nya designen på tv3? Skit ful tycker jag.

söndagsskola

publicerat i vardag;

Idag har jag vart i den nya arenan här i Vänersborg med skolan. Och hållt i rullstolsrace, det var rätt sköj. Men mindre skoj var det imorse, (jag hade inte tänkt att gå), så ringer Jennifer och säger att det bara är hon som ska dit. Och på 10 minuter skulle jag göra mig iordning, och fort gick det. Det kommer lite bilder senare.

ben & jerry

publicerat i vardag;
Nu ska jag och mina två bästa kompisar, Ben & Jerry mysa i sängen och kolla på film. Yummie! Det är en riktig lördag det. Eller ja, emellan åt i alla fall.

hemma

publicerat i vardag;
Nu är vi hemma från bion. Filmen var bra, men den var inte lika bra som ettan, jag ska inte säga att jag blev besviken, eller bara lite. Trodde att den skulle vara lite stark som ettan, men det var den inte. Men jag råder er i alla fall att se den, för bra var den :)

Imorgon får ni ett smaskigt videoinlägg när jag härmar "Amandavardet". Så snögg! Sov gött nu, det ska vi göra! Köss.

fixar

publicerat i vardag;
Sitter just nu i sängen med spegeln i knät och sminkar mig, jag är fan latast av de lataste, orkar inte stå upp och sminka mig. haha.


petronella

publicerat i vardag;
Mitt hjärta kommer till mig snart, det är vi som ska gå på bio. Vi beställde redan i Onsdags, och redan då var det många rumpvilare upptagna! hö hö. Sen sover PO här. mysigt.


kidz

publicerat i vardag;
Hösttema i Kidz Club - vecka 42 2009-10-12

"Hösttema i Kidz Club! Amanda och Malin hämtar in naturen tillsammans med barnen och pysslar med vad hösten har att erbjuda. Kottar, löv, grenar, endast fantasin sätter gränserna för vad man kan pyssla med! Varför inte vara ute om vädret tillåter?"

Har du ett småsyskon, kusiner, barn eller minivänner, lämna dem till mig och Malin i kidz club, kommer bli en riktigt mysig höst. Med ideèr som flödar!

Mer info på: www.sportlife.se/vanersborg

satan i gatan

publicerat i vardag;
Det var ett barn som la en go pizza på golvet idag, jag hoppas & håll tummarna för mig att det inte var magsjuka hon hade, då är det rätt kört.

work

publicerat i vardag;
Nu drar jag och jobbar, kommer hem ikväll, vi hörs då!

skola

publicerat i vardag;
Tog en reäl sovmorgon idag, hihi.
Ska dra iväg till skolan snart, och ha "människor i behov av stöd". Väldigt intressant kurs måste jag medge. Linda kommer snart och tutar utanför så jag måste göra mig klar nu. Stackare, ni får ingen bild på mig idag. Ni klarar er nog. smell you later ♥

horn

publicerat i vardag;
Melissa fuckin' Horn.
- kungsholmens hamn



Enjoy!

I rock

publicerat i vardag;
jag skulle nog fanimej också läsa min blogg om jag var ni.

mo ha ha ha ha.

true

publicerat i vardag;
If you don't live for something, you'll die for nothing.

HA

publicerat i vardag;
Ojoj, 100 små kottar.
gud vad jag gillar er. ♥

hamen

publicerat i vardag;
Idag har det varit en bra dag, det var skit skoj att testa studentmössor. Det negativa är att jag har världens största huvud, ett jävla fetto huvud helt enkelt, livet är hårt ;) Nej men i alla fall, det blir nog fin fint det här, förstår inte varför vi ska testa dem så tidigt, jag menar det är ett bra tag kvar.

Malin i min klass har nu blivigt min kollega och kommer ha en av dagarna i kidz club, så idag var vi på planeringsmöte inför hösten, vi hade med oss en lång lista med ideèr. Våran chef var rätt nöjd om man säger så! Vi kommer få egna kidz club tröjor (hoodisar) som det kommer stå "kidz club" på och även våra namn, nice! Det ser ut som att det kommer bli en bra höst/vinter/vår på kidz. Det blir bland annat massor med pyssel på tex jul, och nu på hösten kommer vi ha höst tema, med massor av pyssel, uteaktiviteter, ansiktsmålning och massa mer, fun! Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Det ser ut att bli en blåsig höst






Puss och kram chokladbanan.

video

publicerat i vardag;
Hittade denna video på Elins blogg, måste ju dela med mig till er läsare för den är grymt rolig. Marielle, du kommer älska denna sköningen!

starla

publicerat i vardag;

Fick nys om en blogg, med en tjej som säljer smycken. billiga och skit snygga!
Tänkte klicka hem dessa tre läckerbitar. Ta en titt vettja!

ja

publicerat i vardag;

Jo men det kan ju alltid vara trevligt att lägga upp en bild på mig såhär på sena kvällen, har man inget annat för sig så. Lite mörkt men vad fan, låt gå.

jajje

publicerat i vardag;

Idag har det vart skola, tråkigt nog. Det blev inte så mycket plugg, om man säger så. Imorgon är det studentmöss provning, yey yey yey! Varje dag är en dag närmare fucking studenten :) Jag tjatar på mina kompisar varje dag om hur lycklig jag kommer vara, då, när det händer. Jag kommer skratta, skrika, gråta och jag vet inte vad, en konstig känsla kommer jag ha i maggisen, men väldigt lycklig! jag får ju inte glömma att jag kommer vara redigt fuller också, det viktigaste, HE HE.

Nu har jag vart och köpt en adidas tröja på Junkyard.
En röd, super snygg! I love it.



nu äre klippt!

publicerat i vardag;
Jag har faktist klippt mitt hår själv idag, alldeles själv.
Nej nu ljög jag, är faktist inte så duktig och framförallt inte så våghalsad. Mamma har klippt mig, hon är bra på det, och gratis är alltid gott, he he.

horn

publicerat i vardag;

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång.
Det finns så mycket man kan göra, borde och vill. Och mitt i allt så ska man räcka till. Det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan, och mitt i allt måste man vara sann.

skola

publicerat i vardag;
Har matteB just nu, tror ni jag fattar någonting? nej, inte direkt.
Någon som är proffs i matte? call me!

Det blir inget jobb idag, fick reda på att vi ska till Mariedahl och "leka" med särskolan. klockan 18.00-20.00. Där rök dagens lön, suck! Så fort jag får lön, ska jag ta och köpa mig en snögger adidas tröja, någon som har tips om en snögg färg? Vet inte riktigt om jag ska ta någon med färg eller svart/vit eller vit. Det återstår att se. Lägger i alla fall upp bild sen, todiluuu!

skola

publicerat i vardag;
Nu drar jag till skolan, sen drar jag direkt till jobbet. hörs ikväll :)

Titta så söt jag är.

boka resa

publicerat i vardag;
Jag och Marielle funderar på att boka en resa till jullovet.
Har ni något bra tips på resemål? (party resa). Förutom Ayia Napa :)

erre

publicerat i vardag;
En bild från igår, togs inte mycket bilder!
Men ni måste ju få se en bild på Erzana, vacker som hon är!



amanda

publicerat i vardag;
hon är socker hon är salt, varmt hon är kallt, drömmen som jag drömmer varje natt. hon är allt jag ser, kom och ge mig mer, A-a-manda A-a-manda, ja tiden stannar när hon går förbi. A-a-manda A-a-manda, jag önskar att det bara vore vi, åh Amanda.

melissa horn - the queen of music

publicerat i vardag;
Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Melissa Horn - Kungsholmens hamn
Melissa Horn - Hanna
Melissa Horn - Långa nätter
Melissa Horn - Vår sista dans



- jag ser pojkar som gråter, och flickor som tar dem i hand.

kvällen

publicerat i vardag;
Kvällen har varit grejt med min madame Erzana.
Vi satte oss på uteserveringen på strand gatan, med en filt om ryggen och en drink i handen - och jag får ju för helvede inte glömma, toppenhumöret var med, all night long. Zana, is a good, good friend. pusspårey hjärtat mitt och tack för ikväll♥

hemma

publicerat i vardag;

Nu är jag hemma från Göteborg, gött.
Erre kommer till mig nu, double yey!
pöss för fan

haha

publicerat i vardag;
Jag måste ju bara dela med mig, haha! Detta är fan dagens.


- mjau

publicerat i vardag;


Idag började vi plugget 11.50 och slutade 14.15. Vi har vart på studiebesök på (socialnämden?). Jag tror det hette så, verkligen jätte intressant. Jag gillar sånt. Nu ska jag äta kärleksmums, mmmmmmmmmmh.

Körde på mittbena idag, finfint.



bäst

publicerat i vardag;
Den bästa sången ever!

Bamse och lilleskutt, hoppa ut i skogen, då kom skalman trampelisvamp, snubbla på en kaaatt.
Bamse sa: kom hit, kom hit, kisselikisselikissemiss så ska du få en köttbulle när vi kommer flaam(fram). Snart så såg dem farmors hus långt upp på kullen, lilleskutt han sprang så fort, hela vägen flaaam(fram). DÅ sa bamse: Nu springer du för fort, för fort, VÄNTA PÅ OSS ANDRA, vi har inga långa ben och skalman han är tlööt... tlöööööt....(trött). Kom in kom in i stugan min så ska ni få äta, köttbullar med lingon på, och glass i stora laaass. Vill du inte ha nån honung, stora starka bamse? Nejtack nejtack inte nu, för jag är så määätt. Då sa lille husmusen: HONUNGEN ÄR STULEN! Bamse sprang så snabbt så snabbt, fånga janssons kaaatt.. ajsing bajsing lilla katt, du får ont i magen! Inte hitta på nåt bus, spring till farmors hus, så var sagan sluuuut.

broh

publicerat i vardag;

Nu har jag och mamma vart och hämtat simon, han är hemma från en spelning med det nya bandet på båten Cinderella ni vet, "Färjan" som har gått på tv. Där har har spelat den jäkeln. Han köpte i alla fall en 1 liters färdigblandad "Sex on the beach" till mig. Han känner mig för väl! ;)

Thank you broh!

my crib

publicerat i vardag;

Ja, varför inte dela med sig lite av sitt mysiga rum såhär på kvällskvisten..





Godnatt

publicerat i vardag;

Tänkte dra te med en godnattsaga, men det sket sig. vi tar en imörn!
G-N

amanda hissar

publicerat i vardag;




HISS

 Agnes Calsson - Denna tjejen kommer från våran kära stad Vänersborg, hon har verkligen lyckats. Hon kom till idol som en vanlig 17åring, sopade golvet med varenda jävel och nu är hon en världstjärna! Efter idol, 19 december 2005 släpptes hennes debutalbum Agnes som även det gick direkt in på första platsen på försäljningslistan, där det stannade i ytterligare två veckor. Albumet sålde första veckan platina med 60 000 exemplar, sammanlagt blev det dubbel platina, över 100 000 exemplar vilket innebär att det är det bäst säljande albumet av någon svensk Idol-deltagare - någonsin. I januari 2009, bekräftade skivbolaget Roxy Recordings att singeln "Release Me" skulle lanseras i tolv europeiska länder under våren och sommaren 2009. Efter stora listframgångar i hela Europa så meddelades det i Juli att singeln "Release Me" även skulle släppas utanför Europa, i Australien under skivbolaget Neon Records, ett bolag till multinationella "Warner Music". I maj 2009 debuterade Agnes som programledare för MTV Weekend Television, där hon var VJ under vardagskvällar i en vecka. Alltså som ni hör har hon lyckats superbra, och detta är inte ens hälften av allt hon har vart med om de senaste 3 åren. Hiss till dig Agnes, vi är stolta över dig här i lilla Vänersborg!


PEACE


dålig uppdatering

publicerat i vardag;
Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt, men jag har haft massor med plugg att göra idag! har en bok med skit liten text på 280 sidor som ska läsas ut tills på fredag, så nu har jag rätt ont i huvet, efter att bara läst till 4:e kapitlet. Suck! Sen hade jag även lite annat som behövde finslipas! Men ni älskar mig ändå.

Som ni kanske har fattat så är jag en tv-nörd. Och nu har ett av mina favorit program börjat igen - "Ensam mamma söker." Det är ett mysigt program tycker jag. Så nu tar vi popcorn skålen och gräver ner röva i soffan!  

syskonkärlek

publicerat i ;


Ikväll har jag och min bror haft en syskon kväll! Vi har spelat in massa fula, och då menar jag verkligen fula videos. vi är fan inte normala någonstans.

Vet ni? Ni kan faktiskt få se ett klipp från kvällen.
Men fråga inte vad vi gör. för det kan jag inte svara på!



Goden naten!

video

publicerat i ;
Jag filmar åt fel håll, jag vet.
Ni måste lyssna på mig i slutet, så jävla fult.

Jag: RAGGA KILLAR, shit, nu blev jag blind. blir inte du blind när jag gör såhär?
Petronella: Nej?
Jag: Alltså, jag blir typ blind, kolla här. shit nu blev jag blind. alltså jag blir verkligen blind typ.

- jag har nog världens dåligaste ordförråd, punkt.



video

publicerat i vardag;
Snart kommer det 1 kanske 2 videoinlägg från igår! måste fixa med youtubeen först.
Förövrigt vankas det bankande kastruller i hövvet. fint.

.

publicerat i vardag;
Det enda jag har att säga är, det har vart botten upp hela kvällen. nu ska jag sova gött!

party

publicerat i vardag;
Idag drar jag Petronella, Linda & Angelica till Trädgårn! Det är bartrömning så det blir party så att det skriker om det:) GÖTT. jag ska se till att inte bli för fuller! ha en bra fredag, pusskalas ♥

time for school

publicerat i vardag;


Nu är det dags att dra iväg till skolan! Börjar 11.50 - GÖTT. Jag vill önska lycka till brorsan, det är hans första spelning på turnèn idag! Det kommer gå skit bra! love you broh! Men nu är det dags att sätta sig på cykeln och trampa iväg till skoouuulaaan. puss och kram chokladbanan ♥


Haj döh!


godnatt

publicerat i vardag;
puss på er sötnosar, nu ska jag dejta min kudde.




hihihihihihihii, du gör mig glad.

jag gillar dig

publicerat i vardag;

Man kommer liksom på sig själv sitta och le när man tittar på denna tjejen! Mer Sofie åt folket!




mini-shopping

publicerat i vardag;


Eftersom vi var lediga från plugget idag så drog jag och mamma till stan en stund, fikade och gick runt lite i det sköna sommar vädret! jag införskaffade mig ett nitarmband, trosor & ögonskugga!




/ Amandaaaaaaaaa

fail

publicerat i vardag;
Jag har fått massa frågor idag, men så otroligt tråkiga! Vi gör ett nytt försök om ett tag, då hoppas jag att ni kommer med lite roligare frågor! fail snyggingar, fail!

rolig lista

publicerat i vardag;

1. Vad är ditt mellan-namn? flötegöte............. okej då, sofie! tråkigt.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? jag diggar mitt namn :)
3. Är du i ett förhållande nu? nej!
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? det du!
5. Vem var du tillsammans med sist? din mamma!
6. Får man fråga varför det tog slut? så många ville ha mig, HE HE.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? ja!
8. Vem vet mest om dig? mammsen!
9. Vad gör du på fredagskvällar? bygger björn!
10. Bästa filmen du någonsin har sett? män som hatar kvinnor, grym!
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? fint väder vi har idag?
12. Har du någonsin varit full? yeeiiis.
13. Har du testat droger? nej förfan!
14. Har du rökt? ja.
15. Har du snusat? blä ucsh fy, punkt.
16. Saknar du någon just nu? mina skara-brudar!
17. Hur mår du idag? toppen som snoppen!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 3560!
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? det krävs ju typ einstein minne för att minnas det.
20. Bästa minnet från sommaren? Ayia napa, lätt!
21. Hur var din förra sommar? grym.
22. Varför? för att jag och mina vänner är g.r.y.m.m.a!
23. Är du rasist? nono!
24. Har du helt svenskt ursprung? jajje :)
25. Om nej, vart kommer du ifrån? mars!
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? swedish meat!
27. Ser du fram emot någonting just nu? min feta sovmorgon imöra!
28. Sköter du skolan? så gott jag kan ...........
29. Vad hade du för betyg förra terminen? helt OK. lovar.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? fuckin' MVG!
31. Vilket ämne var det? engelska
32. Har du fått ig på ett prov? JAG? låt mig små lee.. ^^
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej!
34. Anser du dig vara intelligent? HE HE HE HE. nej.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? sommaren 05, utan tvekan!
36. Vilken va den värsta tiden då? sista tiden i axvall, usch!
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? det händer och fötter!
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? big NO!
39. Har du haft sömnproblem? HAR*
40. Hur ofta gråter du? hela dan, varje dag!
41. Vad gör du när du mår dåligt? biter någon i örat.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? mamma, marielle & petronella!
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? big NO igen!
44. Vilken klass går du i nu? bf3 foh fuck sakeee!
45. Vilken skola? BirgerSjöberg
46. Har du varit otrogen någon gång? nej!
47. Har någon varit otrogen mot dig? ingen kommentar!
48. Är du stolt över dig själv? jag är feting bäst!
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? min ärlighet!
50. Vad får du ofta komplimanger för? mina ögon, hela tiden.
51. Har du lätt att få folk att skratta? det händer!
52. Cider elller öl? Cider
53. Har du några talanger? kommer du på någon talang jag inte har, give me a call!
54. Vet du om någon är kär i dig? ni skulle bara våga!
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? jag har världens bästa bror!
56. Vad står det i ditt senaste sms? "puss på dig mitt hjärta! Är det något är det bara att
dra iväg ett mess. Sov gott mitt hjärta! Puss"
57. Hur lång är du? 2 meter, he he
58. Hur mycket väger du? oh no you didn't!
59. Vilken storlek har du på kläderna? M-L
60. Har du svarat ärligt? jajje!:)


 (detta är inte era frågor)

frågestund

publicerat i vardag;

Jag har blivigt frågad flertal gånger under en lång tid om jag kan ha frågestund, så what the hell. let's do this shit babes!
mejla din fråga till [email protected]!

puss på rumpan ♥

tv-nörd

publicerat i vardag;
Nu ska jag bänka mig framför tv:n. 3 av dem bästa programmen kommer på rad. Double yey! Känner mig som ett riktigt tv freak nu men varför inte? Jag kan berätta lite kort om de tre programmen!

"Vad blir det för mat" tv4 19.30

- Per Morberg är ju bara för underbar. Jag gillar egentligen inte matprogram, men vad det gäller detta programmet så älskar jag det. Det som är så kul är att han gör allting så spontant. Han har inte suttigt och mätt upp kryddor eller liknande. Han har det i huvet och bara slänger i lite som han vill. Och så har han så grymma kommentarer till allt. han är bara så grymt chill att titta på!

"Idol 2009" tv4 20.00

- Jag älskar Bagge, han är som en gosebjörn som man bara vill krama om. Han gör hela skiten bättre! Laila kan uppstå som en utseende fixerad snobb som inte vill annat än att visa upp sig, men efter jag kollade på let`s dance så såg man hennes riktiga jag, en riktigt pigg, glad och skön människa! Dig diggar vi! Andreas, du är ju så grymt snygg, riktigt tråkig, men grymt snygg. (och rik, hihihii). Nej men ärligt, Jag gillar idol. Men jag tycker bara så synd om de människor som inte fattar att dem är riktigt dåliga på att sjunga, och bara skämmer ut sig. jag hoppas att jag inte blir lika kär i år som jag blev förra året i... *trummvirvel...............* ROBIN BENGTSSON! Där har ni mitt ideal för hur en kille ska se ut. punkt.

"Andra avenyn" kanal1 21.00

- Kan man göra annat än att älska detta programmet? NEJ. det är grymt bra ungdomsprogram, och vuxna kan också kolla på det för den delen. En väldigt dramatisk serie som handlar om kärlek, hat, relationer, svett & tårar. Jag älskade Andra avneyn första gången jag såg det, blev liksom förälskad. Och ingen kan stoppa mig från att sitta bänkad klockan 21.00 på tisdagar!


you go girl

publicerat i vardag;

Jag läser ju lite olika bloggar, exempelvis "blondinbella". Hon skriver mycket för att pusha på tjejer med dåligt självförtroende och många komplex. Ibland nästan för mycket. Men idag när jag var inne så fastnade jag verkligen för det hon skrev. Jag liksom, tror på henne när hon skriver, oftast. Bra Isabella, fortsätt så! du gör ett bra jobb!



Dagens

publicerat i ;

Idag drar vi till med en dagens!

gnight

publicerat i vardag;
Godnatt sötnosar! Ligger och kollar på "Linas Kvällsbok", en av mina favorit filmer, haha! Måste sova nu, klockan är 00.00 och jag ska upp klockan 07.00 imorgon, suck! sov gött, hoj!

marielle

publicerat i ;

min bästa vän, får ett anfall. vilket inte är ovanligt! älskar dig♥


helgen

publicerat i vardag;

Helgen har varit great!

Fredag: Jag slutade skolan klockan 16.00 (stort jävla suck). Tog bussen som gick 16.30 till skara, mötte upp min kära Lisafisa vid valhall, sen kom söta lilla rara underbara Sara & bästavän-Marielle! Vi hade allmänt tjej-tjöt och började förfesta lite grann! Sen gick vi (fort) för att hinna med bussen, som sen visade sig vara 30 minuter försen (stort jävla suck igen), men till slut kom vi iväg till vårat mål, skövde. Calle med C kom och hämtade oss vid stationen och vi drog till festen hemma hos Nathan i gatan! mycket trevlig fest, blev lite mycket alkohol dock. Men detta var i alla fall en super duper kväll med mina tjejer! som vanligt, inget nytt. ♥

Lördag: Jag och tjejerna bestämde oss för att ha en mysig hemma kväll med hemma gjort ansiktsmask, rökelser, hyrd film och almämt myspys. Och det hade vi, vi drog till ica munken och köpte avokado och lite grejer till ansiktsmasken. (ni kommer få se grymma bilder). Sen drog vi hem till sara och hade uber mysigt! Vi kollade först på en skräckis, kommer inte ihåg namnet, sen kollade vi på "män som hatar kvinnor", otroligt stark film, och rysande bra! jag ber er, se den! runt 11-12 åkte Marielle och Lisa hem, och jag sov hos Sara! För övrigt ser det ut som något har lagt en go pizza i ansiktet med den hemmagjorda ansiktsmasken! avokado - havregryn - fil

Söndag: vi gjorde absolut ingenting, tog några powernaps & åt spagetti med ketchup, sen åkte jag till kära Vänersborg!

Tack för en super duper helg tjejer, ni gör min dag, varje dag!










design

publicerat i vardag;
Hallå gullungar! Nu är den nya designen här som jag lovade! Jag tycker att den blev grymt snygg, är super nöjd. Nu ska jag byta dator, och lägga in bilderna från helgen! puss ♥

skara

publicerat i vardag;
Nu ska jag till skolan. Sen efter skolan drar jag direkt till bussen, för jag ska till skara :) Jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Det kommer massa bilder på sön eller måndag efter helgen! Puss på skinkan♥


jag är rätt söt idag

b.roh

publicerat i vardag;

Jag älskar min bror. Han är den absolut bästa storebror man kan ha. Han ställer upp i alla lägen. vad det än handlar om. han är omtänksam, bryr sig alltid. Vi kan prata om allt jag och min bror, det är jag så lycklig för. Vi har en fantastisk relation som nog är svår att slå. Kommer sakna dig nu när du ska ut och turnèra. Jag har bara en bror, och han kommer jag hålla hårt i. För det finns ingen som han! ♥



jag älskar dig bryshään, stora kramar systra di.

l.y.c.k.a

publicerat i vardag;

♥ ~ jag har börjat känna den där känslan som vi kallar lycka, och det är underbart. ~ ♥


<3

publicerat i vardag;
I tought a never see you're sweet face again.

plugg

publicerat i vardag;

Idag har det vart skola, sen direkt jobb, sen direkt plugg när man kom hem. Det är därför jag inte har uppdaterat, men nu har jag äntligen lite tid för datorn :) Jag är sketa nöjd med min nya mobil. den är grym - än så länge. Imorgon åker jag till skara igen, till mina tre pärlor Marielle, Lisa & Sara ♥ Det blir nog inte så mycket röj denna helgen, men det blir självklart lika sköj ändå. Ha de gött!


pluggisen herself.

yo

publicerat i vardag;

HEJ BLOGGEN!
förlåt förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat det senaste. Har haft massor med skolan och har inte riktigt orkat med bloggen. SORRY! men, ikväll eller imorgon kommer en ny fräch design! är verkligen i nöd efter det. och det kommer som sagt inom några timmar. Jag gillar er läsare för mycket för att svika er. puss på skinkan, nu ska jag och köpa ny mobil! bild kommer sen :)