fix

publicerat i vardag;
Nu är vi färdig fixade, nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Vi lär väl fixa oss lite till!

uppdatering

publicerat i vardag;
Hej lovers, sorry att jag inte har skrivigt någonting men jag har inte haft en dator tillgänglig. Tänkte berätta snabbt om ons-fre.

Onsdag: I onsdags kom Marielle till mig på morgonen. i fikade lite på stan osv. Sen åkte vi till skara, vi gjorde oss lite ordning, sen drog vi till David, eller ja, till Patriks lägenhet, där Patrik och Andreas var. Spelade lite tv spel. drack lite öl. Sen kom det lite fler folk och festen var igång. Ölspelet kördes, riktigt kul. Sen drog vi ut, och vi lyckades få in Marielle på Ohlins. Där var det riktigt drag, och jag säger bara, dans på borden, ohyes! Tack alla för en gryyyym kväll.

Torsdag: Marielle åkte och jobbade och jag sov till 15.00 (a). Sen tog vi det bara lugnt, kollade på tv. Sen gick vi till David en stund, myste och kollade på film till klocka 22.00 ungefär. Sen gick vi hem och poppade popcorn och kollade på sex and the city - the movie. RIktigt mysig dag.

Fredag: Idag har det inte hänt mycket, Marielle har vart hos frisören. Och nu tänkte vi hoppa in i varsin dusch. Sen göra oss iordning, för att det är så jävla kul. Marielle ska få fixa mig idag, yey! Ikväll blir det 20 års fest i lidköping, mums!

Peace bitches!

MissMarielle

publicerat i vardag;
Nu har vi varit och tagit en fika i våran kära stad. Nu ska jag jag packa, vi åker till Marielle kl. 16.00! YEY. Ikväll ska vi träffa David, mysa med film och godis. puss och torrjuck


 

Amanda: - När man släcker kommer den.
Marielle: - Den kommer när man släcker!

ZzzzZzz

publicerat i vardag;
Nu är det dags att sova.
en osminkad och ruskigt snygg amanda, peace!

gbg

publicerat i vardag;
Nu är det bestämt, jag och petronella ska vara i min fasters lägenhet i göteborg en vecka, när hon är utomlands. Det ska bli kul, det är göteborgskalaset samma vecka så. Det kommer nog bli frääänt.

babes

publicerat i vardag;
jag gillar er.
nu har jag cirka 70 -80 läsare per dag, mums!

miss petro

publicerat i vardag;
Nu har jag miss petro på besök. Vi har vart på jobbet och solat, yummie! Vi ska antagligen hääänga med peter och jens ikväll. kanske ha filmkväll eller något liknande. det är alltid lika mysigt :) imorgon bitti kommer miss marielle hit, sen åker vi till henne på kvällen, så är jag där till söndag. ohyes!

sovtablett någon?

publicerat i vardag;

Nu då? har kollat på en jätte bra film. käkat lite chips, och tänkte slumra till. men tror ni det går så lätt? nejdå. som alltid. Så nu sitter jag vaken med datorn, pigg som en gurka. ska kanske gå ut lite med E ? kanske det, om jag inte somnar så. Jag kan aldrig sova när jag känner press, men det gör jag inte idag, jag kan sova hur länge jag vill imorgon, som lär bli till typ 14.00. Varför kan jag inte sova? för att E snurrar runt i huvudet? GAH, ja nu har jag ju skrivigt av mig lite i alla fall. Då kanske det går lättare att somna, jag får ta min spikmatta hand i hand och hoppas på det bästa.

Don't judge. I wont. / Amanda

jobb

publicerat i vardag;
Var som sagt på jobbet idag och solade, (sportlife). Och fick reda på att vecka 36 ska vi ha en vecka med massa olika aktiviteter på gymmet. och eftersom jag har hand om barnen så får jag välja mellan lite olika grejer vad jag vill göra. Och självklart ska jag göra ansiktsmålning på barnen, så jag är inne just nu och kollar runt på lite bilder, yey vad kul. kreativ som jag är.

yantramatta

publicerat i ;
Jag tänkte ge dagens tips, och idag blir det faktist den omtalade spikmattan,
Jag har inskaffat mig en sådan, och på mig funkar den utmärkt. Det är ju olika från person till person. Men jag blir svintrött/lugn. Så jag har den innan jag ska gå och lägga mig. och nej, den sticks inte. Man ska helst ha ett lager kläder, en tunn t-hirt eller liknande. Den får 5 av 5 toasters av miss mandie! Jag tycker absolut att den är värd att testas! peace!

kräftskiva

publicerat i vardag;
Nu ska jag och mamma äta kräftor och vitlöksbröd. hihiihihihihiihihhihiiihi
jag tror inte någon kan älska kräftor så mycket som jag gör. u-u-u-u-uderbart gött.

fake sol

publicerat i vardag;
jag är trött och blek..
vad passar då bättre än att lägga sig en stund och vila i ett solarium, - inget!

amanda

publicerat i vardag;
jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor.

spännande...

publicerat i vardag;
1. Jag är ett film freak, jag köper minst en ny film i veckan. sen bryr jag mig oftast inte om att se dem. Om jag är ensam hemma eller inte har något att göra, då är det film som gäller. Fråga mig om filmtips, jag kan min sak.

2. Jag sover med fläkt på, även när det inte ens är varmt, somnar så bra av ljudet. Jag brukar oftast vända den bort så att den inte blåser på mig. Men den är på varje natt, även om jag fryser och det är 5 - ute.

3. Jag har två datorer i mitt rum, men den andra står mest bara där och luffar, även fast den är ganska ny. använder mest min lilla händiga Acer aspire one. Den är lätt att ha och göra med. Någon som vill köpa en dator?

4. När jag köper glass i bägare, så köper jag alltid, och då menar jag alltid, tre chokladkulor i bägare. Här håller vi på rutinerna. Jag gillar bara chokladglass. Vanlij kan gå, men inte något annat. Choklad = yummie!

5. Frida (göte) lindman (en av mina bästa vänners) föräldrar heter Peter & Kristina, Precis som mina gör :)

6. Under min uppväxt spelade pappa med Lotta Engberg... Så jag har vart med om mycket, jag sjöng på lisebergs stora scen när jag var tre år för tusentals folk (finns på film). Vart med i bingolotto bagstage ett antal gånger, vart med ute på spelningar. Springt runt på scen och träffat alla möjliga folk som ingen kan ana, te x Loket, Lasse berghagen, Jag har badat i Bert Karlssons bubbelpool medans pappa sjöng i studion osv.. Om ni kollar på Lotta Engbergs gamla skivor så är pappa med på omslagen. Våran familj känner därför Lotta väldigt bra, mamma & lotta var bästa vänner på den tiden, under tiden pappa var med henne och turnerade tog mamma hand om lottas barn för det mesta. Det är därför jag heter Amanda, för att Lotta döpte sitt barn till Amanda, och då gjorde mamma det också. Så vill ni komma med bagstage på lotta på liseberg så ring mig ;)

7. Jag har fått förfrågan om jag vill vara med i en sånggrupp med tjejer här i vänersborg, som åker runt i sverige och sjunger och även utomlands.

8. Jag har en studio, eller ja, det är pappas studio. Men där har det spelats in en del låtar. Kanske kommer upp på bloggen någon dag :)

9. Jag älskar spagetti med ketchup.. Om jag får välja vilken mat jag vill, allt från fläskfilé till kinamat, så väljer jag alltid spagetti och ketchup, det är min favvo. Det blir antagligen en del när jag flyttar hemifrån.

10. Jag sover fortfarande med min i-or som jag vann på liseberg för ungefär 8 år sedan. Han är så mysig, varför ska man kasta bort gosedjur när man har fyllt 18 om man sover bättre med det i sängen? Nej här ska det inte slängas någon I-or, han är mysig.


Sådär, nu har jag lite kramp i fingrarna, så jag lägger ifrån mig datorn en stund. Puss babes

.

publicerat i ;


Dagens diss går idag till Ben&Jerrys som har högt priset till 55:- Räckte det inte att det var tillräckligt dyrt innan? Jag menar 49:- det är ändå en del, för ett litet paket glass. Det är inte klokt. Jag ska inte säga att den inte är ruskigt god, för det är den, Men när den nu kostar 55:- så blir man lite besviken. Hur ska ni få säljt eran glass om ni höjer priset ännu mer. Det var dyrt innan, Häägen daz kommer bli mer populärt nu, det gissar jag på. Ni hade där emot tjänat på att sänka priset, eftersom att glassen är så populär, Nej, detta var inte dagens höjdpunkt. Vad tycker ni?

byebye

publicerat i vardag;
Nu åkte precis kusinerna, =( Det har vart super kul att ha dem här. Men vi ses ju nästa vecka igen, i ramsvik. Då blir det farligt på campingen! Jag vill bara tacka Moa & jesper, för denna gången, det finns nog inga bättre kusiner. Inga roligare , inte sötare , inte goare heller, det finns inga som ni helt enkelt! puss♥

lite bilder på mina snyggingar från en superduper helg, squice me!














jag älskar er ♥

kusinerna

publicerat i vardag;
ídag har vi haft en super dag. Nu ligger jag och moa och kollar på white chicks, så jävla rolig film. moa sover inne hos mig inatt. lyckos henne, den skönaste sängen i huset :) imorgon åker kusinerna hem igen, tyvärr. Men vi ses nog snart igen :) Hoppas alla har haft en bra, hum, vad är det för dag? haha, var tvungen att fråga Moa vilken dag det är. I alla fall, jag hoppas att alla har haft en bra LÖRDAG (a) puss på er

moa

publicerat i vardag;
Har jag inte världens vackraste kusin?



Imorgon kommer du!

uppdatera

publicerat i vardag;
Det märks veeerkligen när man är dålig på att uppdatera, härom dagen hade jag bara 48 läsare. när jag brukar ha runt 90. Nu har det börjat höjas lite smått igen men jag lovar er att uppdatera bättre i framtiden, stick with me! ♥ puss

kvällens outfit från nelly.com

publicerat i ;
En sexig party outfit, klänningen är underbar med denna kvinnliga modell med det där lite extra. Platta nitar upptill i det hjärtformade livet med isydda kupor för bästa passform. skärningar i midja för en välskräddad look. skorna är riktiga partypumps. som passar till både middag & fest. Accessoarerna är vanliga, lite diskreta, detta kallar jag stil.

perfekt fest outfit, right?

jaaaaaaaaaaaaaaaa

publicerat i vardag;
Hej era lustikurrar, imorgon
kommer världens finaste kusiner
 hit. bara så att ni vet.
då blir det bilder.
så att det skriker om det.

Puss på rumpan♥

lovely

publicerat i vardag;
Vi rockade fett förr. Vi rockar fett nu, som aldrig förr.



Det enda sättet att gottgöra att
man ibland är lite för snyggt klädd är
 att alltid vara alldeles för bildad
.

trött

publicerat i vardag;
Igår kom vi hem vid halv fem, så idag blir det att chella röva av mig.

ja

publicerat i vardag;
Klockan är nu 04.40 och vi är hemma från en rolig men demokratisk kväll!

Jag och milda har även vart på liseberg idag, köpt åkpass, åkt 3 karuseller (pga MASSVIS med folk). Köpte folköl på coop, förkröka i bussen. Och drog sedan hem till robert, där även jens, peter & petronella var närvarande. HE HE. Och som sagt det har varit en trevlig, men väldigt demokratisk kväll.


Nu ropar kudden på mig, måste dra, hooooooj.

mildaho

publicerat i vardag;

"Annars kommer jag och biter dig... Suger ur ditt rosenröda blod.. och bara ylar!"
Det är inte ett sms man får varje dag, eller vad säger ni?


Hon har det där lilla extra - Milda Holmberg

.

publicerat i vardag;

En härlig nattbloggning nu på natt/morgonkvisten. Sitter här i sängen och har ingenting att göra så varför inte blogga lite grann? Det blir nog inte mycket skrivet, men vad ska man skriva såhär mitt i natten och huvudet hänger inte riktigt med. Är det någon som har sovråd? Ibland sitter man ju för fan uppe till 3 på morgonen, not funny.



Godnatt, jag hoppas ni får en riktigt skönhetssömn, det behöver ni,
MOA -HA -HA -HA

mildaho

publicerat i vardag;
Imorgon åker jag till axvall(a), hm. ingen vet vart det ligger men det är min "kära" hem(stad? by?) vet inte riktigt vad man ska kalla det, men i alla fall så fyller ju min bror 20 imorgon :) Då ska vi dit och fira honom, med släkt! Sen följer Milda med mig hem, hihihihiihihihihihhihihihiihih, yey! Min braiga vän, barndomsvän! På onsdag åker vi till liseberg, på kvällen blir det fest med Jens och co. Mycket trevligt.

kalas

publicerat i vardag;

Nu har jag kommit hem från kalaset hos Petronella :) Det var jätte mysigt, fick mat, och fika. Det var kul att träffa Sebastian (Petronellas son) som vanligt, det ropas "mannnaa" (amanda) hela tiden:) Det är ju inte så konstigt om man tänker på hur mycket jag leker med han, och så mycket jag har lekt och vart med sen han föddes. Grattis åter igen Petro, jag hoppas du har haft och har en super dag! Jag älskar dig vännen ♥ & tack till mamma Nina för allt gott!




GRATTIS

publicerat i vardag;
Idag fyller Petronella 18 år :) grattis grattis grattis gumman. Nu ska vi ut på krogen ska du veta! Drar på kalas hemma hos familjen Asp nu! Puss




 

naglar

publicerat i vardag;
jag gör mina naglar hos asiater, dem pratar inte speciellt mycket, men när dem väl snackar så fattar jag inte ett skit. hon som gjorde mina naglar undrade om jag ville ha kaffe, och uttalar det ungefär såhär "kafiiii?" och jag förstog ingenting jag sa "va?" ungefär 5 gånger. Sen pekade hon på kaffe automaten och då fattade jag. Sen skulle hon fråga om jag ville att naglarna skulle vara raka eller runda, då sa hon "jakaaa?" och åter igen förstog jag ingenting, Och sa "va?" en antal gånger. sen förstog jag när hon sa "jakaaa? Jundaa?" Det är inte alltid lätt när det är svårt.

yey

publicerat i vardag;
Nu åker jag och fixar akrylnaglar igen, yey!

naglar

publicerat i vardag;
Jag tog bort mina akryl naglar för 420 kronor, DUMT. Nu måste jag göra om det för 420 kronor igen. Om man har kvar naglarna och går dit och "förlänger dem" så kostar det bara 270 kronor. dumma amanda. men det är väl bara att snåla sig dit och betala, vill man ha fina naglar så är det bara att betala! satan.

mina riktiga skrikrosa naglar just nu, raaawrr!

Dagens

publicerat i ;
Dagens heta tips:
ÅK TILL AYIA NAPA!
 the place to be: grabbarna grus ♥

byebye

publicerat i vardag;
Nu drar jag till skara, familjen ska hälsa på några gamla vänner!
see you tonight darlings!♥

rubrik

publicerat i vardag;

When you see my face
I hope it gives you hell, I hope it gives you hell
When you walk my way
I hope it gives you hell, I hope it gives you hell

video från cypern

publicerat i vardag;
Simon försöker lära Andrea att säga "fy skalingen"(stavning?). ett uttryck ni säkert känner igen om ni kommer ifrån trakterna skara-skövde-falköping, här hör ni även när andrea säger "skål". Vi lärde dem även att säga "sex laxar i en lax ask", fick tyvärr inte med det på film. haha och robin "uttala det rätt, för jag blir förbannad när du säger fel".


jovisst

publicerat i vardag;
Jomen visst älskar jag sverige, jag menar vem älskar inte moln, läskig fuktighet, 20 på systembolgaet, tråkiga uteställen & de otrevliga människorna. oj, vad negativt allt blev. Det blir faktist så när man har haft den roligaste veckan i sitt liv. okejdå, jag kanske gillar sverige lite. eller rätt mycket kanske, i vanliga fall. men inte just nu.

rubrik

publicerat i vardag;
g i v e m e s u n s h i n e a n d h a p p y d a y s

hemma

publicerat i vardag;

kom hem klockan 6 imorse, nu är jag reält trött alltså. Sov till typ 14.00! Nu är jag bara slö. Kunde inte sova någonting på planet (som vanligt). Är kass på det. Jag har haft en underbar vecka, riktigt bra! Kunde inte blivit bättre kan jag bara säga. Ville bara ge er lite uppdatering, jag har inte kabeln till kameran, håll ut, bilder kommer snart. puss!

snart hemma, tyvarr.

publicerat i vardag;
Hej! Nu sitter jag pa hotellets internet cafe, vi har nyss chekat ut. Varan buss kommer och hamtar oss vid 20.00 ikvall. Sa vi far forsoka hitta pa nagot som fordriver tiden! Jag har haft det underbart, battre kunde det inte blivigt. Vi hors nar jag ar hemma. puss!♥

shopping

publicerat i ;
Då är man hemma efter lite shopping, eller shopping och shopping, en klänning, ett par skor och massa små saker till cypern. Man måste ju ha lite små saker, plåster, solskyddsfaktor och sånt. Är jätte nöjd med klänningen och mina nya sandaletter. Sitter just nu och dricker iskallt vatten i ett snyggt coca cola glas från Mc donken. Alla tycker att det är konstigt men det jag längtade mest efter när jag hade opererat bort halsmandlarna var att kunna klunka iskallt vatten, det är så jävla gott ju! Man kan tro att jag saknade godis eller något, men nepp!



shopping

publicerat i vardag;

Snart åker jag och mamma till Överby för att jag vill shoppa lite skor innan resan, sen ska jag köpa lite shampoo och sånna grejer! Imorgon smäller det, då jävlar blir det party! :)

strand fifan

publicerat i vardag;
Kom precis hem från stranden, åkte förbi statiol och köpte en kycklingsallad, muuums.

åska

publicerat i vardag;
idag när vi låg och solade och hade det gött så började det regna helt plötsligt så vi gick i vattnet. Då känner jag bara något vasst som skär in i min tå, och så kollar jag och det bara rinner blod. vad det nu var, skar in djupt i tån. Så det blev inget mer badande från min sida, bara lite gnäll. Sen började det åska, så vi åkte hem igen. Det låter som min tur dag va ?

Dagens diss.

publicerat i ;
Alltså dessie & paow, som ni säkert har hört talas om, www.desireenilsson.blogg.se & www.Paulinadanielsson.blogg.se - dem är sånna fjortisar, så det skriker om det. jag vet inte vad det är, men den bloggälskare som jag är, gillar att läsa deras bloggar, de är så underhållande, de sägs vara bästisar, men ändå bråkar de, slåss och spottar på varandra. Härligt vänskap där du, jag vet i alla fall inte varför jag läser deras bloggar, de är så självsäkra och självupptagna, så man vill inte vara hjälpt till att de får fler läsare, men jag får alltid ett gott skratt så fort jag går in på deras bloggar!

Man kommer änna ihåg när man var i den åldern , 15 års åldern, man var fjortis, så det ska jag inte skylla dem för. det är roligt att vara fjortis, men jag hade fan inte tuttarna uppe vid hakan och idomin över hela ansiktet, där går gränsen, ni är 15 år brudar? ni har precis blivigt byxmyndiga!


Desiree



Paulina





Dagens diss!

hell yeah

publicerat i vardag;

Det har varit en riktigt skön dag, bad, sol och mycket mer. Jag har bränt mig så förbannat på ryggen bara, förhoppningsvis blir det brunt sen. När jag kom hem så hade mamma köpt räkor, så vi gjorde lite räkor, majonäs, avokado & bröd.



rubrik

publicerat i vardag;
Jag har ändrat åsikt sen igår, när det gäller "jävla väder", det blev underbart väder igårkväll, vi satt nere vid skräckland till 7-halv 8 . Badade och hade det riktigt gött, snart drar vi ner igen :) Dagen kommer väl tillbringas där antar jag! Jag ska fixa iordning lite bilder sen igår nu. BRB!♥

mysko

publicerat i vardag;
Idag är det verkligen mysko väder, det är skit varmt och muligt. Man vet inte riktigt vad man ska hitta på, om man ska sitta inne med fläkten i ansiktet eller om man ska ut och bada. Jag ska i alla fall vara med Petronella och Borda! Vi får se vad vi hittar på för skoj, det kanske blir några roliga videoinlägg, vem vet :) Nu är det bara 5 dagar kvar till CYPRUS, och jag längtar ihjäl mig!