-Today.

publicerat i vardag;
Nu: Tvättstugan.
Snart: Mumsa hemgjord pizza.
Sen: Petronella kommer hit!

parte-y-y-y-y

publicerat i vardag;

Festen var helt jävla underbar, och jag har ingen röst kvar. BF3 för fan vi kan ju om vi bara vill. Ingen är hetare än en bf3:are!!!! SKÅL!

- Bilder och videos kommer imorgon. puss och kram chokladbanan.

party

publicerat i vardag;
Idag är det halloween party (bålrunda) med BF3. Vi får väl se hur rockigt det blir. Det blir vad man gör det till som jag brukar säga! Jag ska i alla fall vara utklädd till kanin. Ni kan få ett kort sen när jag är en söt liten ninis.

sick of this

publicerat i vardag;

Det är väl satan i gatan att man ska bli sjuk på lovet? Jag har drukigt te, vatten med honung, knarkat alvedon, vilat & allt sånt där crap man ska göra. Men, det finns ett litet problem i denna fågelsång, jag blir inte frisk. Men imorgon så skiter jag i om jag är sjuk, för då är det party. THE END.

host

publicerat i vardag;

Har blivigt rikitgt förkyld under natten. Har bara sovit få timmar. Men det hindrar mig inte från att dra ut på stan med Moa. Det är alltid lika mysigt, förkyld eller ej.

.I'm inlove with a fairytale.

publicerat i daglig inspiration;

Godnatt mina kära vänner. Sov nu gott, och dröm om något härligt. Det kan vara skönt att drömma sig bort ibland. Även fast min verklighet ser riktigt jävla bra ut.

 My life right now, is true happiness.

Dagens

publicerat i ;
Jag är galen i boots, jag vet.

A

publicerat i vardag;
Är lite dålig, så nu vankas det vatten med honung i högsta hugg, måste ju bli bra i halsen tills på torsdag när det är luciarep + party på kvällen. I will be fine.

- med ena foten utanför.

publicerat i vardag;
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

CG

publicerat i vardag;
Frida, grattis till körkortet förfan. You rock!

framme

publicerat i vardag;
Är nu äntligen framme i sköna småland. Imorgon blir det mingel så att det skriker om det, eller vad säger du Moa? Ser fram emot morgondagen!

today'sis

publicerat i ;
Dagens pjuksisar. Råsnygga boots från Acne.

kisses n' hugs

publicerat i vardag;
Tjenare snuggisar. Imorgon far jag och min kära mor till Axvall. Jag ska färga slingor, peffa upp mig lite, behövs ibland. Sen åker vi till Nässjö till våra hjärtevänner. Kusinerna såklart. Jag har med mig datorn, så var inte oroliga, bloggning kommer det bli från sköna småland. Checka in Moa's blogg. snapp snapp xoxo mandie! ♥

sunday.evning

publicerat i vardag;

Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest om man släcker en annan.

-love-

publicerat i vardag;
Frida. Helgen med dig har varit otroligt bra, du är lovely. Vi måste ses snart igen, det blir alldeles för sällan. Love you!

Lipz - Bootylicious

publicerat i vardag;
Ruskigt bra kväll.
Kom iväg lite sent till Lipz efter en grym förfest men när vi väl kom fram kom en vakt ut och mötte oss eftersom Karin stog på VIP-listan. Han stog och snacka med oss en stund, kolla på sin kollega som bara nicka till varandra, sen gick vi före hela kön som kanske var på 100-150 pers! Sen var det 20+ där inne, gött! Sen var det bara shake hela jävla kvällen. GRYMT. Tack brudar.








p-a-r-t-e-y

publicerat i vardag;
  • Lipz
    20+
    VIP
    hot boys
    drinks
    partey
    best friend
    love
    laugh
    music

    - WORD.

    Fy i helvete vilken grym kväll, shit.
    Jag har dansat mig till träningsverk.
    Med ingen mindre än mitt hjärtegull.

PARDEY

publicerat i vardag;
Idag blir det pa-a-a-a-rty! Nu är mina ben svaga av hunger, så jag och frida går och keeekar lite. shing!

dagens

publicerat i ;
Today's. Kenza har pimpat till dem med kedjor. grymt.

photoshot

publicerat i vardag;
Fyfan vad kul det var på fotograferingen! Jag gillar er brudar, vi är ett riktigt gött gäng! shit vad kul vi kommer ha. Först var det enskilt fotografering, sen intervju med ttela. Sen var det dags för gruppfoto. Det kommer bli svin bra det här. Så fort bilderna publicerats i skyltfönstret och i tidningen så lägger jag in dem här, hur dem än blir, snygga eller fula. Klart ni ska få se dem!

- Det går bra nu.

publicerat i vardag;
Jag är så lycklig just nu, det känns konstigt, ni vet så där fnittrig som man blir ibland. Magkänslan säger att detta kommer bli bra. Riktigt bra.

jobb

publicerat i vardag;
Nu är det dags att dra iväg och jobba. Imorgon kommer världens bästa Lindman hit. Och det är även fotografering med lucian på Ateljè Clas. Önska mig lycka till. Kommer självklart visa bilden på bloggen när den är färdig att publiceras i tidningen. PUSS!

lucia

publicerat i vardag;
Jaha, då är man lucia kandidat :D:D Nu måste ni följa min resa som kommer bestå av massor med sång, runt om på alla möjliga ställen. Fyfan vad kul det ska bli. Och shit vad nervös jag var på audition, men antagligen gick det vägen! hihihihihi.

esmèe

publicerat i vardag;
Underbara Esmèe Denters sjunger "dance with my father". enjoy, I will.

brother&sis

publicerat i vardag;
Min bror är bäst. Ni vet den absolutvodkan som jag la in bild på, men nitar. I'VE GOT ONE! Brorsan är hemma från spelning på birka och han visste hur mycket jag ville ha en sådan. Den kommer göra sig snygg på byrån. hellyeah!

my baby.

partey

publicerat i vardag;
Idag är det plugg som gäller!
Jag har gjort tappra försök att fixa så att vi kommer in på lippan på lördag. Och som det ser ut nu så har jag nog lyckats, party för fulla jävla muggar, It's ON.

Word.

publicerat i vardag;

If you don't live for something, you'll die for nothing.
 Free yourself. Peace&out.

love love love

publicerat i vardag;
Har jag gjort klart för er hur mycket jag gillar denna boots modellen?
Jag ska tipsa om andra skor i fortsättningen, jag lovar.

partey

publicerat i vardag;
Jag ska in på lippan på lördag, JAG SKA! 20 år my ass!
Tjockis, nu får du pallra dig hit så att partyt kan börja.

hi there.

publicerat i vardag;
Tycker ni att Petronella är bra på att ragga? Jag tycker att hon ser riktigt classy ut, en riktig casanova. Och jag garvar som vanligt.

spring

publicerat i vardag;
Om hösten hittar hit igen, då håller vi ihop min vän, ja då lever vi för sommaren.

new n' fresh

publicerat i vardag;

Gick rakt in i duschen när jag kom hem. Slutar ju vid 11.30 på måndagar, vilket förövrigt är jädrans gött. Förresten så har jag stor beslutsångest om hur jag ska göra på onsdag. Ska jag gå till lucia uttagningen eller inte? GAH. Svårt.
Nyduschat är härligt. Nu doftar jag som en hel sommaräng.

red chic

publicerat i vardag;
Idag är jag röd som en ros.
Linne 299:-/junkyard Hood 699:-/junkyard Mjukis 199:-/stadium

DAGENS

publicerat i ;
Idag tar vi en dagens länk istället för skor eller kläder. Jag har tänkt att länka Elin Leijon. Hon är en bekant här i lilla Vänersborg. Men ska om 1 vecka åka till Göteborg för att utbilda sig till makeupartist. Hon skriver väldigt bra och har en väldigt inspirerande blogg, med allt från makeuptips, hårtips, en skönhetsblogg helt enkelt, som har lyckats jätte bra! Jag tycker att ni ska ge hennes blogg en chans. KIKA IN. ♥

cozy.sunday.evning

publicerat i vardag;

Har nyss kollat på en film jag hyrde igår, riktigt bra faktist. Ska kanske ta att göra mig en ny header? Det är rätt skoj. Jag vet att jag byter ganska ofta men jag tycker att det är kul med förändring! :) Den nya headern kommer snart. kom tillbaka om en stund ;)

G-N

publicerat i vardag;
Nu börjar mina ögonlock bli tunga. Jag gosar nog ner mig i boet snart. Är nerdränkt i plugg så imorgon blir det inte mycket bättre än så, tyvärr. Men jag uppdaterar imorgon mina vänner. Sov riktigt gött nu!

A.Å

publicerat i vardag;
I've learned so much from my mistakes.
I'm thinking of making a few more.

hemmakväll

publicerat i vardag;
Här hemma blir det inget party idag, det blir myskväll. Har köpt filmen the notebook eller "dagboken" som den så töntigt heter på svenska. Den är super bra, om ni inte redan har sett den, se den! Men jag säger bara, var redo med näsdukarna!


IDOL

publicerat i vardag;
Bäst igår, utan tvekan! Och stylingen sen, great job klingan!

thank god it's saturday

publicerat i vardag;
Jag älskar lördagar. Jag vet inte varför om jag ska vara ärlig. Vad ska man hetta på idag då? Ut på krogen eller stanna hemma och plugga och käka godis? Det är frågan. Alltså, jag har blivigt nojig, jag har köpt handsprit på liten flaska som jag går runt och tar på händerna så fort jag har gjort någoting, annars känner jag mig smutsig - inte okej. Det får jag fan lägga av med.

Gnight

publicerat i vardag;


Godnatt mina vänner. Dröm söta drömmar.
Låt aldrig någon ta dina drömmar ifrån dig.

hope

publicerat i vardag;
Det måste ske en förändring, innan jag tappar all tilit till människan. Jag orkar inte mer, alla bara tar men ingen ger.

parTEY?

publicerat i vardag;
Jag är grymt party sugen, min kropp är inte det. Men det är jag, som tusan. Händish this fredish?

amanda

publicerat i vardag;
Sådär vid 10.00 på morgonkvisten vaknade min trötta kropp till liv, och det första jag ser när jag stiger upp är att det snöar, då vill man ju bara krypa tillbaka in i boet. Idag har det varit en hektisk dag, vad som än händer Borda, så vet du att jag alltid ställer upp. Jag älskar dig.

LUCIA

publicerat i vardag;
Vill ni veta en rätt rolig grej? Mamma har skickat in mig som årets lucia här i Vänersborg i smyg. Så idag fick jag ett brev att jag är en av 17 utvalda och att jag gärna får komma på audition och sjunga. Sen blir 7 stycken utvalda. Och sedan ska en röstas till Lucia. Vad tycker ni? Ska jag vara såpass tuff?  

AJ

publicerat i vardag;
Hej, förlåt för att jag inte har uppdaterat nu i eftermiddag. Men jag har legat på akuten, på grund av hemska magsmärtor, hade ont hela magen, bröstet och det gick hela vägen upp till käkarna, och så var jag iskall om händerna och fötterna och helt svettig och svag. Så vi ringde till sjukvårdsupplysningen, och då sa dem att det var bara att åka in på en gång. Antagligen är det något fel med min tjocktarm, men den danska läkaren (som var skit svår att förstå), han kunde inte riktigt svara på det var för fel. Men nu har jag fått tabletter som ska göra att tjocktarmen "slappnar av" och nu mår jag mycket bättre, det var dagens händelse. kul va?

För övrigt så ska jag plugga, eftersom mitt arbete som tog mig 5 timmar att skriva är vips borta, jag gjorde väl något fel så att det inte sparades på datorn. Det enda jag har att säga är, HELVETE.

looking good

publicerat i vardag;

Min bror har en jävla smak alltså. Han har köpt en absolutvodka med fodral som det är nitar på, fattar ni? Nitar, och jag hör ju liksom ihop. Han ska banne mig köpa en till mig när han spelar på birka nästa gång, så sant som det är sagt!

Jag menar hallå? Det står ju Amanda på den. Rock n' roll baby!

M.Horn

publicerat i vardag;
Min förebild & en otrolig talang.
Som Andreas.K säger, jag skulle ge min högra arm för din röst!

skolarbete

publicerat i vardag;
Idag är det skolarbete som gäller, jag har ett antal saker som ska göras på min lista. Men som man säger, man måste ha tråkigt ibland för att kunna ha roligt. klokt sagt antar jag! Nej, nu måste jag fortsätta..

sorry, yet again.

publicerat i vardag;
Förlåt för min dåliga uppdatering mina vänner, hade 193 besökare och känner skuld. För ni vill ju se uppdatering eller hur? Förlåt återigen, vill inte komma med bortförklaringar med min blogg har krånglat så in i helvete. Jag tror att det är blogg.se det har vart fel på, känner ni igen er? puss

PEACE

publicerat i vardag;


Har vart på överby en snabbis med mamma, köpte örhängen, stickad kofta, concealer, face peeling & en ny sminkbag. Ska nu sätta mig och rensa ut mitt smink, har massa jävla skit som egentligen inte här hemma där. Sen ska jag äta hamburgare, det är väl i stort sett det som händer. Just det, plugg var det..

MÅNDAG

publicerat i vardag;

Har bara en lektion på Måndagar nu, den bästa dagen att ha en lektion på, är fan inget måndagsbarn alltså. Det är en sak som är säker.

Nu: Kaffe.

bloggfamiljen

publicerat i vardag;

Min kloka fader har införskaffat sig en blogg, han behöver hjälp av sin kära dotter med sin design, vi får väl se hur det blir med den saken, he he. klicka dig till bloggen HÄR. puss!

DET VANKAS FYLLA

publicerat i vardag;

Vill bara hälsa till er att partyt är PÅ TOPP! fyförfan vad vi scteker. 



SHHHCCHÅÅÅLLL!

MINI SPA

publicerat i vardag;

Har lite mini-spa med mig själv här hemma innan partyt ikväll!

♥ Dusch
♥ Raka benen
♥ Ansiktsmask
♥ Måla tånaglar
♥ Äta frukt
♥ Smörja in hela kroppen med nivea.
♥ Blåsa hår & sminka mig.

Låter det inte härligt?

A

publicerat i vardag;

Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan.

saturday

publicerat i daglig inspiration;
Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll
Jag ska bli soft och mysig ikväll
Jag ska bli fin och härlig ikväll
Jag ska bli lös och dansig ikväll
Jag ska bli grym och glammig ikväll
Jag ska bli hård och farlig ikväll
Jag ska bli mjuk och öppen ikväll
Jag ska bli smal och mystisk ikväll
Jag ska bli fräsch och funkig ikväll




skola

publicerat i vardag;
Nu drar jag till skolan.
checka in mitt nya peace-armband!

wierd

publicerat i vardag;
Okej, jag har ett ilandsproblem. Min näsa är iskall, jag sitter inne med värme på, allt är varmt förutom min näsa, någon som har svar på varför? annars lär väl det börja bildas istappar snart..

G

publicerat i vardag;
Dra åt hellskotta vad trött jag blev, kann ju knappt skriva med öppna ögon för fan, här sitter jag med halvöppna ögon, vakna nu amanda!!!!11111111 Det låter som att jag är full, nej farmor  du kan vara lugn jag har bara äppeljuice brevid mig. jag vet att du inte tror mig nu farmor, men det är sant, jag lovar. he he...  GodnaZzzzZZzzzzz....

M

publicerat i vardag;
Jag känner mig så trygg hos dig, jag känner att du älskar mig. För när du säger så tror jag dig, jag känner mig så trygg hos dig.

dagens

publicerat i ;
dagens klädsel: Stickad kofta från GinaT, leggins från v.moda, skor kawasaki.
dagens saknad: My love ♥
dagens låt: Warwick Avenue
dagens tråkigaste: Den frågar lär ni alla veta svaret på, det börjar på s och slutar på kola.
dagens finaste: Jag, hallå?
dagens humör: Gò känsla i maggen och hyffsat humör!
dagens sötaste: Bardhaa!
dagens uppskattning: Mamma hade städat mitt rum och vikt ihop tvätten & lagat super god mat. det är fina grejer det.
dagens hälsning: F.U!

tihi

publicerat i vardag;
Alltså, jag är sån person att jag har jätte svårt att bli kär. Det krävs mycket, men, robin bengtsson, alltså när jag ser honom, jag blir som en liten "OMAJGAAAD" darin/danny/ola (och vafan dem nu alla heter) fjortis, även fast jag har lovat mig själv att ALDRIG bli sådan. Ni skulle sett mig stå bland alla 12 åringar på Överby när han var där, jag var fan ett hövve längre än allihop! pinsamt.

Jag tänker typ, varför är ni fjortisar så galna i någon ni inte ens har träffat? Men ja, även fast det är surt att erkänna så jag har fallit dit, jag har aldrig haft något ideal hur en kille ska se ut, men jag säger bara, i'm inlove. Här har ni honom.

outfit

publicerat i vardag;
dagens simpla bekväma outfit

Leggins & min nya tisha från Vmoda.

work it out

publicerat i vardag;
Vet ni en rolig grej? Inte speciellt rolig om jag tänker efter, jag och mamma drar i alla fall och tränar skiten ur oss, varför inte liksom? det är ju bra för hälsan och allt det där..

elit

publicerat i vardag;
Alltid är det nått sa käringa som fick en aborre i råttfälla.

sum 09

publicerat i vardag;

Jag saknar sommaren. Den var oslagbar, jag har skrattat som aldrig förr, jag har älskat med hela hjärtat, jag har gråtit stora tårar, jag har dansat mig till träningsvärk, supit mig stupfull, jag har mött så många nya fina människor, vissa har jag blivit bundis med för en natt, andra för livet.

dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir dessa pjuks från Whyred.

L

publicerat i vardag;
Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

A

publicerat i vardag;

Hej mina rara läsare.
Jag var sjukt trött imorse, så trött att jag somnade sittandes, då är man trötter döh! Har shoppat idag, var en sväg på stan själv faktist, det var otroligt skönt att bara gå runt utan att tänka på någon annan än sig själv, nej nu var jag lite ego, he he. Jag kan ju visa er min tröja som jag köpte, senare. Sen köpte jag även mineralpuder "lorèal paris", svin bra. puss

flåt

publicerat i vardag;

Förlåt mina vänner, nu har jag vart dum. Inte pratat med er på 2 dagar. Men livet går vidare, idag har jag inte gjort mycket, kollat på fotboll med Borda i spöregnet, det var öhm.. kallt.

Har inte gjort mycket denna söndag som alla andra söndagar. Tagit en varm dusch, drukigt te, och vilat. Jag ska fan starta en regel till mig själv, alla söndagar framöver ska ägnas till något roligt, varför ligger man bara hemma och kastar bort en hel dag? en dag av möjlighet att träffa vänner, få skratta, ha tjejkväll, ta en springtur nere vid vattnet, jag är trött på att söndagen har blivigt en slödag, detta får vi ändra på kära vänner, punkt.

frulle

publicerat i vardag;
Godmorgon! Sitter just nu och äter frulle, jordgubbsyougurt eller hur fan det stavas. Ni fattar. Ska sätta på M.H och lyssna sönder mina öron samtidigt som jag tar på lite make up och blir snögger! För idag, är det party som gäller, som jag har upprepat ett antal gånger så fyller min snygga pappa 50 år, klart som fan det blir fest?

G

publicerat i vardag;
Grattis till världens roligaste omtänksammaste sjukaste knäppaste underbaraste pappa, 50 hela år! Love you daddy!♥

framme

publicerat i vardag;
Nu är jag framme, det blev lite krångel med spårvagnarna men nu är jag framme i behåll. Ska käka lite mat nu, kycklig thai, mmmh! Jag lovade ju att jag skulle skriva lite om mig själv idag, men jag har inte tid för bloggen, träffar inte min kära faster så ofta, HE HE, sug på den ett tag.

G

publicerat i vardag;

Nu får ni akta er i Götet, för nu kommer jag!

who are you?

publicerat i vardag;
Jag brukar ju inte komma med massa långa inlägg om dittan och dattan, det har ni ju lärt er vid det här laget. Och i och med det känner ni ju inte mig så väl, när vi sist skulle ha frågestund så fick jag massor med frågor om vem jag egentligen är. Det är en stor fråga, en komplicerad en. Men jag ska faktiskt ta tummen ur röva och berätta lite om mig själv, inte nu då såklart.. sen, imorgon.. ja okej, vi spikar imorgon.

Sussa gott nu mina dagens 169 läsare. Jag gillar er, skarpt.

that`s how we do it

publicerat i vardag;
Grymt jobbat tjejer, ruskigt grymt.

Underbar röst, sveriges svar på Christina Aguilera. Du kommer sjunga dig långt i denna tävlningen, det slår jag vad om.


Jag älskar dig Tove, så jävla grym röst plus att du är en grym tjej, du är töntig på ett jävligt coolt sätt. Du är helt klart min favorit, so far.

<3

publicerat i vardag;

Jag har världens bästa vänner.
M♥ L♥ P♥ F♥ B♥ M♥ L♥

idol

publicerat i vardag;
Ikväll tävlar dessa snygga tjejer om en finalplats.
Karolina, Camilla, Nicolle, Tove och Resa.
Jag hoppas på Tove, riktigt duktig tjej, och dessutom underhållande på scenen!

Lycka till tjejer!

götet

publicerat i vardag;
Imorgon åker jag till min kära faster Therese i Göteborg! ♥
Sen på lördag blir det ju kalajs för pappsen som fyller 50 år!

Dagens

publicerat i ;
Vi drar till med en dagens nr 2.

Dinsko 500:-

sjuk

publicerat i vardag;
Jag är rent ut sagt en sjukling just nu, snuvig, feber & ont i huvudet, det är en trummande kastrullkonsert i mitt huvud. Suck, jag måste bli frisk till imorgon, jag och Petronella ska ju på fest. Och på lördag fyller världens bästa papi 50 hela år, och det blir kalajs i Göteborg hos släkten (som är underbar)! Och söndagen tänkte jag skulle gå till träning och solning. En perfa helg, och så blir man sjuk? Det är ju typiskt.. Men å andra sidan så skadar det ju inte att känna att man lever ibland, eller?

Dagens plagg

publicerat i ;
Dagens plagg blir min otroligt läckra klänning, billig party klänning som passar till både middag & fest.

whot?

publicerat i vardag;
Shit mannen, vilka är ni människor? vad kommer ni ifrån? :O jag menar, stick around! hihihihiihihi.