Sol, sol & sol

publicerat i ;
Hej alla pumpkins!
Igår var jag och Borda solade, jätte skönt. & det har vi även gjort idag. Ser ut som en jävla tomat, (förvånande?) ne. Det har vart en jätte härlig dag och jag hoppas vädret fortsätter såhär, så himla gött, right? Imorgon blir det tååårta, då är det mammas 50 års dag! Hoppas hon blir nöjd med allt!

Dagens

publicerat i ;

Flååt mig, det blir en klänning idag åter igen.
men egentligen, vem vill inte ha lite tips på fina klänningar till sommaren?

Sol

publicerat i ;

Nu tar jag brillsen, bikinin lite bullar och drar ner och solar - med borda! ♥

have a nice day people!

Vet ni?

publicerat i ;
Ni får inte bara dagens plagg idag, utan även kvällens plagg.
den är så himla fin så jag är bara tvungen att visa er :)

Gullungar

publicerat i ;

Hej sötnosar!
Tänkte bara skriva lite kortfattat vad jag har gjort idag. I förmiddags vid 11 tiden så cyklade jag och Petronella till våran stad Vänersborg (även kallad lilla paris? don't ask) Vi fixade lite mer grejer till mammas 50 års dag! Det är roligt med planering, eller vad säger ni? Sen har jag och mamma vart nere vid ursand, suttit på en bänk och bara pratat om allt mellan himmel och jord, då menar jag allt från ormar till bajs. nej, ni läste inte fel! Jag hoppas att alla får en toppen fredag! Kram♥


videoinlägg?

publicerat i ;
Jag skulle försöka få petronella att hjälpa mig att göra ett videoinlägg.
jaa, det gick väl som det gick, lite information får ni i alla fall. haha :)

petronella

publicerat i ;
Detta är min snygging, som kommer hit och sover inatt. visst är hon läcker?

planering

publicerat i ;
hej mina hjärtegull!
Det är planering som gäller alltså, ska nu cykla till stan och fixa lite grejer till mammas 50 års dag. Vill ju så gärna berätta för er. Men det kommer på måndag kväll! det ska bli skönt att ta en cykeltur till våran kära stad. Det är alltid skönt att cykla, eller hur? önska mig lycka till - igen!

Mamma åker idag till mormor och morfar. Så petronella kommer till mig och sover här inatt. så det blir FF som man sa när man var liten. wohoo, FF förfan! Det blir väl mys, vi som alltid myser och myser, och åter igen myser. Ha en bra torsdag mina vänner! MER MYS ÅT FOLKET♥

för att du finns

publicerat i ;


Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt.
Jag är så lycklig att jag fann den,
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig, låt mig värma dig

För att du finns, för att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser, för att du förstår
Nu lyser himlen där jag går

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir åter igen från UrbanOutfitters. Dem har ruskigt snygga kläder!
Detta är en fräck t-hirt, som passar till dig som vågar sticka ut lite grann!

hemma!

publicerat i ;
hej igen, nu är jag hemma, färdig röntgad, omplåsrad och färdig. Hon skulle ta blodprov, och hon fick sticka om 3 gånger, jävla .... det gör oooont. Sen var jag ju inne och låg i den där skiten i en halvtimma, kul, jätte kul verkligen. Nej men ärligt talat så gick det bra, inte så läskigt som jag trodde. Nu får jag vänta på provsvaren i en vecka! puss från mig och blåmärket i armen! ♥

Röntgen

publicerat i ;
Hej godingar!
Idag ska jag och röntga mitt ben, eftersom jag har en stor kula där, och har haft i flera år. Nu vill jag veta vad det är för någonting, jag hoppas att det är något ofarligt. Jag ska i alla fall köras in i en sån där maskin. hum, känns lite konstigt, har faktiskt aldrig varit inne i en sådan förut. som tur va får man ha med sig mp3 och lyssna på under tiden, nej ja vill inte åka in i den där, skit också.

Nu är det ju såhär att min mamma fyller 50 år på måndag, så nu håller jag på och planera för fullt. Det är ju ingen annan som kan det här med födelsedagar, så jag får alltid greja med sånt. Eller ja, om det är mammas födelsedag eller morsdag eller så......... Annars gör ju mamma det, jag kan inte skriva vad jag har planerat eftersom mamma läser min blogg! satan i gatan, vill ju berätta för er. Men ni får så snällt vänta, jag med .... tårta blir det i alla fall, i stooora lass :)


önska mig lycka till, och ha en super dag allihopa!


Hjälp mig någon?

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir ett par snygga sandaler från UrbanOutfitters!
perfekta sommar dojjor!

Namn

publicerat i ;

Läser runt lite på aftonbladet, och hittar en länk där dem disskuterar barn namn, vilka som är populärast i år och så vidare. Jag har redan börjat fundera på namn till mina barn, vilket är lite konstigt eftersom jag lever i nuet. Försöker att inte tänka så mycket på vad som kommer ske och vad som kommer se ut si och så. Jag tycker att det är viktigt att leva i det man har nu, för det kommer trots allt vara ditt minne för alltid, se då till att göra något bra av det, man vill ju minnas ett bra liv, försök alltid att göra det bästa av situationen! Men i alla fall, åter till ämnet. Mina favorit namn är:

Tjejer: Svea, Saga & Lily.
Killar: Leo & William.

Här får ni lite bilder på underbara lilla Sebastian.
Petronellas underverk!

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir denna jeans jacka från GinaT för 399:-
Ruskigt snygg, passar till både dag och kväll

Flåååt

publicerat i ;
Hej sötnosar!
Flåååt för min dåliga uppdatering! Imorgon kommer jag skriva om det som har hänt och lägga in bilder från sköna småland! Jag hoppas att ni alla har det bra hemma, nu ska jag faktist gå och lägga mig och sova, efter en lång men bra dag, puss och godnatt♥

Långt ute i skogen

publicerat i ;
Nu sitter jag hemma hos min farbror, jag och farmor sover i deras lillstuga inatt. Hur mysigt som helst. Kan ta lite kort som jag kan visa sen :) Det är så otroligt skönt att vara här. Man känner ett lugn i kroppen, bättre än alla lugnande mediciner som finns. Ni är säkert ute och festar allihopa, men inte jag inte, jag sitter i en mysig stuga i småland och njuter!

Dagens

publicerat i ;

Dagens plagg blir ett par superheta skor från Zara. yummie!
perfekta till sommarens party tider!


Stugan

publicerat i ;
Idag drar vi ut till stugan, jag och pappa. Först åker vi förbi Götet och hämtar farmor, sen drar vi till stugan i småland. Vi stannar där tills måndag kväll. Kommer bli gött att komma ifrån lite.  Hundarna är även där nere, mina pussgurkor! Nu blir det mycket kärleeek!


♥Filmtips

Jag måste tipsa om denna film som nu har kommit ut på hyrfilm. "Bröllopsduellen", riktigt rolig film. Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

Borda Sinani

publicerat i ;
Nu har jag grejat lite till med min blogg, är inget proffs men det är kul att göra lite nytt.

Vill säga tack tlll Borda, som verkligen gjorde min kväll igår. hon fick mig att grina, glädjetårar då såklart! Det känns så himla underbart att ha en vän som du Borda, Jag ska berätta för er att hon blir sur om jag inte ringer och tjatar när jag mår dåligt, Du är värt mycket du vännen, jag hoppas du läser detta. Jag har sagt det till dig men man kan aldrig få höra det för mycket. Och jag behöver inte säga det men du vet att jag finns här, always. ♥

Myskväll

publicerat i ;
igår åkte jag och Petronella ner till skräckland, vi hade det jätte mysigt. jag köpte lite naturgodis och lite cola. så la vi oss på en filt nere vid vattnet och bara hade det hur gött som helst.

Vi pratade mycket, om till exempel vad som är bra egenskaper hos vissa vänner, och vad vi tyckte var bra med varandra. Jag tror att det är bra att prata om sådant ibland med sina vänner, vad som är bra och dåligt, vad man kan bättra lite på och så vidare. För det är så otroligt viktigt att vara ärlig även i vänskapens värld.









Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir detta snygga linnet. du hittar det på junkyard för 299:-
jag har ett själv, och det är ett av mina bästa köp!

Brorsan

publicerat i ;

Nu har världens bästa bror just åkt, han drar till Cypern idag. Jag hoppas att du får det riktigt härligt nu. Kommer sakna dig. Drick lite drinkar åt mig. Och du.. kapa inte planet!!!

Akuten

publicerat i ;

I förmiddags hörde vi att det började banka i dörren, och plinga. Då var det våran granne Ebba som bor under oss, Hennes man karl-erik hade svimmat, igår och även idag. Och dem är 80-90 år så vi fick hjälpa dem att ringa ambulans, och vi följde även med dem till Näl, (akuten), Så där har vi vart hela dagen, vi åkte 11.00 imorse och kom hem nu klockan 17.40! Det har vart en lång dag, men det spelar ingen roll bara man kan hjälpa till. Fick 500 kronor av Ebba, för att jag har vart med dem där hela dagen, hon började gråta och kunde inte förstå att jag och mamma hjälpte dem som vi gjorde. Nu är dem också hemma i alla fall. Och allt är bra. Nu ska jag ringa Petronella, vi hade bestämmt att ses idag. Byebye :)

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg blir dessa söta skor från nelly.se för endast 149:-
perfekta sommar skor

<3

publicerat i ;
Jag älskar dig mamma! Du är underbar, du lyser upp min dag. Och hade jag inte haft dig när det är som svårast, då hade jag inte klarat mig, du gör allt för mig, nästan för mycket ibland, love you. forever and ever and ever and ever and ever and ever and ever ♥

vin & choklad

publicerat i ;
Hej alla godingar!
Ikväll tog jag mig ett glas vin och köpte en chokladkaka. Det får man allt unna sig ibland, (inte för att jag åt glass igår kväll, nej ja lovar....) Men nu är det långhelg och allt. Det ska bli riktigt gött. jag hoppas att ni alla får en underbar helg! puss puss ♥



Plugg

publicerat i ;

Idag är jag hemma från skolan, har igentligen inte tid att sitta här, måste rå plugga, har 5 inlämningar som måste göras, plus en kompletering, och öva till ett prov. Det är så himla mycket nu det sista, men det som får en att hålla i är att man snart slutar, annars hade jag nog aldrig pallat skiten. Och vet ni vad jag har kommit på? Detta är mitt sista sommarlov, någonsin. Så nu måste man njuta alltså, jag och tjejerna i klassen har redan börjat prata om studenten. haha! Snacka om att vi längtar dit. vet redan vad jag ska ha för klänning, sjukt.



Dagens plagg blir denna snygga jeans jacka från modegallerian.se som kostar 299:- 

Ny design

publicerat i ;
Som ni ser har jag en ny design, jag tycker att den blev bra, är inte helt nöjd. Men nu orkar jag inte greja mer för jag har hållt på minst 40 minuter, måste göra om hela tiden, det blir mycket fel när man inte kan så bra! Men nu är jag ganska nöjd!

Jag skulle igentligen plugga, har massor att göra men nu blev jag sittande här. Så blir det ofta, men nu får jag skärpa mig innan vi slutar, det är ju trots allt inte långt kvar!

not on top

publicerat i ;

ibland känner man sig inte på topp, en sådan period är det just nu. Men jag försöker ändå att kämpa och man kan inte göra mycket mer än att försöka så gott man kan. Det går ju faktist över. Något som är otroligt viktigt i sådana här situationer är familj och vänner. Man ser verkligen vilka vänner som är rädda, och nästan skiter i en när man inte mår bra. Och dem vännerna är inget att ha enligt mig. Om man inte vet hur man ska hantera det, så säg till. Börja inte ignonera folk som mår dåligt, väga säga, att jag lyssar gärna, men jag kan inte så mycket som sånt här, så du kanske inte får några förståndiga svar. Men skit aldrig i din vän. Det är något av de värsta du kan göra, det gör saken värre

Till alla mina vänner som verkligen bryr sig, jag försöker ge er så mycket uppskattning som jag bara kan! Jag tror ni förstår att det betyder otroligt mycket för mig. Även tack till min familj som verkligen kämpar för min skull!



Nu har jag massa plugg som måste göras, ciao

Dagens

publicerat i ;
Dagens blir en klänning från Modeallerian.se, Den kostar 499:-
perfekt för er som tar studenten, super söt klänning.

Grillparty för två

publicerat i ;
Igår åkte jag och Marielle ner till skräckland och grillade marsmallows, jag drack även lite vin. chardonnay såklart. Vi satt ungefär i 5 timmar där nere, sjöng, pratade, tjötade med en gammal tant med hund, drack och vi stog även på varandras rumpor, haha. Kanske inte låter skoj, men det var ass surfing. riktigt kul. Det har vart en riktigt rolig helg med Marielle, fan vad tiden går fort bara. vi ses snart igen hjärtat, ♥









Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg är en söt sommar klänning från Junkyard, (älska junkyard). 599:-
perfekt till en härligt sommarkväll men även för en dag på stranden


Marielle

publicerat i ;

Igår kom Marielle vid halv 8, då drog vi direkt till Teatergränd, där simon spelade. Vi tog oss lite mat och jag drack några drrinkar. En av dem var en Jordgubbs coctail, riktigt mumsig. Simon, Calle och Björn var jätte duktiga!

Ikväll drar vi väl ner till skräckland och jag tar mig väl lite vin och Marielle tar nog några öl. Så ska vi nog bara sitta där, grilla några marsmallows kanske. Bara ta det coooooooooooool. :) Är det någon som vet fest eller så, så hör gärna av er!






Dagens

publicerat i ;

Idag blir dagens att par skor, igen, riktigt fina, du hittar dem på Halens för 299 :-

15 Maj

publicerat i ;
Hej gullungar!
Idag har det inte hänt så mycket, det blev en kortis i skolan på förmiddagen. Sen har jag varit med Petronella hela dagen. Vi har pratat om allt och inget, vilat en stund (som vanligt). puss på diiiiiiiiiiiiig och lite på mig. eller mest på mig:)

Ikväll kommer Marielle hit, äntligen, har saknat henne något otroligt. Det kommer bli massa mys hela helgen. Ikväll ska vi till Teatergränd. Äta mat, lyssna på simon. Sen blir det säkert att vi hyr en skräckis, det brukar bli som jag vill, älskar skräckisar, fast.... Marielle har redan sett alla. hum. Jag får tvinga på henne något hon redan sett ;) det fixar sig alltid! önska oss lycka till :)

Nu kom mamma in i rummet dansade runt lite till min musik och gick ut igen?
älskar dig mamma ♥



Hej jag heter Alfi, jag är jävligt söt.

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg är från Halens, ett par sexiga skor som kostar 349:-
perfekta att ha en sommarkväll på någon krog/uteservering, eller till en fin middag.

tand doktorn ;)

publicerat i ;
Hej godingar!
Idag har jag vart hos tandläkaren...............................uuuuuuuuuuuuuuh
Jag hatar den pinsamma tystnaden i väntrummet. Jag skulle vilja veta vad alla sitter och tänker på. Det är så fruktansvärt tyst.  Alla bara sitter och titta rakt ut i tomma intet med ett ansiktsuttryck som att man väntar på en dödsdom eller som om man ska sten somna vilken sekund som helst. Och lukten sen, blä. Sen ropar dem in ens namn, så glada och övertrevliga. Hur kan man vara så glad över att man ska gräva i någongs mun. Där inne kan det ju ha hänt massa spännande saker ;) Och allt gnäll sen, speciellt från envisa gamla gubbar som tycker att deras tänder är lika friska som för 60 år sedan, när dem bara har tre framtänder kvar. Ja, att man vill bli tandläkare förstår jag inte, men det är tur att vi alla är olika, vem vet hur vi hade sett ut i munnen utan tandläkare, 0.o Nog tjatat om det, PEACE! 




Love Ya´ll

Dagens

publicerat i ;
Dagens plagg: Väst med nitar från GinaT. 299:-

stan

publicerat i ;

Tjabba tjena hallå!
Nu ska jag och mamma gå till stan en sväng, bara för att komma ut lite. Vi tar nog med oss hundarna. Sen ska jag möta Borda vid pärlans vif 19.30 och så ska vi och kolla när hennes bror spelar match, jag tror det är vid a-hallen. puss på er♥

Nyfixad, inte så noga. men det duger :)

härmapa

publicerat i ;
Vet ni? Nu tänker jag vara en härmapa och göra som en god vän, HÄR har ni hennes blogg, jag tänker lägga in dagens plagg. Det finns så jävla mycket snyggt just nu.

Idag blir det ett plagg från Nelly, denna super läckra kjol som kostar 379:-

12 Maj

publicerat i ;
Hej people!
Idag var vi på konsthallen med bilden, tråkigt som fan. Är inte över huvudtaget intresserad av konst. Förstår mig inte på det, jag menar jag älskar att skissa, måla och så vidare, men när kända konstnärer har slängt en klick med färg på en tavla och så kostar den 30.000, det förstår jag mig inte på.

kollar just nu på the hills, gilla gilla gilla!


Lauren är ruskitgt snygg!

bilder

publicerat i ;
Hej godingar, allt bra denna fina kväll?
Hos mig är det toppen, tänkte visa bilder från i Lördags :)

Jag och födelsedagsbarnet


Erzanas presenter som var skor, och en tunika.


Jennifer och Elise på Italia


Min goda don king


Rosa pantern


Vi myser i sofforna på strandcafèt med var sin drink


Mina och Jennifers heta skor


puss




Musik tips

publicerat i ;
Tips time, tänkte tipsa er om några riktigt grymma & goa låtar!

♥ Lily Allen - Fuck you

♥ Sonja Aldèn - Du får inte

♥ Joakim och Joel - Ser jag tjock ut i den här?
 
♥ Promoe - Svennebanan

♥ Pink - Sober

♥ Erik Segerstedt - Saturday Night

♥ Britney Spears - If u seek Amy



puss

party

publicerat i ;
Nu kom jag precis hem från en galen kväll, kan berätta kortfattat. först var vi på Italia och åt middag drack en cider. sen va vi på champion tog nåra drinkar och kollade när min bror sjöng, sen drog vi till strandcafèt i trollhättan och tog några drinkar där, satt på uteserverinen i sofforna med filtar och mös. Sen drog vi in till Sand, dansade lite, drack nån drink, sjöng karaoke, sen drog vi till Olearys och dansade röven av oss. sen tog vi kvart över två bussen hem! = GALET

Godnatt nu ska jag sova, PUSS HOOOOOOOOOOJ


9 Maj

publicerat i ;

Tänkte visa er hur mitt hår ser ut efter att jag har sovit i flätor.
Ska fixa till det lite med platttången. men visst är det sött?

8 Maj

publicerat i ;

Gud vad tiden går fort, tycker ni inte det samma? Det känns som att det var igår man började 2:an, och inte tala om att det känns som att det var i förrgår vi började 1:an. Herregud vad det går, man märker verkligen att man ska ta vara på tiden så fort som det går, snart är det dags för mitt sista sommarlov :O EVER gud nu får jag ångest!!! think positive, think positive, think positive, think positive!

Imorgon fyller en underbar tjej år, vid namn Erzana :) 18 år, nu är du en i gänget! party party, antagligen hittar ni oss på strandgatan imorgon, hare go haribo!



Nelly.com

publicerat i ;
Ruskigt snygga klänningar från Nelly. ge mig!♥



Överby

publicerat i ;
Idag har jag vart i skolan och gjort prov, svårt men det gick bra! Arbetsmiljö och säkerhet, Det är faktist ett riktigt intressant ämne - ibland. När det gäller prov vet jag inte, då är det inte så kul längre.... Men alla måste ju ha prov någon gång, jag kan ju inte påstå att vi har haft mycket prov! ;)

Jag och mamma var även på Överby, köpte present till Erre som fyller 18 imorgon! Och så köpte jag en ny hårfön, eller ja, mamma köpte, jag satt i en massagestol under hela tiden. möhö!





Bad med hundarna - igen

publicerat i ;
Igår var vi och badade med hundarna igen, dem älskar verkligen vatten. Jag försökte få kort på Ebbas snygga magplask hon gör när hon hoppar i, hade inte kameran så det blev med Simons mobil vilket gjorde det svårare, ni kan få se lite av bilderna jag tog. puss!





rin on the rox

publicerat i ;
Har haft med dessa tjejer förut på bloggen, "rin och the rox" äntligen har de gjort en egen låt, och inte en cover. Låten är skit bra och ni kan lyssna på den här under! Har ävenn med en annan låt som dem sjunger skit bra.



7 Maj

publicerat i ;
Hallå godingar!
Nu har pappa kommit hit, och vi ska snart ut med hundarna och bada nere vid värnen! (hundarna alltså, inte vi, hehe).

Förövrigt hade vi nationellt prov i engelska idag, ruskigt svårt och jag ligger ändå på VG/MVG i engelska, tycker lite synd om dem som har det lite svårt. Det är ju ännu svårare för dem. Samma som att jag tycker synd om mig själv när det är nationellt i matte ;) haha! Nej men det är smällar man får ta, man kan inte vara bra i allt, tyvärr, men hade man vart bra i allting så hade man inte uppskattat sina betyg på samma sätt, när man får bra betyg då självklart, jag tycker att det är lite synd att vissa har så höga krav på sig själva.

Har du MVG i engelska & svenska till exempel så måste man inte ha MVG i histoia också, kämpa mer med det du kan och var glad för det du har, har du inte MVG eller VG i någonting och om du verkligen vill (det finns ju dem som faktist inte bryr sig) så ge inte upp! I nian hade jag bara g i några få ämnen, och nu när jag har kämpat och visat framfötterna så har jag fått både VG och MVG i vissa ämnen. Har inte brytt mig förut, men nu när man får cred för det man gör så är det skönt och det är de som får mig att fortsätta! puss och ge aldrig upp. ♥

Har du viljan så klarar du allt.

Sebastian

publicerat i ;

Hej, jag heter Sebastian och är inte något söt!





-

publicerat i ;
Har du viljan, så klarar du allt!

härlig kväll

publicerat i ;
Hej igen!
Jag tyckte det kunde vara skönt att åka ut en stund med hundarna eftersom dagen inte varit så rolig. Så jag och mamma åkte ner till ett ställe nära ursand och hundarna badade och jag mår bra av att se dem gör vad dem älskar och de ÄLSKAR att bada, mamma hann inte ens låsa bilen innan vi hörde plums!

är förövrigt fortfarande väldigt trött, blir dejt med kudden tidigt idag! Puss & kram ♥


En ståtlig Alfi


härligt


Ny badad hund luktar inte så värst gott :)




Onsdag

publicerat i ;
Hej!
Idag har det vart en lång dag. Orkar inte gå direkt in på allt men ni vet ju vad jag har gjort idag (gårdagens inlägg) kan bara berätta att det gick bra!

Lägger jag mig och vilar nu så sten somnar jag och lär sova resten av livet. nej men ärligt talat, är rikitgt trött. är även så jävla sugen på donken, AMANDA, NEJ DU SKA INTE! ne just det, jag ska ju inte äta sådan mat..... fan......................


ADD

publicerat i ;
Hej pumkins!
Nu ska jag skriva om en väldigt seriös grej, är aldrig direkt personlig här på bloggen, men nu blir det lite personligt för en gångs skull. Tänkte berätta om en diagnos som jag har fått som kallas ADD. Det är väldigt likt ADHD, som nog många vet om. Det som man inte vet är att det är väldigt vanligt med båda ADD och ADHD idag bland ungdomar, bara att det märks mer och mindre på olika personer.

Här är några symptom på ADD.

  • Ofta lättdistraherad av yttre stimuli
  • Ofta svårt att följa instruktioner från andra
  • Svårt att bibehålla uppmärksamhet
  • Verkar ofta inte lyssna på vad som sägs
  • Tendens att tappa bort saker som är nödvändiga för uppgifter eller aktiviteter
  • Svårt att organisera målinriktade aktiviteter
  • Växlar ofta från en oavslutad aktivitet till en annan
  • Man har högre risk att drabbas av störningar som depression eller ångest.


  • Har några av dessa symtom och Imorgon ska jag och prata om denna "diagnos" och se vad vi kan göra åt det, och det tycker jag ska bli skönt. Det är alltid bra att kunna utgå från något och sedan jobba utifrån från det.

    I'm still a rockstar :) peace


    voff

    publicerat i ;
    Hej godingar!
    Nu har jag ooh mamma vart i Göteborg och hämtat min farbrors hundar, vi ska ha dem i två veckor :) min tötisar, nu ska det mysas till 100! :) ha en bra dag! voff voff ♥










    Måste ju även berätta att vi var förbi ikea och skulle lämna in min säng som gick sönder efter 2 månader.
    Det var såhär, att skitsängen brakade ner i golvet, trodde att det först var mitt breda arsle som gjorde det, ha-ha. Men det visade sig att sägen var helt enkelt, ja, en skitsäng med skitkvalité.  Så pappa (duktig som han är) försökte laga den, då höll den i en månad ungefär, sen går skiten sönder IGEN! Så vi var där idag och ville ha ersättning, jag menar, har era sängar gått sönder så fort någon gång? okej, kanske om ni har haft roligt i den, (vill inte veta vad) men jag har faktist vart försiktig. Ungeför såhär löd disskutionen med killen som jobbade där:


    Jag(lugn):
    Vi vill lämna in denna säng som gick sönder efter ungefär två månader. Vi har pratat med en kollega till er som sa att det inte var några problem och att vi skulle få ersättning.

    Killen: "hånskrattar" är den ens rätt monterad?


    Jag: (börjar bli irriterad, därför att han hånskrattade): Ja det är klart, det finns väl bara ett sätt att sätta ihop den på eller?


    Killen: huum........ (går en lång stund).... ska kolla med våra montörer! kommer strax.


    efter tio minuter....


    Killen: "hånskrattar" den är inte rätt monterad, och eftersom jag ser era borrhål så får ni ingen ersättning, det är vad jag tycker.


    Jag: Men även om vi har borrat i den så gick den fortfarande sönder efter två månader?


    Killen: "hånskrattar än en gång", ni skulle ringt då. då skulle jag hjälpt er.


    Jag: jaha så du och din kollega har olika regler? han skulle ju skickat en säng på en gång, men det visade sig att dem var slut.


    Killen: Ja men jag ser det annorluda.


    Jag(väldigt irriterad): varför ska det vara så jävla krångligt?


    Killen: Det kan jag inte svara på.


    Jag: men släng skiten då om det inte finns lite medkänsla i dig. hejdå!


    jag hanterar inte sådana här situationer särsklit bra..... blir alltid så arg!


    A

    publicerat i ;
    Godnatt era fågelmåsar!

    christian

    publicerat i ;
    Jag HATAR robinson Christian, okej, hata är att starkt ord, känner honom inte. Men ni måste hålla med om att han är riktigt störade? Jag har inte sett någon så EGO på länge som denna Christian, så fort det händer något, då är han framme. och han ska hela tiden famhäva sig själv, ständigt. På programmet igår började han lipa och höll det mest patetiska tal jag någonsin hört.. tur att han åkte hem, annars hade jag slutat kolla på robinson.

    shit, känner mig som en riktig nörd just nu, fast vad är det för fel med det? att vara nörd är ballt.

    blä



    mys

    publicerat i ;
    I lördags åkte jag och frida till skräckland, la oss på en filt och lyssnade på musik nere vid vattnet. låg bara och pratade om allt mellan himmel och jord, sen åkte vi och hyrde en film, som var kass! "ravenswood" bajs film.



    new

    publicerat i ;
    new dress, gina t. 149:-

    Grillkväll

    publicerat i ;
    Hej!
    I fredags hade vi grillkväll nere vid skräckland, jag, frida, malin, lina, petronella, simon, adam & sören. toppen gäng. det var hur mysigt som helst. musik, vin, grillspett. solnedgång, bra vänner. underbart!

    Och bara så att ni vet, enligt frida så heter det inte längre fiskmås, utan fågelmås! Detta får vi snart göra om tjejer och killar det var verklugen en toppen kväll! puss♥











    uppdatering

    publicerat i ;
    Nu kommer det lite uppdatering om helgen och självklart massa bilder :)

    valborg

    publicerat i ;
    Kvällen igår blev hur lyckad som helst. Hade grillparty hos Sara sen drog vi ut!
    Det kommer kort senare, hade inte med mig kameran, så väntar på att malin eller lina ska logga in och skicka kort! Tack till alla som var med igår!

    Idag kommer frida till mig och stannar hela helgen! ikväll blir det att grilla med gänget nere vid skräckland! puss♥